Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 16:26

Neutral je napisao/la:Što da ih pitam. Oni su mogli dovesti Seju, nije velika ošteta bila, no kada su vidjeli kakav ugovor ima, okanili su se. A Srna im je preskup, nisu ni do ugovora došli.

Neću da više raspravljam o ovome, osuditi ćete me kao izdjanika svoga naroda. Ne smije čovjek normalno pisati da ne počnu svi sa kandžama da napadaju :mrgreen:

Mislim da sve pokazuju međusobne utakmice ove dvije repke , no dobro, SADA je sve drugačije kao i svaki put pred nekim novih kvalifikacija. ;)
Izini ali ovo uopste nije normalno.
Ja razumijem napasti nekog naseg igraca iz razloga sto se sprdao sa repkom,pozivima i svojim ja.
Ali ne mogu da shvatim da Svabe,pa cak i Hrvati naprimjer pune rijeci hvale o nasim igracima.
Dok se nadje ''nasih realista'' koji u stvari i neznaju sta pisu ili ne kontaju.
Bitno je biti sa svima dobar,jest al u ....mal ne rekoh. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2010, 16:30

Pametnjakovićima bi jedino začepili usta, kada bi se odigralo protiv Hrvata...

A ovako, oni koji su počeli da kake kako je Džeko prosječan igrač, nikad neće priznati da su pogriješili...Ne zbog Džeke, nego zbog toga što bi samo potvrdili da su svi njihovi predhodni postovi "Šuplja priča".

Manite se Šuplje bolaN...

Bolje recite, Gdje su ti "VELIKI KLUBOVI", imaju li para za Džeku...da sve to plate "MALOME" Wolfburgh-u?

Koliko košta Petrić..? Niko i ne zna...jer se za njega niko i ne interesuje... ;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 mar 2010, 16:31

HuX je napisao/la:-----------begovic(keno)----------------
jahic nadar spahic papac??????
rahimic
pjanic miske sejo
vedo edin

---------runje----------
carli krizanac simunic
vukojevic
srna modric kranjcar pranjic(rakitic)
ola petric

golmani su nam bolji
ako se vrati papac, odbrana nam ce bit bolja
rahimic vs vukojevic. mala prednost ogiju jer je mladji i fizicki je potentniji, al ne velka rpednost
sredine su nam tu negdje, opet bi malu prednost dao hrvatima
napad, mislim da ne treba uporedjivat
Sad bi i ja dao prednost njima. Ali za koju godinu Pjanic ce biti vanzemaljac. A samo se ceka da buknu momci kao Stilic i Alispahic, itd. Nisam siguran za druge repke sto se tice mladi.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 16:33

Golman im je Stipe Pletikosa, čovjek radi koga nije Begović htio u Tottenham jer je vidio tamo u istom gradu Stipu koji je povrijeđen mislim. No , ne želim gledati njihove razlike.

Da, hvale nas Nijemci i Hrvati , mislim njihovi mediji. Hvale Džeko, i to je to. Miske nije ni sjena kakav je lani bio, a da ne pišem o tome kakav je Vedo ove sezone. Kažu ne valja im ekipa. Pa čitav tim im je isti ostao, štaviše doveli su par pojačanja.

Ispada ja ovdje izdajnik svoje zemlje, jer sam pohvalio tuđu repku koja ima kvalitet kojeg je mnogo puta dokazala. No, mi nismo pokazali kvalitet u utakmicama kada smo trebali i protiv jačih repki tipa Španija, Portugal.

Džeko će ostati u Vukovima, neda ga brat od Ulija, ista je to krv, bez mnogo novca nema odlazka, tako da želi tih 40 miliona koja nijedna ekipa nije spreman platiti. Rekao sam ja, 25-30 miliona je njegova realna cijena. ;)

Dokazao se u Vukovima, u Ligi prvaka je zabijo Unitedu, no nije li takav recimo bio Gilardino, Huntelaar i još mnogi.

