Nemoj pozivati ljude u grijehChinaglia je napisao/la:znam jedan klub za koji bi trebao navijat'![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nemoj pozivati ljude u grijehChinaglia je napisao/la:znam jedan klub za koji bi trebao navijat'![]()
Mislim da skoro mjesec radi s loptom, ali individualno s fizioterapijom sto je vrlo dobro i vjerovatno ce se prikljuciti pripramama ekipe u januaru, za drugi dio sezone. Ovo je mozda preoptimisticno, ali lik je u takvoj fizickoj spremi , ima radne navike i volju, da ce on biti sigurno spremniji i prije marta da zaigra.zgembo89 je napisao/la:jel poceo trenirat ?
Ja sam davno rekao da ga , poslije igracke karijere, treba imenovati za Reisa.zlatniljiljan je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:yebo te jese, i real madrid, i cijela uprava!oilac je napisao/la:Kad je kostolomac mogao polomit jesea neka sad i on pauzira jos 2g sto se mene tice. Balvab
lafo neke madridiste, kariniste i ostalo..
Halooo momcinooo.Head je napisao/la:Najveci sin bosanski.
Cartman je napisao/la:Halooo momcinooo.Head je napisao/la:Najveci sin bosanski.![]()
I sam Seo momciluk zna da je Emir Spahic najveci sin Bosne, Hercegovine, Sandzaka i Dubrovnika.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], BlackRiver1987, Burberry46, CAGarfia, DanijelTZ, deda, denza, Derleiprime, Drum, Edincapitano, FerdinandF, forgempp, galia95, Google Adsense [Bot], Grk1234, Hafiz00, icetea01, invincible1921, JackW, jasmin10, JEDRILICA, Jegres, Kaunas, marlostanf1eld, Micron, myself, napapijri1987, NerminFatic, Sheyi, StevieG8, torbica, Tracy3McGrady, travuljasSs, tutankamon1905, Venom i 252 gosta.