Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Uvijek sam mislio da su Veležovci realni, ali ovakav komentar me zabrinjava...velez_mostar je napisao/la:Vidim ,primili se svi ,odmah poceli porediti neke hrvatske napadace sa Dzekom.
Nigdje nisam napisao da nije bolji ,samo sam spomenuo da Dzeko igra u puno manjem klubu nego sto igra pola hrvatske repke ,i da nije toliko bolji od njihovih napadaca ,Petrica ,Dudua ,koliko mi mislimo.
Cega bi se dotakao jos ,dosta nas razmislja na nacin :"imamo Dzeku,Pjanica i Misimovica ne moze nam niko nista"
Ja bi licno volio da imamo 7 igraca u velikim klubovima ,da su prvotimci ,nego 2 koja su boli glava..jer npr djaba Crnoj Gori 2 svemirca ,Vucinic ,Jovetic ,kad je ostatak kritican ,i ne mogu od 2 igraca ocekivati da im donesu neko veliko takmicenje.
Mi smo bolji u smislu da imamo nekih 6-7 igraca ,a ostatak je tu i tamo ,dok Hrvatska ima samo u Premiershipu 6 igraca..
Cinjenica je da hrvatski mediji dizu svoje igrace u nebesa ,tako i treba ,ali je i cinjenica da imaju puno vise osnova za to..koliko god se to nama svidjelo...
Petric 6 golova i 2 asistencijevelez_mostar je napisao/la:Vidim ,primili se svi ,odmah poceli porediti neke hrvatske napadace sa Dzekom.
Nigdje nisam napisao da nije bolji ,samo sam spomenuo da Dzeko igra u puno manjem klubu nego sto igra pola hrvatske repke ,i da nije toliko bolji od njihovih napadaca ,Petrica ,Dudua ,koliko mi mislimo.
Cega bi se dotakao jos ,dosta nas razmislja na nacin :"imamo Dzeku,Pjanica i Misimovica ne moze nam niko nista"
Ja bi licno volio da imamo 7 igraca u velikim klubovima ,da su prvotimci ,nego 2 koja su boli glava..jer npr djaba Crnoj Gori 2 svemirca ,Vucinic ,Jovetic ,kad je ostatak kritican ,i ne mogu od 2 igraca ocekivati da im donesu neko veliko takmicenje.
Mi smo bolji u smislu da imamo nekih 6-7 igraca ,a ostatak je tu i tamo ,dok Hrvatska ima samo u Premiershipu 6 igraca..
Cinjenica je da hrvatski mediji dizu svoje igrace u nebesa ,tako i treba ,ali je i cinjenica da imaju puno vise osnova za to..koliko god se to nama svidjelo...
Uh Neutral. Pa upravo ova četvorica koju si pobrojao i jesu razlika. Miralem i Miske su klasa za ovu dvojicu, Kranjčar jeste dobar igrač ali vidjeli smo kako je igrao u osrednjem (lošem) klubu dok vidimo kako Miske igra u Wolfsburgu. Ne može se to porediti, nije naša sredina u kompletu jača 50% al jeste 10-15%.Neutral je napisao/la:Naša sredina nije bolja od njihove. Mi smo samo u napadu bolji, dok su oni u sredini i u odbrani isključivo radi bekova.![]()
Mi imamo Miralema, Misketa, oni Modrića, Kranjčara, s tim Srna igra krilo jer Čorluku stavljaju u odbranu.
Ha, o cemu ti.Neutral je napisao/la:Naša sredina nije bolja od njihove. Mi smo samo u napadu bolji, dok su oni u sredini i u odbrani isključivo radi bekova.![]()
Mi imamo Miralema, Misketa, oni Modrića, Kranjčara, s tim Srna igra krilo jer Čorluku stavljaju u odbranu.
