Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Lovren povrijedio preponu, zato je izveden, ne zna se još koliko je ozbiljno. I ja bih volio Markovića umjesto Coutinha koji ionako većinom izgleda bolje kad uđe sa klupe.
Protiv Plavaca u polufinalu 19.01 i 26.01
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 17 dec 2014, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Znaci nista od trofeja. 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
I tam i vammoj uzor-S.G je napisao/la:Gdje igramo ?
Prvu igramo doma, drugu u gostima. Ne znam, meni je čak i bolje da igraju u polufinalu, ako već žele trofej dat će sve od sebe da dobiju u polufinalu.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ko da je bitno..zijan vam je i tamo i kucimoj uzor-S.G je napisao/la:Gdje igramo ?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
e boze me sacuvaj jedva 5 suteva u okvir gola protiv ovog Burmonta 

- Consigliere
- Kontakt:
Sounessheski je napisao/la:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Carra: "Liverpul mora kupiti Bonija i on je vrijedan 20-25 miliona funti.
Kocka je bačena
raja redsi, ako neko ovdje voli da čita naalize prije mečeva i predviđanja (bez dojava), nek baci lajk na ovu stranicu što cu postaviti u nastavku teksta. Prijatelj i ja počinjemo nešto, pa bi nam svaki lajk dosta značio, a možda i vama pomogne, hvala unaprijed.
link za stranicu je: https://www.facebook.com/Bets.game" onclick="window.open(this.href);return false;
PS jučer sam hladno uhvatio Liverpool
link za stranicu je: https://www.facebook.com/Bets.game" onclick="window.open(this.href);return false;
PS jučer sam hladno uhvatio Liverpool

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Pa gdje si ti momčino, šta nam bi sa Evropskom Slobodom, nešto si mi nestao sa foruma ? Dobri, duhoviti @staragardastaragarda je napisao/la:ko da je bitno..zijan vam je i tamo i kucimoj uzor-S.G je napisao/la:Gdje igramo ?![]()
.....
Izgleda da nema ništa od trofeja.
Nemojte da vas zavarava ova formacija sa 3 štopera nazad, toliko je to limitirana formacija vjerujte mi.. Lako je protiv ekipe kojoj je najveći uspjeh u historiji pobjeda nad MUFC-om

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Teško će biti protiv Chelseaja,ali popravit ćemo se dotada,nadam se.Bit će tu i povratak Sturridgea,valjda.
Sakho i Marković moraju početi protiv Arsenala.
Sakho i Marković moraju početi protiv Arsenala.
You'll never walk alone.
Markovicu se vratilo samopouzdanje u noge, vidjelo se jos protiv Basela. Meni ne smeta formacija sa tri stopera dokle god znaju ko sta radi i ko koga cuva, sto je rijedak slucaj. Sve bih isto ostavio za vikend samo bih umjesto Lucasa Cana stavio radi korpulentnosti vs. nejac u vezi Gunnersa.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Saciri na transfer listi cijena bagatela 15mil,reaguj Brendane kako znas i umijes.
Markec poceo igrati onako kako se od njega i ocekuje a bilo je vrijeme, da tako nastavi i za vikend i da zabije i u EPL prvi gol,@hendo imal ista u francuskoj jeftino a dobro,kako stvari stoje sa Cabayeom legao bi nam ko budali samar
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Markec poceo igrati onako kako se od njega i ocekuje a bilo je vrijeme, da tako nastavi i za vikend i da zabije i u EPL prvi gol,@hendo imal ista u francuskoj jeftino a dobro,kako stvari stoje sa Cabayeom legao bi nam ko budali samar
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ayew, ističe mu ugovor na kraju sezone. A naši bi trebali krenuti i po onog napadača iz Šahtara i njemu ističe ugovor na kraju sezone. Valjda budu pametni. Cabaye nema mjesta, služi samo za rotaciju u PSG-u. A valjda je tu samo da bi Blan imao sa kim koju progovoriti.LiverpoolREDS je napisao/la:Saciri na transfer listi cijena bagatela 15mil,reaguj Brendane kako znas i umijes.
A ko je gledao sinoć utakmicu na Areni, najviše je komentator pričao o Dyabali da će doći kod nas.
Kocka je bačena
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ma nema od Dybale nista 40 mil ne da Henry za njega 100%.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Mislim da je svejedno jesu li četvorica ili trojica u zadnjoj liniji, jer i sinoćnja utakmica je pokazala s obzirom na ''snagu'' protivnika da smo odbrambeno kao ekipa loši do bola. Veoma lagano puštamo protivnika da prenese loptu do šesnaesterca, nema presinga. Kad dođu ispred našeg gola onda smo u panici. Sinoć su recimo Lallana i Sterling u par navrata zaganjali loptu ali ostali stoje ko kipovi, onda i oni skontaju da ih niko ne podržava i odustanu.Sage je napisao/la: Meni ne smeta formacija sa tri stopera dokle god znaju ko sta radi i ko koga cuva, sto je rijedak slucaj.
U fazi napada smo kao napravili korak u pravom smjeru ali to može biti zavaravajuće s obzirom na protivnika s kojim smo igrali, ali odbrambeno se trebamo ugledati na plave komšije.
Brenda malo na instrukcije kod Martineza.
Za Dybalu ce samo neki Arap da iskesira, i da se verovatno zezne po obicaju, jer je momak daleko od zavrsenog igraca.
Shaqirija ce probati na pozajmicu, ja mislim da je to slucaj "nemanja" love, ne zato sto stvarno nema love, vec zbog FFP. Mora ce neko da leti u januaru, da bi neko dosao. Mada to je samo moje misljenje.
Edit: Evo procitah da je Balo banovan na jedan mec zbog neke fotke na instagramu.
Shaqirija ce probati na pozajmicu, ja mislim da je to slucaj "nemanja" love, ne zato sto stvarno nema love, vec zbog FFP. Mora ce neko da leti u januaru, da bi neko dosao. Mada to je samo moje misljenje.
Edit: Evo procitah da je Balo banovan na jedan mec zbog neke fotke na instagramu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.