...hahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacena je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Mislim da si realan pravo...cuj kod nas nema imena a kao kod vas sve imena,Avdic,Jahovic,Maksumicmeme pitar je napisao/la:Treba pogledati malo omjer datih i primljenih golova i možemo vidjeti da smo haman najlošiji sa realizacijom od prvih 8 ekipa. osim je govorio da svaka ekipa kojoj Željo zabije dva gola treba ispasti iz lige, a sad željo dao više golova od nas, a kod nas u špicu Škoro, Avdić, Jahović, Hadžić, a kod njih Mešanović i opstali niko. Željina ekipa nema imena osim Bešlije i Mešanovića, a kod nas već pobrojani + Muminović, Džakmić, Torlak,Maksumić, Ihtijarević pa ko reprezentacija a nemožemo 3 boda donijeti iz Vrapčića ili bilo odakle.ko reprezentacija
od nabrojanih svaka cast za Skoru,ovi ostali mozda Muminovic...samo cu reci Milan Culum..dalje da ne nabrajam,svatice me pogresno neki...
*ebo ti ovu ligu cu Milan Culum ko je taj matereti kako on samouvjereno ko da je Mesi!Ha,ha imali kralju sta o Culumu da slicice o njemu skupljamo na albumu.Dobar si pravo samo ce reci Culum ha,ha.Treba odmah obavjestiti Papata neznam iz koje nam je susjedne zemlje Culum da nam ga neotmu dusmani da igra za njihovu reprezentaciju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
RAZ BA ajde djecace pali odavde smaras kompleksas jedan,koji je tebi cilj,u svemu smo od vas bolji od navijaca,grqada,kluba,historije,osvojenih titula,kosarke,navijaca sta hoces vise ajde sad nestani i dokazuj se negdje drugo!
- bistrikboy
- Kontakt:
Tema!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Fizicka sprema se ne popravlja sada, a i nije moguce je popraviti (jer to nije proces od mjesec dana), zar ne.. ??sarajlija89 je napisao/la:da malo budemo optimisticnisa eventualna 4 boda iz ove dvije tekme..opet smo glavni kandidati za titulu...jer nam i borac i seljo dolaze na kosevo...jbg moramo prema naprijed gledat,ovo zaboravit sto prije mislim na ovaj takmicarski dio koji je iza nas,pokusat dici formu al nastaviti borit se sa onim majmunima u klubu....joj sta bi dao da u 28. kolu se odluci titula..puno kosevo
...a onda i 30. kolo opet punooo..
Znaci sa 4 boda iz dvije tekme na pravom smo putu...a jos mnogo ce bit do kraja...imaju ta gostovanja zenica,lukavica,prijedor..i tu se moze sta uradit....nezz otkud odjednom ovaj optimizam kod mene al i dalje zavisimo samo od sebe iskljucivo.....![]()
![]()
moram se i ja dotac te fizicke spreme....losa je....nema sta..protiv olimpika se to najbolje vidjelo,moramo to popravit sto prije...
SARAJEVO SAMPION
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sutra cemo znati na cemu smo.Mislim da pobjedom ostajemo u ravnopravnoj borbi za titulu,a svaki drugi ishod samo je korak unazad.Nadam se da nase trebe ce to shvatiti i pokazati svoje pravo lice na terenu.Al u jedno sam sutra siguran,a to je da ce mo preplaviti pirotu pa bi bilo lijepo da nas smjeste na veci dio tribine.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
http://img638.imageshack.us/img638/5074/70457618.jpg
Svaka cast upravi Travnika , ovako se postuju navijaci suprotnog kluba ... inace prosle godine smo u Travniku imali i najbolje uslove od tribine pa nadalje
Svaka cast upravi Travnika , ovako se postuju navijaci suprotnog kluba ... inace prosle godine smo u Travniku imali i najbolje uslove od tribine pa nadalje

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- sarajlija89
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
Fizicka sprema se ne popravlja sada, a i nije moguce je popraviti (jer to nije proces od mjesec dana), zar ne.. ??
ma da...sve to ima svoje i na tom se trebalo raditi u predsezoni,na pripremama prije samog trenaznog procesa odnosno rada sa loptom i igranjem utakmica....al....sad ovako "usput" moraju podizat i tu fizicku pripremu.....nema nije moguce..jer moraju uradit nesto po tom pitanju ako zele neki rezultat...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Gledajuci snimak meca ustanovio sam da Rizvanovic nije udario igraca Slobode nego Ihtijarevic koji je opalio igraca drugoligaskog tima , tako da je sudija tu napravio gresku i kasnije dao drugi karton i iskljucenje;)
Jasno se vidi da igrac sa brojem sedam (IHTIJAREVIC) krece prvi i pokazuje seljaku da se ne smije udarati kako je on na livadi naucio tuci ovce
Takodjer problem ovdje je poceo onog trenutka kada igrac Slobode koji je ovdje udaren gazi naseg koji lezi na zemlji i naravno nije dobio karton za to !
Jasno se vidi da igrac sa brojem sedam (IHTIJAREVIC) krece prvi i pokazuje seljaku da se ne smije udarati kako je on na livadi naucio tuci ovce