Ovako..Dudu-Arsenal ,jedno 70 miliona milja iznad Wolfsburga ,Tottenham jedno 40 od Wolfsburga ,klub koji se u Premiershipu bori za mjesto koje vodi u LP ,porediti sa klubom koji je u sredini Njemacke Lige je degutantno ,pa se samim tim namece pitanje ko se treba ubitijohnnyHZ je napisao/la:dud -klupa,olic-klupa
petric,zabije svako 4. kolo
modric,prosjecan vezni u eng pr. ligi
kranjcar-citaj modric...prosjecan klub prosjecno igraju ..
onaj zabio het trick u kupu i to je od njega to cini mi se mandzukic.....
ONAJ DESNI BEK ....KRITICNA TACKA U TOTENHEMU ....
pjanic-CITAJ REAL
misimovic-najbolji assistent njemacke alltime
dzeko 40 000 0000DO SADA
ibisevvic ...u onoj katastrofi i sa onakom ozljedom dao vise od olica,petrica zajedno
spahic...najbolji odbrambeni u francuskoj
..
...
....
......
ako su totenham,hsv i birmingem blacburn i sta ja znam KREMA evropskog fudbala ...preporucuje da se ubijes
jedini olic i dudu al oni su momci koji ulaze kada njihov klub vodi pa da vrijeme ukradu :....
Zasto onda nasi igraci nisu meta velikih klubova kad su tako dobri?Nema logike ,zar ne?Baltazar je napisao/la:a sta je sa Salihovicem, njega ne spominjete, prosle godine jedan od najkorisnijih igraca bl, i ove godine nije los....
fazon je sto velezovac smao gleda po tome u kojoj ligi neko igra....pa sta onda reci za Hasagica, Hrvati bisve dali za njega a lik brani u nekom lijevom klubu za koji 99% Hrvatanije ni culo a i mi znamo samo zbog njega ili iz kladionice...
Kralju, Muslimović je Džeko za Olića, Petrića i Edua...sljedeće godine će igrati u LP i on.Neutral je napisao/la:Zato su oni i redovno išli na takmičenje dok smo mi kući. Evo nisu se ni oni plasirali, Ukrajina odnosno Engleska je svoje učinila.
Kako nisu čuli za Modrića. Čovjek je umjetnik, a Niko ni meni nije toliko drag igrač, ali zajedno su odlični. Srna , ne možeš jednoga Salihovića opoređivati sa igračem koji je svjetska klasa. Osvojio je sa Shaktarom kup uefa i kapiten je toga tima. Jedan igrač koga bi svako želio imati u svome timu.
U napadu mi imamo Džeku i Vedada, no Petrić, Olić. Eduardo , šta je sa njima. Nisu ni oni toliko loši, samo što je Edin u nas najbolji igrač, i jedan ne može sve sam, Vedad se grca u Hoffenheimu.
Pjanić se diže iz utakmice u utakmicu i bolje je to za nas. Postigao je Realu gol, izbacio ih je, no protiv Portugala nije bio na nivou, nije mogao sam. Mislim da je Hrvatska i dalje "malo" bolja od nas, a da ne spominjem Srbiju.
Oporediti ne kao ni uporediti.Neutral je napisao/la:Zato su oni i redovno išli na takmičenje dok smo mi kući. Evo nisu se ni oni plasirali, Ukrajina odnosno Engleska je svoje učinila.
Kako nisu čuli za Modrića. Čovjek je umjetnik, a Niko ni meni nije toliko drag igrač, ali zajedno su odlični. Srna , ne možeš jednoga Salihovića opoređivati sa igračem koji je svjetska klasa. Osvojio je sa Shaktarom kup uefa i kapiten je toga tima. Jedan igrač koga bi svako želio imati u svome timu.
U napadu mi imamo Džeku i Vedada, no Petrić, Olić. Eduardo , šta je sa njima. Nisu ni oni toliko loši, samo što je Edin u nas najbolji igrač, i jedan ne može sve sam, Vedad se grca u Hoffenheimu.
Pjanić se diže iz utakmice u utakmicu i bolje je to za nas. Postigao je Realu gol, izbacio ih je, no protiv Portugala nije bio na nivou, nije mogao sam. Mislim da je Hrvatska i dalje "malo" bolja od nas, a da ne spominjem Srbiju.
Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, antisisoja1919, HariTz, invincible1921, tuzlanskinacin i 36 gostiju.