Kada ode u veći klub, sigurno će biti veći pritisak na njemu, no siguran sam da će Edin ako Bog da i tamo briljirati, no ne mješajmo određene stvari.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2010, 16:38

Neutral je napisao/la:Golman im je Stipe Pletikosa, čovjek radi koga nije Begović htio u Tottenham jer je vidio tamo u istom gradu Stipu koji je povrijeđen mislim. No , ne želim gledati njihove razlike.

Da, hvale nas Nijemci i Hrvati , mislim njihovi mediji. Hvale Džeko, i to je to. Miske nije ni sjena kakav je lani bio, a da ne pišem o tome kakav je Vedo ove sezone. Kažu ne valja im ekipa. Pa čitav tim im je isti ostao, štaviše doveli su par pojačanja.

Ispada ja ovdje izdajnik svoje zemlje, jer sam pohvalio tuđu repku koja ima kvalitet kojeg je mnogo puta dokazala. No, mi nismo pokazali kvalitet u utakmicama kada smo trebali i protiv jačih repki tipa Španija, Portugal.

Džeko će ostati u Vukovima, neda ga brat od Ulija, ista je to krv, bez mnogo novca nema odlazka, tako da želi tih 40 miliona koja nijedna ekipa nije spreman platiti. Rekao sam ja, 25-30 miliona je njegova realna cijena. ;)

Dokazao se u Vukovima, u Ligi prvaka je zabijo Unitedu, no nije li takav recimo bio Gilardino, Huntelaar i još mnogi.

Kada ode u veći klub, sigurno će biti veći pritisak na njemu, no siguran sam da će Edin ako Bog da i tamo briljirati, no ne mješajmo određene stvari.
Dabogda se mi nikad ne plasirali na neko veliko takmičenje...

FUJ!!!
Željo i samo Željo...

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 26 mar 2010, 16:40

Neutral je napisao/la:Golman im je Stipe Pletikosa, čovjek radi koga nije Begović htio u Tottenham jer je vidio tamo u istom gradu Stipu koji je povrijeđen mislim. No , ne želim gledati njihove razlike.

sta bi ti uradio na njegovom mjestu. covjek s euopste nije bojao pletikose ( ko bi se to trebo bojat pletikose sad, daj molim te ), nego je fino reko da nema povjerenje kluba koji ga hoce dovest, djes u isti dan stavit preglede za dva golmana koja kontas dovest, mislim nidje veze
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 16:43

Što nas kleteš, nigdje veze :o

Čitajući Goal.com sam saznao ovo za Tottenham i Stipu, tako da je svjetski medij kojem vjerujem kada je u pitanju Engleska liga. Asmir je nada, Kenan je prvi golman, zato me zanima što je neko uopće njega spominjao i stavljao kao prvog golmana.

@Ayan

Samo pokazuješ kakav si sa tom kletvom koja je brutalna u mojim očima. Krivo ljudima ako se neko drugi pohvali. Očigledno je da ti neke stvari koče da normalno razmišljaš kada su u pitanju susjedi. Ta neka određena barijera te koči u tome.

Sabura ljudi, vrijeme će ako Bog da svoje pokazati, da li mi imamo kvalitet ili ćemo i dalje primati petarde od svjetskih ekipa na domaće terenu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 16:45

Alaselamet svakakvih nas ima. :roll: :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 mar 2010, 16:46

AYAN je napisao/la:Pametnjakovićima bi jedino začepili usta, kada bi se odigralo protiv Hrvata...

A ovako, oni koji su počeli da kake kako je Džeko prosječan igrač, nikad neće priznati da su pogriješili...Ne zbog Džeke, nego zbog toga što bi samo potvrdili da su svi njihovi predhodni postovi "Šuplja priča".

Bolje recite, Gdje su ti "VELIKI KLUBOVI", imaju li para za Džeku...da sve to plate "MALOME" Wolfburgh-u?

