FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 17 dec 2014, 15:36

pile87 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la: Ma yebo ovoga.. Jos jedan u nizu benka, lafomaminih, forevera i drugih kojima je Amar unisti dusevno zdravlje.. Nebitni su totalno.. Ja mislim da bi navijaci Zelje volili da vise znaju o situaciji u i oko kluba a ne da kreiraju svoje razmisljanje i raspolozenje na osnovu spekulacija i zlonamjernih prica..
Pa postoji nacin Zeljo je udruzenje gradjana i imas pravo biti prisutan na skupstini sada na kraju godine.
To je vec korisna informacija.. Zahvaljujem :D
BUDI ŽELJO !!!

FairBet

Post Postao/la FairBet » 17 dec 2014, 15:41

@champions,cudi me da to nisi znao.Kao sto i ime kaze to je udruzenje gradjana :D a posto smo svi mi gradjani (dobro neki manje a neki vise ) Sarajeva mozemo prisustvovati skupstini.

Nisam upratio jel i super banovan?volio bih sa njim prozboriti koju privatno

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 dec 2014, 15:44

on zna da je statut šuplja, a ovi ostali znaju da nije šuplja ali da je prepisan od njih.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 17 dec 2014, 15:47

Vidim potencira se priča o podmlađivanju kluba, iskreno, nisam negativac, ne volim da kritikujem kad ne treba..
Sam kreiram mišljenje, nekad je to mišljenje najbliže mišljenju grupe, nekad je suprotnije, a nekad između.. Uglavnom, poštujem svačije mišljenje dok je ono opravdano nekim argumentima, a ne ponavljanjem jedne rečenice i provociranjem (dešavalo se na forumu)..

Da pređem na stvar, iskreno, i mene je nekad priča o podmlađivanju nervirala, razumljivo je da neće prvih 11 imati po 20 godina, ali vjerovatno mi je najviše smetalo to što ovi stariji su većinom gori od mlađih..

NIKO me ne može ubijediti da neki juniori ne bi bolje odigrali od Bogdanovića i Kosorića, jer smatram da Željo nikada nije imao slabiju odbranu, ama baš nikad! Ni kad u Evropu nismo mogli izaći, e i tada smo imali jaču odbranu..
Bogdanović i Kosorić= PANJEVI
Umjesto njih, zar nije mogao doći neki talentovani mladi igrač iz Željine škole, koji ne bi imao vjerovatno neku veliku platu, a ovaj drugi da bude neki iskusan, ali dobar, znači 80 posto od novca koji se trenutno troši na plate Bogdanoviću i Kosoriću dati tom nekom boljem igraču (iskusnijem), a onih 20 % dati nekom junioru koji će ginuti, a koji ima potencijal! Ovako si imao dvojicu rahljavih štopera od 24 i 27 godina, a nijedan od njih nije opravdao očekivanja, njihov maksimalni potencijal je PROSJEK..

Dalje, gledati Seju Bučana na 32 pozicije u ekipi, gdje on lafo treba pomoći svojim iskustvom :puke:
Uglavnom, što je stariji to je gluplji, a za njega sam mislio da će se prodat u tridesetim nakon Plzena.. Brzo sam demantovan, Bučan je meni trenutno najnepotrebniji igrač Željezničara..

Ima tu još mnogo prosjeka gdje vam tvrdim da bi bilo koji mlađi igrač od njih odigrao bolje nego oni..
Svaka čast za forsiranje Memije, za Bajića, i Sadiković je mlad (iako je on meni precijenjen talenat od kojeg će napraviti prosječnog igrača ovolikim forsiranjem, klizećeg starta u Želji nije imao..)

Zaboravih napomenuti Kjosevskog, draže mi je gledati njegove greške i propuste, nego Antolovićeve koji ima 25 godina, a pravio je kadetske greške..

E te meni stvari nisu jasne, logično je da prvih 11 ne može biti juniori, ali i ove pozicije gdje su ovi stariji pojedini bi odigrali juniori ako ne isto, onda i bolje..

Jer svaki mladi igrač koji je igrao ove polusezone se pokazao dobrim, jednim od najboljih, a većinu vremena smo kritikovali ove od 23+..

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 dec 2014, 15:53

FairBet je napisao/la:@champions,cudi me da to nisi znao.Kao sto i ime kaze to je udruzenje gradjana :D a posto smo svi mi gradjani (dobro neki manje a neki vise ) Sarajeva mozemo prisustvovati skupstini.

Nisam upratio jel i super banovan?volio bih sa njim prozboriti koju privatno
Ja mislim da mnogi to nisu znali.. Mislio sam da mogu prisustvovati samo clanovi uprave i rukovodstva..
BUDI ŽELJO !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 dec 2014, 15:55

SarajlijaTM je napisao/la:Ma svi ovi koji smisljaju teorije zavjere oko adzema,samo neka se zapitaju,moze li po zakonu nastaviti voditi zelju kao prvi trener,bez licence?

Ko ne zna na to sam sebi odgovoriti,nije zasluzio ni da mu neko drugi rastumaci
Ovaj covjek je vodio VfB Stuttgart godinu i pol dana bez trenerske licence i uz to igrao u LE i LP...

slika

Takodjer Babbel je prema tzv. posebnom pravilu mogao trenirati klub i uz to po kracem postupku odraditi program za licencu.

