Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jaydoo82
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Jaydoo82 » 26 mar 2010, 13:30

Dzele je Bosanski Ponos u svjetu fudbala.... a ovi koji ga mrzi nek ga cuclaju :o :lol:
BLUE NATION.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 14:35

Dobro je,treba malo ohanuti.Ned'o bog ga ureci.Tako su sve rijeci hvale bile za Vedu.
Pa nas ona povreda sviju poli ko kanta hladne vode.
Neka je ziv i zdrav,za ostalo ja licno ne brinem. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 mar 2010, 15:30

Vidim ,primili se svi ,odmah poceli porediti neke hrvatske napadace sa Dzekom.
Nigdje nisam napisao da nije bolji ,samo sam spomenuo da Dzeko igra u puno manjem klubu nego sto igra pola hrvatske repke ,i da nije toliko bolji od njihovih napadaca ,Petrica ,Dudua ,koliko mi mislimo.
Cega bi se dotakao jos ,dosta nas razmislja na nacin :"imamo Dzeku,Pjanica i Misimovica ne moze nam niko nista"
Ja bi licno volio da imamo 7 igraca u velikim klubovima ,da su prvotimci ,nego 2 koja su boli glava..jer npr djaba Crnoj Gori 2 svemirca ,Vucinic ,Jovetic ,kad je ostatak kritican ,i ne mogu od 2 igraca ocekivati da im donesu neko veliko takmicenje.
Mi smo bolji u smislu da imamo nekih 6-7 igraca ,a ostatak je tu i tamo ,dok Hrvatska ima samo u Premiershipu 6 igraca..
Cinjenica je da hrvatski mediji dizu svoje igrace u nebesa ,tako i treba ,ali je i cinjenica da imaju puno vise osnova za to..koliko god se to nama svidjelo...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 mar 2010, 15:36

dud -klupa,olic-klupa
petric,zabije svako 4. kolo
modric,prosjecan vezni u eng pr. ligi
kranjcar-citaj modric...prosjecan klub prosjecno igraju ..
onaj zabio het trick u kupu i to je od njega to cini mi se mandzukic.....
ONAJ DESNI BEK ....KRITICNA TACKA U TOTENHEMU ....

pjanic-CITAJ REAL :D
misimovic-najbolji assistent njemacke alltime :D
dzeko 40 000 0000 :D DO SADA
ibisevvic ...u onoj katastrofi i sa onakom ozljedom dao vise od olica,petrica zajedno
spahic...najbolji odbrambeni u francuskoj
..
...
....
......
ako su totenham,hsv i birmingem blacburn i sta ja znam KREMA evropskog fudbala ...preporucuje da se ubijes :)
jedini olic i dudu al oni su momci koji ulaze kada njihov klub vodi pa da vrijeme ukradu :....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 26 mar 2010, 15:44

Mi smo danas otprilike u rangu sa Hrvatskom, s tim što naša reprezentacija ima uzlaznu a Hrvatska silaznu putanju kada je u pitanju kvalitet i forma. Mi kuburimo samo sa bekovima dok oni imaju jednog kvalitetnog beka, štoperi su nam tu negdje, naša sredina je bolja a o napadu da ne trošim riječi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2010, 15:47

velez_mostar je napisao/la:Vidim ,primili se svi ,odmah poceli porediti neke hrvatske napadace sa Dzekom.
Nigdje nisam napisao da nije bolji ,samo sam spomenuo da Dzeko igra u puno manjem klubu nego sto igra pola hrvatske repke ,i da nije toliko bolji od njihovih napadaca ,Petrica ,Dudua ,koliko mi mislimo.
Cega bi se dotakao jos ,dosta nas razmislja na nacin :"imamo Dzeku,Pjanica i Misimovica ne moze nam niko nista"
Ja bi licno volio da imamo 7 igraca u velikim klubovima ,da su prvotimci ,nego 2 koja su boli glava..jer npr djaba Crnoj Gori 2 svemirca ,Vucinic ,Jovetic ,kad je ostatak kritican ,i ne mogu od 2 igraca ocekivati da im donesu neko veliko takmicenje.
Mi smo bolji u smislu da imamo nekih 6-7 igraca ,a ostatak je tu i tamo ,dok Hrvatska ima samo u Premiershipu 6 igraca..
Cinjenica je da hrvatski mediji dizu svoje igrace u nebesa ,tako i treba ,ali je i cinjenica da imaju puno vise osnova za to..koliko god se to nama svidjelo...
Uvijek sam mislio da su Veležovci realni, ali ovakav komentar me zabrinjava...