Koliko košta Petrić..? Niko i ne zna...jer se za njega niko i ne interesuje... ;)
Za kojeg naseg igraca ,osim Dzeke ,se interesuje neki klub?
Evo ,za Mandzukica se Everton interesira ,a on je u HR repci igrac sa klupe..zamislimo samo da za Zeca ,npr ,Everton pokaze interesovanje ,tema bi mu se otvorila ,i ne bi se gasila.
Znaci ,Dzeko je pokazao da je klasa ,i to je neupitno ,i bolji je od bilo kojeg HR napadaca ,ali u ostalim dijelovima ekipe nismo na njihovom nivou.
Gore ovaj kolega spomenu Papca ,njega nema u repci ,i ko zna hoce li ga i biti ,pa smo mogli i Salihamidzica spomenuti..ali to nije realno.
Znaci ,nasa zadnja linija je bukvalno KRITICNA ,da nije Spahe ,ne smijem ni misliti kako bi to izgledalo..
I da ,Modric je igrac koji bi u bilo kojoj ekipi svijeta bio u pocetnih 11 ,mozda ne bi u Spaniji .
Ovdje je problem mali ,bilo bi lijepo da admin malo poradi na tome ,da sve sto se napise ,ne mora biti niz dlaku svim forumasima ,znaci svak' ima pravo da napise sta misli bez vrijedjanja drugih.
Ovdje je neutral recimo napisao pravo lijep post ,i sasvim objektivan ,i onda su se nasli svi da prigovaraju njemu ,nije to ok.

Ima dosta clanova foruma koji ne znaju pisati nikako ,pa im ne zamjere mnogi ,isto tako ne bi ni oni trebali zamjeriti nekome na objektivnoscu bez obzira o cemu se radilo.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 26 mar 2010, 16:50

soko je napisao/la:
golmani su nam bolji
rahimic vs vukojevic. mala prednost ogiju jer je mladji i fizicki je potentniji, al ne velka rpednost
Sad bi i ja dao prednost njima. Ali za koju godinu Pjanic ce biti vanzemaljac. A samo se ceka da buknu momci kao Stilic i Alispahic, itd. Nisam siguran za druge repke sto se tice mladi.

što se tiče mladih nada, hrvatska nikad nije imala veći potencijal....

a i vi bošnjaci dobili dva tri dobra igrača i odmah navalili uspoređivat se sa svojim uzorima hrvatima...valjda su to neki kompleksi koji su rasli 15 god
meni nije teško priznat da je đžeko svjetska klasa i da je bolji od svih hrvatskih igrača, ali 40 milj je ipak malo previše....i mali pjanić jako obećava

realno hrvatski igrači nikad nisu ni pružali neke partije za svoje klubove..uvjek su bolje igrali za reprezentaciju...bar do ovih zadnjih kvalifikacija.....olić i pranjić su sada više na klupi jer u bayernu imaju veću konkurenciju i nijemci moraju igrat zbog sljedećeg mundijala.....čorluka,kranjčar i modrić su standarni u četvrtom klubu najjače lige svijeta....rakitić je bio dosta nediscipliniran igrač, al magath će od njega napravit igračinu...eduarda je ozlijeda izbacila iz ritma i on definitivno mora promijenit klub....iako on za reprezentaciju uvijek zabije....ne bojim se ja za budućnost hrvatske reprezentacije

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 16:52

velez_mostar je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Pametnjakovićima bi jedino začepili usta, kada bi se odigralo protiv Hrvata...

Za kojeg naseg igraca ,osim Dzeke ,se interesuje neki klub?
Evo ,za Mandzukica se Everton interesira ,a on je u HR repci igrac sa klupe..zamislimo samo da za Zeca ,npr ,Everton pokaze interesovanje ,tema bi mu se otvorila ,i ne bi se gasila.
Znaci ,Dzeko je pokazao da je klasa ,i to je neupitno ,i bolji je od bilo kojeg HR napadaca ,ali u ostalim dijelovima ekipe nismo na njihovom nivou.
Gore ovaj kolega spomenu Papca ,njega nema u repci ,i ko zna hoce li ga i biti ,pa smo mogli i Salihamidzica spomenuti..ali to nije realno.
Znaci ,nasa zadnja linija je bukvalno KRITICNA ,da nije Spahe ,ne smijem ni misliti kako bi to izgledalo..
I da ,Modric je igrac koji bi u bilo kojoj ekipi svijeta bio u pocetnih 11 ,mozda ne bi u Spaniji .
Ovdje je problem mali ,bilo bi lijepo da admin malo poradi na tome ,da sve sto se napise ,ne mora biti niz dlaku svim forumasima ,znaci svak' ima pravo da napise sta misli bez vrijedjanja drugih.
Ovdje je neutral recimo napisao pravo lijep post ,i sasvim objektivan ,i onda su se nasli svi da prigovaraju njemu ,nije to ok.

