Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Samo da se prisjetin nocioniju familije citave u pm pored fernandeza ja igram dedu iz argentine
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave
e moj ajaksu
na drugom ako malaga uzme samo onaj njemacki hokej 5+ za 87
kada stavljaš marku na listić ove igrače pogađaš samo tako, jel se baziraš samo na njih i veča uplata padneš samo tako
hladno prošli spanulis, šakur i nocioni manje

na drugom ako malaga uzme samo onaj njemacki hokej 5+ za 87

kada stavljaš marku na listić ove igrače pogađaš samo tako, jel se baziraš samo na njih i veča uplata padneš samo tako

hladno prošli spanulis, šakur i nocioni manje
nema potpisa
- 10DelPiero
- Kontakt:

Pa **** vam komplet sve sto imate, da prolazim(o) cesto ovako koliko padam(o) nista nebi reko al' na ovakvih 10 padova na granici 1 prolaz ako je i toliko. Slobodna CSKA **** 50% pa kako slobodna ne mogu pogodit 6/11 kakvi bogalji da jos 1 nisu mogli zabit najlaksi poen koji mogu dobit u pm. Nije neka para u pitanju ali toliko puta vise past ovako da se covjek isfustrira da se i o 3 KM radi.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
evo malage, neće ovo na dobro

prasovic89 je napisao/la:Na prvo pitanje ne mogu dati odgovor jer prvo pitanje je veoma čudnovatomarcelo12 je napisao/la:Gleda li neko Bilbao? Imaju li ove Bozije nesrece šansu da pobijede, da makar upola smanjim danasnji gubitak zbog glupih grka u turskih kriminalaca :/

Cekam napolija i benficu po 3+ i benfica dodje 3+ brzo i zamolim radnicu u kladionici da prebaci na napoli, braco mila mrtvlju utakmicu nisam u zivotu gledao,onoliku ne zainteresovanost obje ekipe nikad nisam vidio, dabogda ispali i jedni i drugiLisac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
crkavica

- fanatic1991
- Kontakt:
Jos minut bilbaooo ajmo izdrzat....
EDIT
KRAJ bravo macke
EDIT
KRAJ bravo macke

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
koje smece od ekipe bilbao mrtvi jedva ovu sirotinju dobi ja igram x2 na golove
Dobio 11 marki dosta 

Zadnja izmjena: VGS, dana/u 18 dec 2014, 23:51, ukupno mijenjano 2 puta.
tajger je napisao/la:koje smece od ekipe bilbao mrtvi jedva ovu sirotinju dobi ja igram x2 na golove
Drug tebe su danas sjebali haos sve na 1 u pm
da pitam i ovdje Calderon, J. 8,5,moze li preci ovu granicu kloc? 2,05 je kvota 

Imali dobitaka danas
evo ja nisam stigao u kld. bio napisao listic...nesto iskrslo i nisam ni uplatio..
A evo sta sam bio slozio.... ovi francuzi vidim obadve bile 0-0 u 1p. i onda proslo...
Arojo 13.5 over
Lull 12.5 over
Juve
Napoli
Saso-Angers oba daju
Amiens-Stasrb. oba daju
Elche daje gol
Braga daje gol
Deportivo deje gol
Tako da

A evo sta sam bio slozio.... ovi francuzi vidim obadve bile 0-0 u 1p. i onda proslo...
Arojo 13.5 over
Lull 12.5 over
Juve
Napoli
Saso-Angers oba daju
Amiens-Stasrb. oba daju
Elche daje gol
Braga daje gol
Deportivo deje gol
Tako da

Zadnja izmjena: Zamora, dana/u 19 dec 2014, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
X
evo vidis,danas ni naopakobojler je napisao/la:tajger je napisao/la:koje smece od ekipe bilbao mrtvi jedva ovu sirotinju dobi ja igram x2 na golove
Drug tebe su danas sjebali haos sve na 1 u pm

Eh ovako, svi znate da nisam neko ko je od jucer na ovom forumu i da nisam neki indijanac koji bi zaj.ebao nekoga..
Imam jednu malo vecu molbu.. Posto ja trenutno nemam niti feninga niti na jednom racunu, ima li neko da bi mi odigrao listic na 5,10 KM pa ja automatski odmah sutra cu uredno vratiti novac u slucaju da listic ne prodje.
Imam jednu malo vecu molbu.. Posto ja trenutno nemam niti feninga niti na jednom racunu, ima li neko da bi mi odigrao listic na 5,10 KM pa ja automatski odmah sutra cu uredno vratiti novac u slucaju da listic ne prodje.
imaš li račun na wwinu?Guarin14 je napisao/la:Eh ovako, svi znate da nisam neko ko je od jucer na ovom forumu i da nisam neki indijanac koji bi zaj.ebao nekoga..
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Ma imam brate na bet365, Premieru, Wwinu, Max Betu, BH playu, ali prvi put nakon dobre 3,4 godine da nemam feninga niti na jednom, pokosila me Benfica vcs da valja..LeBronfan je napisao/la:imaš li račun na wwinu?Guarin14 je napisao/la:Eh ovako, svi znate da nisam neko ko je od jucer na ovom forumu i da nisam neki indijanac koji bi zaj.ebao nekoga..
aj na pp pošalji podatke wwina, šaljem ti
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.