Nije tačno 100%Borčevac je napisao/la:Igra se u 18 ili u 19:00h,odnosno od 17 tj 18h po starom vremenu.zvijezdica je napisao/la:Zbog toga sto se sat pomjera u subotu na nedjelju utakmica se igra u 16,00.zmaj od b. je napisao/la:Utakmica Borac - Zvijezda u nedjelju u 15.00
NK Zvijezda Gradačac
- zvijezdica
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Može li Zvijezda opet iznenaditi sve u BiH? Da hoće bogdo! Amin!!!AulleTa je napisao/la:Sest opet povrijednjen
A đe da znam?!
Da, vratio se kući i njegov oporavak trajat će dugo, dugo....Nažalost.AulleTa je napisao/la:Sest opet povrijednjen

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jel mi neko od vas moze reci sta je sa ovim Savicem, kakav je cirkus pravio, sta je kome govorio? Hvala.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Mislim da ne pruza partije kao prije i dosta grijesi i zbog toga je bio na "zubu" mnogim navijacima u subotu, a na sto je on uzvratio. Mislim da je bolje da podigne nivo forme , a ne nivo jezika. U zadnje vrijeme je jedan od najlosijih igraca Zvijezde i ako ovako nastavi nece bitit za njega dobro. Ja da se pitam vec bih dao to mjesto nekom drugom , a njega stavio na klupu da se malo hladi.Isnar je napisao/la:Jel mi neko od vas moze reci sta je sa ovim Savicem, kakav je cirkus pravio, sta je kome govorio? Hvala.
Dragon Town
- slani grad
- Kontakt:
sad nesto gledam tabelu..i ako vi zijanite u BL a mi dobijemo siroki imamo isto bodova...a onda sljedece kolo mi dolazimo u gradacac..a u PM
...ba ssteta sto ce bit ogorcena borba izmedzu Slobode i Zvijezde za opstanak 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
nemoj se ti ba sikirat vec docte vi da mi malo posjedimo i popijemo na jezeru koju pivuslani grad je napisao/la:sad nesto gledam tabelu..i ako vi zijanite u BL a mi dobijemo siroki imamo isto bodova...a onda sljedece kolo mi dolazimo u gradacac..a u PM...ba ssteta sto ce bit ogorcena borba izmedzu Slobode i Zvijezde za opstanak

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Fatko je napisao/la: da mi malo posjedimo i popijemo na jezeru koju pivu
Ovo mi je poznato

A C A B !
-
- Kontakt:
ako sam dobro upratio nekoliko igraca vam je pod suspenzijom, i protiv borca cete cistiti kartone .
mozeli informacija o tome ??
TREĆI PUT ČASTIMO !
U ekipi nema najiskusnijeg i trenutno našeg najboljeg igrača Hamzića, pa će kapiten u tom meču biti golman Karić. Napadač Milan Kovačević će biti pošteđen (Ćurguzova odluka), Saša Šest je operisan prije dva dana...borcev_navijac je napisao/la:ako sam dobro upratio nekoliko igraca vam je pod suspenzijom, i protiv borca cete cistiti kartone .
Karić, Gazibegović, Jusić, Prodanović, Nezić - Vasilić, Savić, Delić, Omeragić, Stanković, Đorić.
Dakle, nema ni Brkovića i Moranjkića (bekovi) u startnoj postavi. Vasilić će sa mjesta štoper zauzeti poziciju zadnjeg veznog, dok će sa Jusićem to mjesto pokriti Prodanović. Upitan je i nastup Savića, nakon što ga je klub kaznio.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
hvala velikaMinistaR je napisao/la:U ekipi nema najiskusnijeg i trenutno našeg najboljeg igrača Hamzića, pa će kapiten u tom meču biti golman Karić. Napadač Milan Kovačević će biti pošteđen (Ćurguzova odluka), Saša Šest je operisan prije dva dana...borcev_navijac je napisao/la:ako sam dobro upratio nekoliko igraca vam je pod suspenzijom, i protiv borca cete cistiti kartone .
Karić, Gazibegović, Jusić, Prodanović, Nezić - Vasilić, Savić, Delić, Omeragić, Stanković, Đorić.
Dakle, nema ni Brkovića i Moranjkića (bekovi) u startnoj postavi. Vasilić će sa mjesta štoper zauzeti poziciju zadnjeg veznog, dok će sa Jusićem to mjesto pokriti Prodanović. Upitan je i nastup Savića, nakon što ga je klub kaznio.

TREĆI PUT ČASTIMO !
naravno da sam bio gore na brani kad je se onaj vas napijo pa htjeo da uzme kljuceve od kombija da on vozi hahahaEmir_ZENICA je napisao/la:Fatko je napisao/la: da mi malo posjedimo i popijemo na jezeru koju pivu
Ovo mi je poznato![]()
Jesil bio kad smo mi dolazili (Rz) ?
![]()

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Čuj Rostok prati Stankovića, a da li ga je pratila protiv Rudara kada je poslije tri sprinta crko. A gola još nije zabio nikom, pa slobodno neka mu daju papire bez obeštećenja.
Dragon Town
-
- Kontakt:
Ma sila sve napadaci... u pet kola koliko su dali golova? S.Sest jedan jedini cccc, sramota za napadace....zmaj_Bosne je napisao/la:Čuj Rostok prati Stankovića, a da li ga je pratila protiv Rudara kada je poslije tri sprinta crko. A gola još nije zabio nikom, pa slobodno neka mu daju papire bez obeštećenja.
1 Zrinjskom - savic
2 Slaviji - savic i sest
0 Zeljo
1 Rudar p - mujica
0 Borac bl
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- zvijezdica
- Kontakt:
Polako ljudi, što ste nestrpljivi. Pa tek u subotu nam dolazi "Sloboda"necko_gradacac je napisao/la:Ma sila sve napadaci... u pet kola koliko su dali golova? S.Sest jedan jedini cccc, sramota za napadace....zmaj_Bosne je napisao/la:Čuj Rostok prati Stankovića, a da li ga je pratila protiv Rudara kada je poslije tri sprinta crko. A gola još nije zabio nikom, pa slobodno neka mu daju papire bez obeštećenja.
1 Zrinjskom - savic
2 Slaviji - savic i sest
0 Zeljo
1 Rudar p - mujica
0 Borac bl

- slani grad
- Kontakt:
treba mi jedan info..kolko prima onaj vas kavez za gostujuce navijace..
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
200-300 natrpanih , napaćenih dušaslani grad je napisao/la:treba mi jedan info..kolko prima onaj vas kavez za gostujuce navijace..

Neće biti niko vraćen.
Dragon Town
- slani grad
- Kontakt:
ok..fala za infozmaj_Bosne je napisao/la:200-300 natrpanih , napaćenih dušaslani grad je napisao/la:treba mi jedan info..kolko prima onaj vas kavez za gostujuce navijace..Za vas Fukare ima malo i brijega ako ne možete svi stati u kavez
![]()
Neće biti niko vraćen.

Spremite se dolazimo...
Nadam se prijateljskoj, fer i korektnoj utakmici, da nece biti incidenata vec da ce sve biti odigrano u duhu fer pleja, akko i dolikuje kantonalnom derbiju.
Nadam se prijateljskoj, fer i korektnoj utakmici, da nece biti incidenata vec da ce sve biti odigrano u duhu fer pleja, akko i dolikuje kantonalnom derbiju.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.