Ima dosta clanova foruma koji ne znaju pisati nikako ,pa im ne zamjere mnogi ,isto tako ne bi ni oni trebali zamjeriti nekome na objektivnoscu bez obzira o cemu se radilo.

Tako je, no proglasili su me svakakvim , pa su počeli kleti moju repku jer sam napisao da su drugi možda bolji.

Ja samo znam smo imali dvije utakmice za dokazivanje , gdje smo u obje poraženi. Nije nam sreće trebalo, nego koncentracije, tako da odoh sa ove teme. Mislim da je tema o repkama bila pogodnija za ovu lijepu raspravu koja je nažalost morala biti pokvarena od pojedinaca koji vrijeđanjem i postovima koji nemaju nikakve veze sa raspravljanjem kvare sve ovo. No dobro, naviknut sam sa ovim.

Sretno Edinu, neka samo nastavi sa jakim i dobrim radom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 16:54

Objektivnost na nivou. :roll:
40 miliona nije postavio San ili Avaz.Vec Njemacka glasila kao i menadjer vukova.
Uostalom ako su nekom drazi,bolji,kvalitetniji,zanimljiviji,skuplji igraci ''kockasti ili orlasi''
Siroko vam toplo polje i na forume i stranice razglabati onda mozete gdje su puna usta takvih.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 mar 2010, 17:00, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2010, 16:56

Neutral je napisao/la:Što nas kleteš, nigdje veze :o

Čitajući Goal.com sam saznao ovo za Tottenham i Stipu, tako da je svjetski medij kojem vjerujem kada je u pitanju Engleska liga. Asmir je nada, Kenan je prvi golman, zato me zanima što je neko uopće njega spominjao i stavljao kao prvog golmana.

@Ayan

Samo pokazuješ kakav si sa tom kletvom koja je brutalna u mojim očima. Krivo ljudima ako se neko drugi pohvali. Očigledno je da ti neke stvari koče da normalno razmišljaš kada su u pitanju susjedi. Ta neka određena barijera te koči u tome.

Sabura ljudi, vrijeme će ako Bog da svoje pokazati, da li mi imamo kvalitet ili ćemo i dalje primati petarde od svjetskih ekipa na domaće terenu.
Koji Gilardinho, koji Huntelar...??? :o

Jesi li ti ikad gledao kako Džeko igra?

Kad sam vidio da porediš Džeku sa Gilardinhom i Huntelarom...skonto sam koliko se ti razumiješ u fudbalsku igru.

Džeko je za obojicu pomenutih izmislio zrelost u igri...ne vjerujem da će oni ikada dostići taj nivo zrelosti koji sada ima Džeko.

A nemoj molim te više da se raspravljamo o fudbalu...dovoljno mi je jasno koliko se razumiješ.

Bez uvrede.
poštovanje.
Željo i samo Željo...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 mar 2010, 16:58

dean_ je napisao/la:
soko je napisao/la:
golmani su nam bolji

što se tiče mladih nada, hrvatska nikad nije imala veći potencijal....

a i vi bošnjaci dobili dva tri dobra igrača i odmah navalili uspoređivat se sa svojim uzorima hrvatima...valjda su to neki kompleksi koji su rasli 15 god
meni nije teško priznat da je đžeko svjetska klasa i da je bolji od svih hrvatskih igrača, ali 40 milj je ipak malo previše....i mali pjanić jako obećava

realno hrvatski igrači nikad nisu ni pružali neke partije za svoje klubove..uvjek su bolje igrali za reprezentaciju...bar do ovih zadnjih kvalifikacija.....olić i pranjić su sada više na klupi jer u bayernu imaju veću konkurenciju i nijemci moraju igrat zbog sljedećeg mundijala.....čorluka,kranjčar i modrić su standarni u četvrtom klubu najjače lige svijeta....rakitić je bio dosta nediscipliniran igrač, al magath će od njega napravit igračinu...eduarda je ozlijeda izbacila iz ritma i on definitivno mora promijenit klub....iako on za reprezentaciju uvijek zabije....ne bojim se ja za budućnost hrvatske reprezentacije
Kompleksas,
gdje ti vidis kompleks u mome postu, valjda je to neki kompleks sto ti imas za bosnjake.
Ja sam stavio da ne znam za druke repke. Ali znam za Bosnu i Hercegovinu i nemoras stavljati to bosnjaci jer ne znam/znas ko je sta i ko.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 26 mar 2010, 17:00