Wolfburgh...je ove godine igrao u Ligi Prvaka... Nađi mi neki veliki klub gdje igra Hrvat u prvoj postavi, koji je ove godine igrao u ligi prvaka. Dudu igra na klupi Arsenala, da se razumijemo, a Olić i Pranjić se "Puše na klupi".

Džeko još uvijek u vrhu liste strijelaca Lige prvaka ove godine sa 4 gola, a samo odigrao grupnu fazu...

samo ću ti reći jednu stvar... Je*o ti "Veliki klub", koji nije odigrao ove godine niti jednu utakmicu u ligi prvaka...
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 26 mar 2010, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 15:47

velez_mostar je napisao/la:Vidim ,primili se svi ,odmah poceli porediti neke hrvatske napadace sa Dzekom.
Petric 6 golova i 2 asistencije
Dzeko 14 golova i 9 asistencija.
Dudua ni na mapi.
O prosloj sezoni ne smijem ni pisati.Uostalom taj mali klub je razvalio bayerna sa5-1 i osvojili titulu BL.To mali klubovi ne rade.Toliko o tome da nije bolji.Logicnije je da u boljoj ekipi imaju jos vece sanse za golove i asistencije za koje su preodredzeni.Tako da ni tu nigdje veze.
Konverzacija zavrsena. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 15:49

Naša sredina nije bolja od njihove. Mi smo samo u napadu bolji, dok su oni u sredini i u odbrani isključivo radi bekova. ;)

Mi imamo Miralema, Misketa, oni Modrića, Kranjčara, s tim Srna igra krilo jer Čorluku stavljaju u odbranu.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 26 mar 2010, 15:57

Neutral je napisao/la:Naša sredina nije bolja od njihove. Mi smo samo u napadu bolji, dok su oni u sredini i u odbrani isključivo radi bekova. ;)

Mi imamo Miralema, Misketa, oni Modrića, Kranjčara, s tim Srna igra krilo jer Čorluku stavljaju u odbranu.
Uh Neutral. Pa upravo ova četvorica koju si pobrojao i jesu razlika. Miralem i Miske su klasa za ovu dvojicu, Kranjčar jeste dobar igrač ali vidjeli smo kako je igrao u osrednjem (lošem) klubu dok vidimo kako Miske igra u Wolfsburgu. Ne može se to porediti, nije naša sredina u kompletu jača 50% al jeste 10-15%.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 15:58

Neutral je napisao/la:Naša sredina nije bolja od njihove. Mi smo samo u napadu bolji, dok su oni u sredini i u odbrani isključivo radi bekova. ;)

Ha, o cemu ti.
imamo Miralema 19 godina za njega i iz Bagladesa znaju za Modrica zapadni hercegovci,Hrvati,i Totenhemovci :lol: .Misketa rekordera asistencija svih vremena u Bl.
Stavi Salihovica na realnu poziciju jer i srna se jos vise utopio u mnogo slabijoj ligi od Bl.
Prema tome babo ruco,manite mi se tih ''realnih uvlacivackih prica za djecu''.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 26 mar 2010, 16:00

a sta je sa Salihovicem, njega ne spominjete, prosle godine jedan od najkorisnijih igraca bl, i ove godine nije los....

fazon je sto velezovac smao gleda po tome u kojoj ligi neko igra....pa sta onda reci za Hasagica, Hrvati bisve dali za njega a lik brani u nekom lijevom klubu za koji 99% Hrvatanije ni culo a i mi znamo samo zbog njega ili iz kladionice...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 mar 2010, 16:02

johnnyHZ je napisao/la:dud -klupa,olic-klupa
petric,zabije svako 4. kolo
modric,prosjecan vezni u eng pr. ligi
kranjcar-citaj modric...prosjecan klub prosjecno igraju ..
onaj zabio het trick u kupu i to je od njega to cini mi se mandzukic.....
ONAJ DESNI BEK ....KRITICNA TACKA U TOTENHEMU ....

