Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
vidim da se spominje pedro pored rupa na dmf-u i stoperu
ako ga dovede, treba voajeru metak spakovati

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Seaman je napisao/la:vidim da se spominje pedro pored rupa na dmf-u i stoperuako ga dovede, treba voajeru metak spakovati

-
- Kontakt:
Ma bjez' sramota je da su Diaby i Gnabry nestali sa scene,da je walcott trebao odustvovati 6 mjeseci,a nema ga vec 10,stalno neke povrede,i kad se oporavi,sprema se kao da u dzihad ide,pa dokle vise,Fabregas nam svakih 15 dana bio povrijedjen,od kad nas je napustio,rijetkost je da ne igra zbog povrede,pa i u Chelsea-u sad !
Arsenal complete first winter signing
Arsenal have successfully sealed their first buy for the winter transfer window, The Telegraph reports.
The Gunners had been tracking the progress of 16-year-old Legia Warsaw midfielder Krystian Bielik in recent months.
According to The Telegraph, Bielik, who is touted as being the 'next Patrick Vieira', has agreed terms with the North London outfit, and will make a £1.6m move from Legia Warsaw when the transfer window reopens in January.
Bielik is likely to join in the club's academy and could be the player to watch for in years to come.
viera,prije društvo ludi
Arsenal have successfully sealed their first buy for the winter transfer window, The Telegraph reports.
The Gunners had been tracking the progress of 16-year-old Legia Warsaw midfielder Krystian Bielik in recent months.
According to The Telegraph, Bielik, who is touted as being the 'next Patrick Vieira', has agreed terms with the North London outfit, and will make a £1.6m move from Legia Warsaw when the transfer window reopens in January.
Bielik is likely to join in the club's academy and could be the player to watch for in years to come.

Kako se ovaj Rosicky povredi? Da nije prst slomio dok je svirao gitaru?topnik1 je napisao/la:on the team news...
There’s a slight chance of Monreal being available and a very slight chance for Walcott. We hope that Oxlade-Chamberlain will be fit. We’ll see that on Saturday.
on Theo Walcott…
He is back in training today [Thursday]. But only today. I might take him, I don’t know yet until he’s back to full training. Let’s see.
on Oxlade-Chamberlain…
That’s what we’ll see on Saturday after a test. He’s not in training at the moment.
on Ospina and Rosicky…
Ospina is back in full training and Rosicky should be back next week.
on Wilshere, Ozil, Koscielny, Ramsey and Arteta…
All out. They’re all progressing as planned.
Nije minute odigraoo, decko na godisnjem

Danas nam Arsenal slavi 26. rođendan. 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Uskoro kapiten i najbolji igrac otoka.rambo16 je napisao/la:
Mašina će da se vrati jači nego ikad

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Arsenal striker Yaya Sanogo is set to leave the club on loan during the January transfer window. BBC
A.F.C. Bournemouth!
Oxlade možda neće biti spreman za utakmicu.
Ode još jedan vezni
Ode još jedan vezni

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Nije Wenger kriv ba nemamo srecearminarsenal je napisao/la:Ma bjez' sramota je da su Diaby i Gnabry nestali sa scene,da je walcott trebao odustvovati 6 mjeseci,a nema ga vec 10,stalno neke povrede,i kad se oporavi,sprema se kao da u dzihad ide,pa dokle vise,Fabregas nam svakih 15 dana bio povrijedjen,od kad nas je napustio,rijetkost je da ne igra zbog povrede,pa i u Chelsea-u sad !

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ovo zaslužuje naklon
ESPN FC says "Arsenal have spent some 280 million pounds in transfer fees since they last bought an actual defensive midfielder, Lassana Diarra, in 2007."
ESPN FC says "Arsenal have spent some 280 million pounds in transfer fees since they last bought an actual defensive midfielder, Lassana Diarra, in 2007."
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
usporediti ovo s ulaganjima dortmunda i sve će biti jasno,vojaer ili klopptopnik1 je napisao/la:Ovo zaslužuje naklon

