FIFA 15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: FIFA 15
Pa nema cracka još, sad sam gledao. Daj link na PM.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mislio sam na ovog sto je pitao za link FIFA-e , ne cracka.
- IlCapitano
- Kontakt:
Evo crackovali su Dragon Age:Inquisition, a ta je igrica valjda imala istu zaštitu kao FIFA. Nadam se da će brzo i ovo završiti. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Mozel mi ko dat link stranice za fifu 2015 i crack kad bude izaso pls
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
Prije par dana sam kupio Fifu za ps3. Grafika se naravno ne može ni porediti sa ps4.
Upravo sam započeo karijeru sa Unitedom. Da li vi znate neke high potential igrače koje bih mogao dovesti na Teatar snova ?
Upravo sam započeo karijeru sa Unitedom. Da li vi znate neke high potential igrače koje bih mogao dovesti na Teatar snova ?

Oh me lads,
You should have seen us coming,
Fastest team in the League,
Just to see us running,
All the lads and lasses,
With smiles upon their faces,
Walking down the Warwick Road,
To see Matt Busby’s aces!
You should have seen us coming,
Fastest team in the League,
Just to see us running,
All the lads and lasses,
With smiles upon their faces,
Walking down the Warwick Road,
To see Matt Busby’s aces!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A zna li se zasto se ovoliko dugo ceka na krek za novu FIFU ? Msm, ne moze mi svakako ali eto zanima me, jer znam da se kod proslogodisnje FIFE nije ovoliko cekalo, a za novi PES je krek izasao prije igrice 

1946
pa fifa 15 navodno koristi denuvo DRM (novu zaštitu) koja je tek upotrebljavana na par igri i izuzetno ju je teško probiti.. iako se nedavno na 3DM stranici pojavila vijest kako je ta zaštita provaljena, izgleda da se ništa ne radi po pitanju fife. crack za dragon age: inquisiton (ta igra je također koristila denuvo DRM) je izašao prije par dana pa se možemo nadati cracku za fifu..
- invincible1921
- Kontakt:
ne
Julian Brandt,R.Živković,J.Iturbe,N.Fakir i D. Ings evo neki od ovihCapp je napisao/la:Prije par dana sam kupio Fifu za ps3. Grafika se naravno ne može ni porediti sa ps4.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Tielemans, Meyer, Depay
Asante, Bakkali, Cartabia
- Nerminovic
- Kontakt:
OkoreCapp je napisao/la:Prije par dana sam kupio Fifu za ps3. Grafika se naravno ne može ni porediti sa ps4.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Asante je 68 rating, ima 2 superstar skilla i treći dobije nakon par mečeva, kod mene trese mreže 2 sezone, golcine dajem 
Meyer ima brzi rast ratinga, brzo sa 69 do 72 dodje i nije toliko skup.

Meyer ima brzi rast ratinga, brzo sa 69 do 72 dodje i nije toliko skup.
Mozel jos neko preporuciti par mladih i perspektivnih igraca za kupiti? 

- wadethegreat
- Kontakt:
Najmani budžet : citav podmladak chelsea (bukvalno svaki se razvije posebno boga, solanke i loftus cheek), grimaldo, oztunali, adryan(leeds), zelalem(prva sezona jako jeftin), will hughes,
Srednji budžet : mane (sporting) kelvin (porto) strasna krila nevjerovatno brza razviju se do 80 (moze i vise kelvin), vilhena, domenico berardi (strasan), iturbe, meyer.
Veci budžet :Tielemans (poskupi odmah nakon prve sezone preko 20 miliona), Zivkovic (isto odmah poskupi), Simone scuffet, gaya (valencia), junior malanda, kovacic, icardo, draxler, quintero, laporte, bakkali itd. Ima bruku talenata.
Najbolji bargain igraci da tako kazem su po meni shaqiri i thiago iz bayerna ukupno kostaju 25 (moze i za manje) a strasni su odmah na startu a napreduju jako brzo.
Srednji budžet : mane (sporting) kelvin (porto) strasna krila nevjerovatno brza razviju se do 80 (moze i vise kelvin), vilhena, domenico berardi (strasan), iturbe, meyer.
Veci budžet :Tielemans (poskupi odmah nakon prve sezone preko 20 miliona), Zivkovic (isto odmah poskupi), Simone scuffet, gaya (valencia), junior malanda, kovacic, icardo, draxler, quintero, laporte, bakkali itd. Ima bruku talenata.
Najbolji bargain igraci da tako kazem su po meni shaqiri i thiago iz bayerna ukupno kostaju 25 (moze i za manje) a strasni su odmah na startu a napreduju jako brzo.
- invincible1921
- Kontakt:
ne, i najvjerovatnije ga uopšte neće biti.
pozz raja mozel mi neko reci kako da instaliram fifu 15 za pc bas sam danas kupio cd i radim sve po ovim upustvima al neide nikako a sve ide preko origin
Jel moze neko da mi posalje link fife 15 full verzije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.