pjanic-CITAJ REAL :D
misimovic-najbolji assistent njemacke alltime :D
dzeko 40 000 0000 :D DO SADA
ibisevvic ...u onoj katastrofi i sa onakom ozljedom dao vise od olica,petrica zajedno
spahic...najbolji odbrambeni u francuskoj
..
...
....
......
ako su totenham,hsv i birmingem blacburn i sta ja znam KREMA evropskog fudbala ...preporucuje da se ubijes :)
jedini olic i dudu al oni su momci koji ulaze kada njihov klub vodi pa da vrijeme ukradu :....
Ovako..Dudu-Arsenal ,jedno 70 miliona milja iznad Wolfsburga ,Tottenham jedno 40 od Wolfsburga ,klub koji se u Premiershipu bori za mjesto koje vodi u LP ,porediti sa klubom koji je u sredini Njemacke Lige je degutantno ,pa se samim tim namece pitanje ko se treba ubiti :D,a u tom klubu imas 3 igraca ,nosioca igra ,to su nezamjenjivi Corluka ,lucidni i u svijetu medju najboljim centralnim veznim igracima Luka Modric ,koji je placen 15 i po miliona FUNTI ,i ciji klub je glatko odbijao ponude od 25 mil eura za njega,pa Kranjcar koji skoro svako kolo asistira ,ili zabije gol ,nosi igru te ekipe ,hajmo dalje..Olic i Pranjic ,da su klupa svako kolo ,a nisu ,opet ih je veliki Bayern doveo ,a taj klub u odnosu na Wolfse je nepotrebno porediti.
Tu su jos ,Kalinic koji svako kolo igra u vjerovatno najjacoj ligi svijeta ,pa i Klasnic (nisu neki klubovi ,ali su ipak u spomenutoj ligi).
Srnu trazi cijeli svijet ,i u svakoj ekipi na svijetu bi bio prva opcija.
Nema potrebe nabrajati ,nase klase su Pjanic ,i Dzeko ,i tu se ubacuje Miske ...Spahic je veliki stoper ,i vjerovatno bolji od svakog njihovog ,ali je cinjenica da njihovi igraci imaju puno bolju ,i jacu reputaciju ,puno su bolje marketinski odradjeni ,i kotiraju u svijetu fudbala odlicno ,za razliku od nas koji imamo 3 igraca!
Uzecemo samo primjer da je Lovren placen nekih 8 mil eura ,neafirmisani mladi igrac ,ali hrvatski reprezentativac ,dok kod je kod nas prva opcija u odbrani Nadarevic koji igra "tamo negdje".
Malo sam skrenuo sa teme ,i nije mi namjera da uporedjujem ove dvije repke ,jer volim da mislim kako smo najbolji na svijetu ,ali se malo moramo spustiti i shvatiti da ne moze Dzeko sve sam, i da nismo mi djaba u 3. sesiru ,a oni u 1.
Neko gore spomenu Srbiju ,nema smisla..oni su danas vjerovatno najveci trend u svijetu fudbala ,i kandidati za najvece iznenadjenje SP:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 16:05

Zato su oni i redovno išli na takmičenje dok smo mi kući. Evo nisu se ni oni plasirali, Ukrajina odnosno Engleska je svoje učinila.

Kako nisu čuli za Modrića. Čovjek je umjetnik, a Niko ni meni nije toliko drag igrač, ali zajedno su odlični. Srna , ne možeš jednoga Salihovića opoređivati sa igračem koji je svjetska klasa. Osvojio je sa Shaktarom kup uefa i kapiten je toga tima. Jedan igrač koga bi svako želio imati u svome timu.

U napadu mi imamo Džeku i Vedada, no Petrić, Olić. Eduardo , šta je sa njima. Nisu ni oni toliko loši, samo što je Edin u nas najbolji igrač, i jedan ne može sve sam, Vedad se grca u Hoffenheimu.

Pjanić se diže iz utakmice u utakmicu i bolje je to za nas. Postigao je Realu gol, izbacio ih je, no protiv Portugala nije bio na nivou, nije mogao sam. Mislim da je Hrvatska i dalje "malo" bolja od nas, a da ne spominjem Srbiju.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 mar 2010, 16:07

Baltazar je napisao/la:a sta je sa Salihovicem, njega ne spominjete, prosle godine jedan od najkorisnijih igraca bl, i ove godine nije los....

fazon je sto velezovac smao gleda po tome u kojoj ligi neko igra....pa sta onda reci za Hasagica, Hrvati bisve dali za njega a lik brani u nekom lijevom klubu za koji 99% Hrvatanije ni culo a i mi znamo samo zbog njega ili iz kladionice...
Zasto onda nasi igraci nisu meta velikih klubova kad su tako dobri?Nema logike ,zar ne?
U pravu si kad kazes da ne mora svaki igrac koji je kvalitetan ekstra ,igrati u ekstra ekipi ,ali je cinjenica da veliki klub nece dovesti slabog igraca,ili 'oak biti zainteresiran.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 16:10

Dudu se samo nalazi na spisku igraca,minutaza mu je manja nego u Medunjanina. 8-)
Halali Mujo materi i na cijeni kluba i drugim fazonima.
Idemo dalje Olic,Pranjic satro bayern minutaza pa vecu je Vedo imao prosle godine kad uopste proljetnu sezonu nije ni igrao i to zajedno od ove dvojice u ukupnoj minutazi
Idemo opet dalje Spahic se sa bivsim drugoligasem bori za titulu, Lovrena vec su u nekim medijima proglasili kao najskuplji promasaj ove sezone.
najzalosnije je sto se ovi koji satro ko biva gotive BIH vise se nadju uvrijedjeni ako im se pohvali BIH igrac nego sami kockasti ili oni preko drine.
Nasa muljava karakterna osobina. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2010, 16:15

Neutral je napisao/la:Zato su oni i redovno išli na takmičenje dok smo mi kući. Evo nisu se ni oni plasirali, Ukrajina odnosno Engleska je svoje učinila.