Takodjer problem ovdje je poceo onog trenutka kada igrac Slobode koji je ovdje udaren gazi naseg koji lezi na zemlji i naravno nije dobio karton za to !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
ovo je bh plDirk je napisao/la:Gledajuci snimak meca ustanovio sam da Rizvanovic nije udario igraca Slobode nego Ihtijarevic koji je opalio igraca drugoligaskog tima , tako da je sudija tu napravio gresku i kasnije dao drugi karton i iskljucenje;)

Treba napomenuti da što se tiče "slučaja Gavarić" još uvijek nije sve gotovo. FK Sarajevo je posredstvom poznatog advokata Mehmeda Spahe, koji je dugo godina radio u komisijama UEFA-e i FIFA-e, kompletan slučaj dostavilo direktoru UEFA sektora za nacionalne saveze Teodoru Teodoridisu, pa ćemo vidjeti šta krovna kuća evropskog nogometa kaže na nebulozne odluke Komisija u N/FSBiH.
Žao mi je Miloša što je zaigrao u ovakvoj Slobodi.
A inače očekujem velika tri boda u Travniku, vjerujem da će Hamzić biti na visini zadatka, a vrijeme je i da Škoro zabije, nije vala odavno !
A inače očekujem velika tri boda u Travniku, vjerujem da će Hamzić biti na visini zadatka, a vrijeme je i da Škoro zabije, nije vala odavno !

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*

O ovome ja pricam , vec na snimku sam vidio da je igrac sa brojem 7 ( Ihtjarevic ), udario igraca Slobode a Rizvanovic dobio karton

na ovom snimku se uopste ne vidi da li je to bio Ihtijarevic ili Rizvanovic, ne znam na osnovu cega si ti napisao JASNO se vidi
-
- Kontakt:
ruka ruci, nismo turciDirk je napisao/la:http://img638.imageshack.us/img638/5074/70457618.jpg

AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
Mozda da prvo odes opticaru , jer se jasno vidi da je igrac sa brojem 7 u dresu FKS krenuo i odgurnuo igraca Slobode!Baltazar je napisao/la:na ovom snimku se uopste ne vidi da li je to bio Ihtijarevic ili Rizvanovic, ne znam na osnovu cega si ti napisao JASNO se vidi
Istina zlatni su brojevi na dresovima , pa dobra dioptrija ti mozda pomogne da uocis taj detalj

A to sto sam ja uocio potvrdio je i pomocni trener

ako mislis na ovu prvu scenu, vidi se samo da momak lezi, ne vidi se ko ga je gurnuo...
ako mislis na drugu broj se nikako ne vidi jer nije okrenut ledjima a i u trenutku kad ga guraju tu su dva igraca ovaj brada (pretpostavljam Rizvanovic) i ovaj dugi (Ihtijarevic vjerovatno), uostalom bilo je za direktnog crvenog ko god da je bio...
ja ne branim nikoga vec pisem ono sto vidim, to sto si ti tako odgojen pa odma lupas gluposti toje tvoja stvar
ako mislis na drugu broj se nikako ne vidi jer nije okrenut ledjima a i u trenutku kad ga guraju tu su dva igraca ovaj brada (pretpostavljam Rizvanovic) i ovaj dugi (Ihtijarevic vjerovatno), uostalom bilo je za direktnog crvenog ko god da je bio...
ja ne branim nikoga vec pisem ono sto vidim, to sto si ti tako odgojen pa odma lupas gluposti toje tvoja stvar
ne znam da li ste spomenuli ali danas je u Sirokom Brijegu, rekonstrukcija ubistva Vedrana Puljica.
Cuva Bog Zelju svog!
Nek se pokrenulo,jer sam se pribojavao i jos uvijek se pribojavam da ce se istraga okrenuti u "pogresnom smijeru".Ne znam zasto ali......mirzza je napisao/la:ne znam da li ste spomenuli ali danas je u Sirokom Brijegu, rekonstrukcija ubistva Vedrana Puljica.
Taj "brada" je Ihtijarević ! Ja mislim (kod tog prvog slučaja) da nije problem ko je napravi faul nad tim igračem koji leži, ako malo bolje pogledaš , opet kažem:"ja mislim, da je igrač Slobode stao na nogu povrijeđenom igraču Sarajava (onaj koji leži) zbog toga je bila ovako burna reakcija...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Mislim na drugu scenu gdje se jasno vidi broj 7 na dresu Faruka Ihtijarevica koji ide prema igracu Slobode i odguruje ga !Baltazar je napisao/la:ako mislis na ovu prvu scenu, vidi se samo da momak lezi, ne vidi se ko ga je gurnuo...
Uspori malo pa ces da vidis da je broj 7 , a kazem ti da je i pomocni trener FKS izjavio slicno sto sam ti gore naveo iz novinskog clanka

Trenutno korisnika/ca: Bejker, bordobijeli, bvsic, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337, nokee, Posejdon i 108 gostiju.