Voajer naravno 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mi smo godinama trosili na transfere, samo sto je to bilo dosta manje od konkurentskih klubova.. mi smo svake godine minimum 30 tak miliona trosili na igracee.. jbgaa, sta ces kad ovi jaci potrose po 100 miliona, pa to izgldeda minornoo..
Ja ne vidim da Wenger ima vise muda da ubaci mladog igraca.. ne racunam belarina, jer je on bas pod moranjem..
Izgubio se definitivno, ja bih bio najsretniji kad bi on bio onaj starii.. al jbgaa, nemoguce je too.. nekad dodje vrijeme za oprostaj..
Ja ne vidim da Wenger ima vise muda da ubaci mladog igraca.. ne racunam belarina, jer je on bas pod moranjem..
Izgubio se definitivno, ja bih bio najsretniji kad bi on bio onaj starii.. al jbgaa, nemoguce je too.. nekad dodje vrijeme za oprostaj..
Ma nije problem trošenje na transfere, problem su odlasci koji su tad bili aktuelni, a koji su prestali čim je klub stao na noge.
Arsenal bi sad bio legitimni konkurent za titule na svim frontovima, da je onaj tim od prije 3 4 godine ostao na okupu.
Al neka, napraviće profesor opet ekipu.
Arsenal bi sad bio legitimni konkurent za titule na svim frontovima, da je onaj tim od prije 3 4 godine ostao na okupu.
Al neka, napraviće profesor opet ekipu.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ko kaže da Wenger ne ubacuje mlade igrače?
OX,Wojo,Ramsey,Wilshere,Gnabry (dok je bio zdrav),Bellerin,Chambers. Sve su to izuzetno mladi igrači.
Ne znam šta ljudi očekuju. Koliko to neko treba imat godina pa da bi ga mogli nazvat mladim igračem?
Problem je što su ovi naši toliko toga prošli da smo mi i zaboravili da su to sve momci od 20 i kusur godina
OX,Wojo,Ramsey,Wilshere,Gnabry (dok je bio zdrav),Bellerin,Chambers. Sve su to izuzetno mladi igrači.
Ne znam šta ljudi očekuju. Koliko to neko treba imat godina pa da bi ga mogli nazvat mladim igračem?
Problem je što su ovi naši toliko toga prošli da smo mi i zaboravili da su to sve momci od 20 i kusur godina
A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa problem je sto je prije imao izgradjenu ekipu s igracima u najboljim igrackim godinama pa je onda bilo velika stvar kad se ubace 2-3 mlada igraca i daje im se sansa kroz sezonu. Sad je to normalno postalo kod nas da nam mladi igraci cine glavne igrace u timu, zato i jesmo tu gdje jesmo, uvijek nam malo fali, a to je ono sto je trebalo doci s godinama al nazalost prosla generacija (Fabregas, Nasri, Pussy) kad su sazreli kao igraci izrazili su zelju da odu, zato se ponovo moralo krenuti u taj rebuild ekipe.
Shvatam ja da je Wengeru tesko bilo, i fakat je imao moju podrsku prije pocetka sezone, al ovaj nestvarno los pocetak sezone i njegove nevjerovatno ofirne i predvidive greske, i ponovo neizostavni dio transfer politika i lazi koje je prosipao navijacima moraju covjeka okrenuti protiv njega.
Mislim da sezona jos nije gotova, mislim da se mozemo vratiti u borbu za titulu, u evropi smo svakako elham prosli sa zrijebom, ali samo ako se dovedu stoper i zadnji vezni sad na zimu + poboljsa se situacija sa povredama (povratak igraca i da nema vise OVOLIKO povreda makar i da ovako dugo traju) + bolja takticka pripremljenost Wengera.
Znači ovo mu je zlatna prilika da izvuče max iz sezone jer još nije kasno!
Shvatam ja da je Wengeru tesko bilo, i fakat je imao moju podrsku prije pocetka sezone, al ovaj nestvarno los pocetak sezone i njegove nevjerovatno ofirne i predvidive greske, i ponovo neizostavni dio transfer politika i lazi koje je prosipao navijacima moraju covjeka okrenuti protiv njega.
Mislim da sezona jos nije gotova, mislim da se mozemo vratiti u borbu za titulu, u evropi smo svakako elham prosli sa zrijebom, ali samo ako se dovedu stoper i zadnji vezni sad na zimu + poboljsa se situacija sa povredama (povratak igraca i da nema vise OVOLIKO povreda makar i da ovako dugo traju) + bolja takticka pripremljenost Wengera.
Znači ovo mu je zlatna prilika da izvuče max iz sezone jer još nije kasno!
Sezona je gotova. Nažalost.
Januar nije period za kupovinu bitnih karika ekipe. Pogotovo ako trebaš da unaprijediš defanzivni dio
Uigravanje i adaptacija često mogu da proizvedu još goru havariju
OK,neki defanzivac za rotacije će vjerovatno doći. Zadnji vezni 90% neće.
U Premiershipu smo već debelo zasrali, a u Ligi prvaka ,ma koliko ja optimističan bio,ne vidim Arsenal kao neki bitan faktor u borbi za trofej.
FA Cup je naša jedina šansa da nešto uzmemo. Daj šta daš. . .
Ljeto 2015-te će vjerovatno da odredi Wengerovu sudbinu.
Ne u smislu otkaza (jer će on ostat dok god to bude želio) nego u smislu podržke koju Wenger i dalje uživa od strane navijača (mislim 75% prema nekoj Britanskoj štampi)
Ako ne bude nikakvih promjena naredno ljeto,Wenger će vrlo vjerovatno da se suoči sa još jednim fijaskom
A to, svi simpatizeri kluba neće više tolerisat.
Januar nije period za kupovinu bitnih karika ekipe. Pogotovo ako trebaš da unaprijediš defanzivni dio
Uigravanje i adaptacija često mogu da proizvedu još goru havariju
OK,neki defanzivac za rotacije će vjerovatno doći. Zadnji vezni 90% neće.
U Premiershipu smo već debelo zasrali, a u Ligi prvaka ,ma koliko ja optimističan bio,ne vidim Arsenal kao neki bitan faktor u borbi za trofej.
FA Cup je naša jedina šansa da nešto uzmemo. Daj šta daš. . .
Ljeto 2015-te će vjerovatno da odredi Wengerovu sudbinu.
Ne u smislu otkaza (jer će on ostat dok god to bude želio) nego u smislu podržke koju Wenger i dalje uživa od strane navijača (mislim 75% prema nekoj Britanskoj štampi)
Ako ne bude nikakvih promjena naredno ljeto,Wenger će vrlo vjerovatno da se suoči sa još jednim fijaskom
A to, svi simpatizeri kluba neće više tolerisat.
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.