BordoArmy88 je napisao/la:joker90 je napisao/la:GameFKS je napisao/la:Odakle to vama da smo mi htjeli Stevanovća? Ibrak lijepo kod Kolara u emisiji kaže da ne razmišlja o tim imenima ( Stevanović, Sesar ). Sigurno da je bila želja doveli bi ga prije par mjeseci pa čekali pravo nastupa.
Bas! Fino covjek u emisiji rece trazimo pojacanja na drugim pozicijama, sto je i logicno jer nam skripi odbrana. Al jbg nasi forumski insajderi rekose "Stevanovic je gotova stvar".

'Insajderi'ne postoje, mahala poražena i dotučena, hvala Bogu, konačno počinjemo ličiti na ozbiljan klub.

Insajderi ce uvijek postojati i mahala nikad nece biti porazena, ali to je nesto normalno, ne bi bilo zanimljivo da toga nema
Stevanovic bi sigurno bio pojacanje, ali sa njim je bio jasan dogovor, ako ne nađe nesto vani, doci ce u Sarajevo, nazalost nasao je, a nekima ovo moze posluziti da se spuste na zemlju, jer nije mi jasno kako dosad nisu skontali da nije lahko dovesti igraca u ovu ligu, pa iz nase lige idu u vijetnam na probu, samo da se ispale odavde, pa evo prije 10-tak dana je operiso koljeno jedan igrac Zvijezde, a ozlijedio se prije 3 mjeseca, doktorima trebalo tri mjeseca da skontaju u cemu je problem i kako izlijeciti igraca a to je nesto sasvim normalno kod nas, prije godinu i po jedan igrac Zvijezde prolazio kroz iste probleme, nekoliko mjeseci ni na nebu ni zemlji, jedan doktor ga poslao na operaciju, drugi ga vratio sa operacije, rekao mu da saceka nekoliko mjeseci

...dajem samo jedan primjer sa cim se sve igraci u ovoj ligi bore, i nije nikakvo cudo da bjeze odavde i da ne zele cuti o tome da se vrate...
Zato pojacanja kao sto je Stevanovic su jos uvijek prevelik zalogaj za nas, nije toliko do Sarajeva, koliko je do lige, jer ovdje se ne zeli niko vratiti i vracaju se samo oni koji nemaju druge opcije a oni su tu samo da odigraju koju utakmicu i da mogu naci sto bolji klub u aziji ili klub u Srbiji, Mađarskoj, Hrvatskoj....mi mozemo ovdje pisati kako to nisu jace lige od nase, ali to nije istina, oni su miljama ispred nas...
Pozitivno je to sto ti igrace zele popricati sa Ibrakovicem, znaci da i mi imamo nesto ponuditi a to je najbitnije i to je dokaz da se klub krece u pravom pravcu, ali ne moze sve preko noci, Tan je dosao prije godinu dana, i trebati ce jos nekoliko godina, dosta love i dosta srece da budemo ondje gdje zelimo biti, samo da je uzeti titulu ove sezone, da se skine pritisak, onda ce sve biti lakse...