Meni licno smeta sto nasa uprava nas navijace laze i sto nije kao nasljednika postavila neko kvalitetnije rijesenje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

FairBet

Post Postao/la FairBet » 17 dec 2014, 16:00

Moze sto bi se reklo ko hoce,u jednu ruku je to dobro a u drugu ruku je to katastrofa.Konkretan slucaj ti mogu navesti kad je na skupstini Sarajeva Braco Hadziosmanovic dolazio na podijum i drzao govore...tad znas da si u kurcu :?

Skupstina Zeljeznicara broji blizu 60 clanova,vecinom prdimahovina i mogu da rade sta hoce i kako hoce,jer po trenutnom stanju ne mogu biti krivicno gonjeni za eventualnu stetu koju nanesu klubu.a s obzirom da ih to nista ne kosta mogu svoje neke licne ciljeve preko te skupstine da ostvaruju.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 17 dec 2014, 16:04

MEni ovo sve izgleda da je Memic tu samo zbog licence, a da ce sablja voditi glavnu rijec.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 dec 2014, 16:08

Ja bas mislim da je Memic najbolje rijesenje za vas. :kafa: Dobar takticar, kvalitetan trener i dobar poznavalac premier lige BiH. Ta ce Mesa Bazdarevic, nije vido premier lige, bio bi totalan promasaj

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 dec 2014, 16:09

Zip je napisao/la:Ja bas mislim da je Memic najbolje rijesenje za vas. :kafa: Dobar takticar, kvalitetan trener i dobar poznavalac premier lige BiH. Ta ce Mesa Bazdarevic, nije vido premier lige, bio bi totalan promasaj
Puno nam znaci tvoje misljenje hvala.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 dec 2014, 16:10

Zip je napisao/la:Ja bas mislim da je Memic najbolje rijesenje za vas. :kafa: Dobar takticar, kvalitetan trener i dobar poznavalac premier lige BiH. Ta ce Mesa Bazdarevic, nije vido premier lige, bio bi totalan promasaj
Ima vise staza kao trener od Kodre recimo. Uostalom Mema je prelazno rijesenje tako da sto se mene tice licno nema nikakve panike i onako se on do sada vidio kao glavni trener.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 dec 2014, 16:23

pile87 je napisao/la:
Ima vise staza kao trener od Kodre recimo. Uostalom Mema je prelazno rijesenje tako da sto se mene tice licno nema nikakve panike i onako se on do sada vidio kao glavni trener.
Zar to opet nije varanje sistema? Zar zbog toga nije otisao Adzem?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 dec 2014, 16:29

Zip je napisao/la: Zar to opet nije varanje sistema? Zar zbog toga nije otisao Adzem?
Ne kontam te zivota mi... izvini al ne kontam
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 17 dec 2014, 16:32

pile87 je napisao/la:
Zip je napisao/la: Zar to opet nije varanje sistema? Zar zbog toga nije otisao Adzem?
Ma ne konta ni on, samo onako da nešto napiše :D
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 dec 2014, 16:37

vrbanjusa je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Ma ne konta ni on, samo onako da nešto napiše :D
Pa Memic vam se vodi kao glavni trener, a neko treci iz kraja je ustvari GLAVNI.. Sto znaci, da se rijeci glavnog trenera MEMICA ne pikaju..
Nesta slicno je i bilo s Adzemom.. Samo sto mislim da je Adzem imao vise slobode nego ce Memic imati ..

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Nantess » 17 dec 2014, 16:38

bhsport je napisao/la:
Nantess je napisao/la: Bojim se da se nisam direktno tebi obratio. Kuci svojoj pa tamo kuliraj. Dobro se zna sta sam napisao i na sta sam mislio. A na tu tvoju drugu opasku cu samo reci da niko nikome ne moze zabraniti da gleda Sarajevo ili Zeljeznicar, platis kartu i gledas ali pazi sad ovo, to nije bila tema ove emisije.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nemas se sta bojati, dolazite i danima provocirate, ohanite malo.
Kazem ti fino iskuliraj i to je to.
Ne kontas rufo ocigledno, nego da nebi zacatavali temu bezze zbog normalnih ljudi samo mi nadji post gdje sam ja provocirao. To sto stavljas sve u isti kos govori samo o tebi. Nevazno, vozdra ! :-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 17 dec 2014, 16:40

ja ne kontam šta se promijenilo ako Memić dođe za šefa stručnog štaba (ako se vodilo tako već), a kao pomoćnik mu dođe Mulalić koji također nema licencu (kako ovdje pročitah)..
Onda se mogao i Adžem ostaviti..

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 17 dec 2014, 16:50

Sigurno zbog iskustva. Adzem ga je koliko toliko skupio u jednoj polusezoni, vrijeme je na Mulalica. Na kraju ces imati 2 trenera sa iskustvom sa djecom i PL.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 17 dec 2014, 16:52

lazar je napisao/la:Sigurno zbog iskustva. Adzem ga je koliko toliko skupio u jednoj polusezoni, vrijeme je na Mulalica. Na kraju ces imati 2 trenera sa iskustvom sa djecom i prvim timom.
i onda ćeš staviti npr Edisa, a šta će Adžem? Ili obrnuto?
A šta ako se Amar odluči opet da se vrati??

Iskreno, ne kontam..

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 17 dec 2014, 17:07

Pa nista, cekat svoju priliku. Ali zar nije bolje imati 2 dobra trenera koji mogu uskociti u svako doba nego nijednog ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.