Kako nisu čuli za Modrića. Čovjek je umjetnik, a Niko ni meni nije toliko drag igrač, ali zajedno su odlični. Srna , ne možeš jednoga Salihovića opoređivati sa igračem koji je svjetska klasa. Osvojio je sa Shaktarom kup uefa i kapiten je toga tima. Jedan igrač koga bi svako želio imati u svome timu.

U napadu mi imamo Džeku i Vedada, no Petrić, Olić. Eduardo , šta je sa njima. Nisu ni oni toliko loši, samo što je Edin u nas najbolji igrač, i jedan ne može sve sam, Vedad se grca u Hoffenheimu.

Pjanić se diže iz utakmice u utakmicu i bolje je to za nas. Postigao je Realu gol, izbacio ih je, no protiv Portugala nije bio na nivou, nije mogao sam. Mislim da je Hrvatska i dalje "malo" bolja od nas, a da ne spominjem Srbiju.
Kralju, Muslimović je Džeko za Olića, Petrića i Edua...sljedeće godine će igrati u LP i on.

Rahimić i Pjanić, Prvotimci klubova koji su u 1/4 finalu Lige prvaka...Pjanić, Miske i Džeko u vrhu strijelaca lige prvaka...

Salihovića ne treba ni spominjati... jedino ako si ćorav ne vidiš koja je to Klasa igrača.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 16:17

Ne, nisi u ovom slučaju u pravu . Vjeruj mi da se radujem nenormalnom svakom uspjehu naših igrača u Evropi , svakim golom, svakom asistencijom, no ne treba biti subjektivan kada su u pitanju ove stvari. Čuj, kao da meni smeta što su naši dobri. No, trebaš i poštovati druge, a ne pljuvati po njima kao da su niko i ništa.

no, ne kvarimo temu o Edinu Džeki, neka se otvori nova tema o BiH i susjedi ko je bolji :mrgreen:

Rahimić nije prvotimac, Sejo je kapiten ekipa koja je se nalazi na sredini tablice u Bundesligi. Miske i Džeko također, s tim da su svi igrači najbolji u svome timu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 16:19

Neutral je napisao/la:Zato su oni i redovno išli na takmičenje dok smo mi kući. Evo nisu se ni oni plasirali, Ukrajina odnosno Engleska je svoje učinila.

Oporediti ne kao ni uporediti.
Pitaj svoj Bayern koliko su bili spremni uloziti za ne Srnu vec Salihovica.
Pa se onda brukaj opet.Osvojio je i Rahimic kup Uefa pa se ne ku-rci. :roll:
I pogledaj bolje minutazu u LS koliko je rahimic imao sa svojih 34 godine.Kod Zika je bio jedan od najstardnijih.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 16:21

Što da ih pitam. Oni su mogli dovesti Seju, nije velika ošteta bila, no kada su vidjeli kakav ugovor ima, okanili su se. A Srna im je preskup, nisu ni do ugovora došli.

Neću da više raspravljam o ovome, osuditi ćete me kao izdjanika svoga naroda. Ne smije čovjek normalno pisati da ne počnu svi sa kandžama da napadaju :mrgreen:

Mislim da sve pokazuju međusobne utakmice ove dvije repke , no dobro, SADA je sve drugačije kao i svaki put pred nekim novih kvalifikacija. ;)

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 26 mar 2010, 16:23

-----------begovic(keno)----------------
jahic nadar spahic papac??????
rahimic
pjanic miske sejo
vedo edin

---------runje----------
carli krizanac simunic
vukojevic
srna modric kranjcar pranjic(rakitic)
ola petric

golmani su nam bolji
ako se vrati papac, odbrana nam ce bit bolja
rahimic vs vukojevic. mala prednost ogiju jer je mladji i fizicki je potentniji, al ne velka rpednost
sredine su nam tu negdje, opet bi malu prednost dao hrvatima
napad, mislim da ne treba uporedjivat
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], bhfanatic14, Blackwargreymon, CAGarfia, Google Adsense [Bot], hurem, Kaunas, ledesma, mirsonetz, Normus90, Proximic, RajvoSA03, s4mke, Sheyi i 115 gostiju.