Vidjet` cemo na kraju ste ce biti od svega. Ja ostavljam prostora za obje varijante ali s tom prvom konstatacijom se svakako ne slazem, ne pricamo o Getafeu, Tottenhamu ili Sociedadu nego o Unitedu. Platni princip? Meni se vise cini da Pero daje onom ko je dovoljno "atraktivan" koliko god treba, ne vidim da je "cicija" po pitanju transfera a i ne cini mi se da pita za cijenu. Istu platu mogu dati i Real i United, Real Unitedu ne moze uzeti igraca kada pozeli i nekako mi je glupo vjerovati u to, ti mozes, ja ne moram.
A sto se Ronalda tice to sam vec napisao. Tu se pitao SAF i on nije imao problem prodati bilo koga - bilo kome, ako mu se cifra svidja. Klub je pokazao koliko se situacija promijenila kod slucaja
Rooney. Znas kada bi SAF dao platu Rooneyu koju ima? Jedino da ga je u tom trenutku dovodio iz rivala! Ali trenutno ljudi u klubu s tim nemaju problem. SAF je na taj nacin godinama gradio bogatu imperiju i United ima astronomske prihode, zanemari dug koji su Glazeri stavili klubu, on nije postojao prije njih. Dakle, od Ronalda dosta se toga promijenilo, dzaba sto nije bilo "tako davno". Naravno da je moguce dovesti De Geu, svaki klub koji raspolaze lovom moze uzeti bilo koga ako ponudi dovoljno, minimiziranje meni samo smeta, nista vise.