Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
[youtube][/youtube]
Kažu 51 dodavanje prije gola, umorili smo ih dodavanjima, ljudi zaspali koliko smo se dodavali.
Kažu 51 dodavanje prije gola, umorili smo ih dodavanjima, ljudi zaspali koliko smo se dodavali.
Prije toga jos 21 dodavanje koje je prekinuo njihov.igrac.lfckop je napisao/la:[youtube][/youtube]
Meni ova formacija sa tri stopera je dosta dobra kao privremeno rjesenje. Dosta problema stvara po bokovima. Za ovo su potrebni jaki krilni igraci, a to nisu ni Hendo ni Lazar. Mozda jedino Moreno moze.
Svidja mi se sto smo u zadnje dvije utakmice stvorili dosta prilika(dobrih). To je dosad bio veliki problem.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Nije valjda da propusta ArsenalParadajz je napisao/la:Za Dybalu ce samo neki Arap da iskesira, i da se verovatno zezne po obicaju, jer je momak daleko od zavrsenog igraca.
Shaqirija ce probati na pozajmicu, ja mislim da je to slucaj "nemanja" love, ne zato sto stvarno nema love, vec zbog FFP. Mora ce neko da leti u januaru, da bi neko dosao. Mada to je samo moje misljenje.
Edit: Evo procitah da je Balo banovan na jedan mec zbog neke fotke na instagramu.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
idi navijaj za real madridEdin TM87 je napisao/la:Cuj Kenny Daglish ulazi u neku recenicu da je vodio neku ekipu u zivotu, to se mora izbrisati iz sjecanja sto prije dakle da niciji potomci ne znaju da se ta bruka desila ikako - ista situacija da se Real stavi u ruke recimo Gutiju ili Salgadu, kakva bruka majko moja.Carlo je napisao/la:Kennyjeva ekipa je igrala iznad prosječan fudbal, pogledaj pregled sezone 2011/12. pa će vidjeti kako smo igrali. Nema potrebe da ti objašnjavam da smo imali posjed lopte u prosjeku iznad 55% i milijardu šuteva.Otelo je napisao/la:Glavna razlika izmedju Daglisha i Rodgersa sto je jednom ekipa igrala lose citavo vrijeme (osim kupova) a kod ovog je na krilima Suareza eksplodirala jednu sezonu.
Samo hejteri ce govoriti lose o Rodgersu nakon ove sezone gdje je najbolji igrac povrijedjen i gdje je izgubio Suareza, pa spica mora igrati Ricky Lambert u nedostatku onog ludjaka Ballotelija. Kada je imao ekipu pravio je cuda 2. mjesto nakon toliko godina i zamalo titula. I to nije samo zbog jednog igraca nego komplet tima, i Sturridge i Sterling i Stivie i sredina i odbrana su igrali i Mignolet cak branio odlicno pricalo se bolji od Begovica, ove polusezone ne ide al' ce biti bolje kad se Stu vrati i ovi ostali kad dodju u formu ili budu zamjenjeni nekim pojacanjem u januaru.
Mislim na osnovu preglupog Carling Cupa i njegovog osvajanja, te neke statistike od milion suteva i posjeda lopteporediti tog pokusaja od trenera smijesno, Barbareza bi trebali u Hamburg onda
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Valjda je jučer ozljedio prepone ali se ne zna još težina ozljede.anell je napisao/la:Jeli to Lovren povrijeđen i neće ga biti protiv Arsenala ?

ŠtetaMarcus je napisao/la:Valjda je jučer ozljedio prepone ali se ne zna još težina ozljede.anell je napisao/la:Jeli to Lovren povrijeđen i neće ga biti protiv Arsenala ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
yebo te, kako to svako s.ere za ovaj tzv. miki maus kup i Euro ligu a kad krenu prepucavanja, isti se postavljaju 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Jeste hvala Bogu.anell je napisao/la:Jeli to Lovren povrijeđen i neće ga biti protiv Arsenala ?
Sage, samo lupaju. Meni je trofej = trofej.
Kocka je bačena
Koliko se dobije para za EL? za osvajanjeHendo je napisao/la:Jeste hvala Bogu.anell je napisao/la:Jeli to Lovren povrijeđen i neće ga biti protiv Arsenala ?
Memento Mori...
Memento Mori...
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
ma to nije bitno,ko osvoji ide u LPSage je napisao/la:Koliko se dobije para za EL? za osvajanjeHendo je napisao/la:Jeste hvala Bogu.anell je napisao/la:Jeli to Lovren povrijeđen i neće ga biti protiv Arsenala ?
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Nisu bitne pare od osvajanja već direktan plasman u Ligu Prvaka tako da se to takmičenje mora odigrati na maximumu..
Jel ako se pobjednik EL kroz nacionalno prvenstvo plasira u LP jel ide finalist umjesto njega u kvale ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ma znam da nije bitno,bitnije je osvajanje, nego jel se dobiju duple pare, da ne guglam sad, znaci pare od osvajanja i pare za kvalifikovanje

Memento Mori...
Memento Mori...
ma ovaj baloteli stvarno nije momak normalan, on je za ludnice svega mi, a i ovaj koji ga je doveo u liverpool....zbog kakvih gluposti frajer biva kaznjen po ko zna koji put u karijeri, a ekipa ispasta, a njega boli kura c za sve samo se zajebava
i de ocekuj nesto pozitivno u klubu, i ocekuj povoljan rezultat protiv arsenala

i de ocekuj nesto pozitivno u klubu, i ocekuj povoljan rezultat protiv arsenala

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Mislim da samo pobjednik ide,nisam 100% siguranOtelo je napisao/la:Jel ako se pobjednik EL kroz nacionalno prvenstvo plasira u LP jel ide finalist umjesto njega u kvale ?
Zar to pravilo da pobjednik Europa lige ide direkt u LP važi od ove sezone? Sve mi se činilo da to važi od sljedeće 

I ja mislim da to pravilo vazi tek od sljedece sezone
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 37611.html" onclick="window.open(this.href);return false;The team that triumphs in the final in Warsaw on 27 May 2015 will gain a UEFA Champions League place, at minimum entering in the play-offs. If the UEFA Champions League winners qualify automatically through their domestic competition for the 2015/16 group stage, the UEFA Europa League title holders will also enter at the group stage.
Hajmo na tu europa ligu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.