Vidim potencira se priča o podmlađivanju kluba, iskreno, nisam negativac, ne volim da kritikujem kad ne treba..
Sam kreiram mišljenje, nekad je to mišljenje najbliže mišljenju grupe, nekad je suprotnije, a nekad između.. Uglavnom, poštujem svačije mišljenje dok je ono opravdano nekim argumentima, a ne ponavljanjem jedne rečenice i provociranjem (dešavalo se na forumu)..
Da pređem na stvar, iskreno, i mene je nekad priča o podmlađivanju nervirala, razumljivo je da neće prvih 11 imati po 20 godina, ali vjerovatno mi je najviše smetalo to što ovi stariji su većinom gori od mlađih..
NIKO me ne može ubijediti da neki juniori ne bi bolje odigrali od Bogdanovića i Kosorića, jer smatram da Željo nikada nije imao slabiju odbranu, ama baš nikad! Ni kad u Evropu nismo mogli izaći, e i tada smo imali jaču odbranu..
Bogdanović i Kosorić= PANJEVI
Umjesto njih, zar nije mogao doći neki talentovani mladi igrač iz Željine škole, koji ne bi imao vjerovatno neku veliku platu, a ovaj drugi da bude neki iskusan, ali dobar, znači 80 posto od novca koji se trenutno troši na plate Bogdanoviću i Kosoriću dati tom nekom boljem igraču (iskusnijem), a onih 20 % dati nekom junioru koji će ginuti, a koji ima potencijal! Ovako si imao dvojicu rahljavih štopera od 24 i 27 godina, a nijedan od njih nije opravdao očekivanja, njihov maksimalni potencijal je PROSJEK..
Dalje, gledati Seju Bučana na 32 pozicije u ekipi, gdje on lafo treba pomoći svojim iskustvom
Uglavnom, što je stariji to je gluplji, a za njega sam mislio da će se prodat u tridesetim nakon Plzena.. Brzo sam demantovan, Bučan je meni trenutno najnepotrebniji igrač Željezničara..
Ima tu još mnogo prosjeka gdje vam tvrdim da bi bilo koji mlađi igrač od njih odigrao bolje nego oni..
Svaka čast za forsiranje Memije, za Bajića, i Sadiković je mlad (iako je on meni precijenjen talenat od kojeg će napraviti prosječnog igrača ovolikim forsiranjem, klizećeg starta u Želji nije imao..)
Zaboravih napomenuti Kjosevskog, draže mi je gledati njegove greške i propuste, nego Antolovićeve koji ima 25 godina, a pravio je kadetske greške..
E te meni stvari nisu jasne, logično je da prvih 11 ne može biti juniori, ali i ove pozicije gdje su ovi stariji pojedini bi odigrali juniori ako ne isto, onda i bolje..
Jer svaki mladi igrač koji je igrao ove polusezone se pokazao dobrim, jednim od najboljih, a većinu vremena smo kritikovali ove od 23+..