Hrvatska - BIH
Pletikosa Begovic x ( isti )
Pranjic Salihovic 2
Corluka Jahic 1
Simunic Spahic 2
Krizanac Nadarevic x
Vukojevic Rahimic 2 ( zbog iskustva )
Kranjcar Medunjanin 1
Modric Misimovic x
Srna Pjanic 1
Petric Dzeko 2
Olic Ibisevic 1 :D :D :D :D :D :D

Po meni kad bi se tekma igrala,bilo bi 1-1..trenutno po meni totalne izjednacene ekipe s tim da su Hrvati bolji kad bi se gledalo zadnjih 5 godina..TOLIKO.. 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 17:03

harishp je napisao/la:Objektivnost na nivou. :roll:
40 miliona nije postavio San ili Avaza.Vec Njemacka glasila kao i menadjer vukova.
Uostalom ako su nekom drazi,bolji,kvalitetniji,zanimljiviji,skuplji igraci ''kockasti ili orlasi''
Siroko vam toplo polje i na forume i stranice razglabati onda mozete gdje su puna usta takvih.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U ugovoru mu piše da je transferr fee 40 miliona. Isto kao u Messija 300 miliona ilki koliko već :roll:

To je neka razlika, kontaš ???

Klub koji ponudi 40 miliona može automatski stupiti u kontakt sa Edinom, klub to ne može da zaustavi. Drugo je što neki nude 25 miliona, pda onda Vukovi odbijaju to. Cijene igrača nemaju veze sa nekim timom, jer je fudbal timska igra, a ne pojedinačna.

@Ayan

Vjeruj mi da znam dosta o fudbalu, razlika između mene i tebe je ta što ti poznaješ samo BiH, a ne ostale. ;)

Huntelaar je otišao za 20 miliona u Real pa ništa od njega, Gilardino za 24 miliona u Milan, pa ništa. Zvuči ti poznato za ne. :mrgreen:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2010, 17:03

jasko_juve je napisao/la:Hrvatska - BIH
Pletikosa Begovic x ( isti )
Pranjic Salihovic 2
Corluka Jahic 1
Simunic Spahic 2
Krizanac Nadarevic x
Vukojevic Rahimic 2 ( zbog iskustva )
Kranjcar Medunjanin 1
Modric Misimovic x
Srna Pjanic 1
Petric Dzeko 2
Olic Ibisevic 1 :D :D :D :D :D :D

Po meni kad bi se tekma igrala,bilo bi 1-1..trenutno po meni totalne izjednacene ekipe s tim da su Hrvati bolji kad bi se gledalo zadnjih 5 godina..TOLIKO.. 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :D :D
Olic Muslimovic 2
Željo i samo Željo...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 mar 2010, 17:04

harishp je napisao/la:Objektivnost na nivou. :roll:
40 miliona nije postavio San ili Avaza.Vec Njemacka glasila kao i menadjer vukova.
Ja se divim tvojoj hrabrosti da na forumu napises bilo sta ,svaka cast momak!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 26 mar 2010, 17:05

pa dobro tu je to..jbg ipak sam stavio covjeka (Ibisevica) koji igra stalno u prvoj ekipi..po meni je Muslimovic 100x bolji od Vedada..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 mar 2010, 17:07

jasko_juve je napisao/la:pa dobro tu je to..jbg ipak sam stavio covjeka (Ibisevica) koji igra stalno u prvoj ekipi..po meni je Muslimovic 100x bolji od Vedada..
Dobro si sve ,samo je za mene Modric puno bolji od Misketa.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 28 gostiju.