e ako ne moze da izbori mjesto u timu pored boriella ne treba se vise nikako bavit fudbalom. na treninzima se zaradjuje prvi tim brate. igra pola godine i nista.Mirza_Hordas je napisao/la:znam da znaš sveA_d_0 je napisao/la:
reci mi nesto sto ne znam.![]()
![]()
ali šta fali huntelaru, nije ni igrao kako treba a ti bi već da ode
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Neka neka Borriella,ja bi samo njega,Pata i Thiaga Silvu ostavio..otjerao bi sve ostalo..ne mogu vjerovat .. sve starci a primavera milana medju 2-3 najjace u italijiA_d_0 je napisao/la:e ako ne moze da izbori mjesto u timu pored boriella ne treba se vise nikako bavit fudbalom. na treninzima se zaradjuje prvi tim brate. igra pola godine i nista.Mirza_Hordas je napisao/la:znam da znaš sveA_d_0 je napisao/la:
reci mi nesto sto ne znam.![]()
![]()
ali šta fali huntelaru, nije ni igrao kako treba a ti bi već da ode
..Siamo l'armata Rossonera..
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Bog me ubio, pa cime se ovi drogiraju vise.
Prvo Mancini, pa sad Yepes. U ljetnom prelaznom ocekujem da dovedu Lothara Matthausa, pa komotno se mozemo kandidovati za organizovanje paraolimpijade.
Prvo Mancini, pa sad Yepes. U ljetnom prelaznom ocekujem da dovedu Lothara Matthausa, pa komotno se mozemo kandidovati za organizovanje paraolimpijade.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
ono kontam doci ce pameti vise, kad ono Yepes :S...ne mogu da se nacudim...neko_iz_mase je napisao/la:Bog me ubio, pa cime se ovi drogiraju vise.
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma nista vise me nece iznenaditi.
Potajno se nadam da ce jos dovesti Bobu Vieria,Claudia Lopeza,Verona, i obavezno vratiti Maldinija, i onda udariti na sve tri fronta

Potajno se nadam da ce jos dovesti Bobu Vieria,Claudia Lopeza,Verona, i obavezno vratiti Maldinija, i onda udariti na sve tri fronta

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
vrlo je moguce da vrate i Baresija i Gullita
...salu na stranu, mislim da navijaci trebaju organizovat neke proteste, pa ovi samo unistavaju klub, cuj Yepes, pa ja ga ne bih doveo ni da je 10 godina mladji...

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
dobro je poceli smo sa podmladjivanjem ekipe. mada stvarno nekontam kako se berlusconi odlucio na ovako mladog igraca. yepes je jos neiskusan i zelen pa ce bit sigurno ostavljen 3-4 sezone u chievo da se kali a potom kod nas ce biti glavni igrac jer ima izrazitu brzinu-poput zalaska sunca. berlusconi **** li ti mater.
Inzaghija mi nedirajte ;
To je rasan strijelac koji je ujedno i najbolji strijelac EURO Kupova ikada uz Raula. Malo je u padu forme jer je u godinama i jer mu Leonardo ne daje dovoljno prilike. To je prava Legenda Fudbala.
To je rasan strijelac koji je ujedno i najbolji strijelac EURO Kupova ikada uz Raula. Malo je u padu forme jer je u godinama i jer mu Leonardo ne daje dovoljno prilike. To je prava Legenda Fudbala.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
počnite opet kupovati utakmice..u tome ste sa juBentusom najbolji 

Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad
To nije istina, Milan nikad nije kupovao utakmice, niti ce kupovati. Kad bi to radio, Milan bi bio na tronu Evrope, a i svijeta, sto je i bio slucaj. Kad se sjetim zlatnog doba "Rossonera"Nisde77 je napisao/la:počnite opet kupovati utakmice..u tome ste sa juBentusom najbolji
Spammer
dovedi Yebesa a debil galiani kaze necemo Ballotellija ma to sve po kratkom postupku,ejjj ja sam totalno iznerviran,najtalentovaniji igrac u italiji nam se nudi sam,govori kako mu je zelja da igra za nas i oblaci nas dres i ona pi*ka galiani kaze ne treba,cekaju da malo odsluzi interu pa ce vamo za 20tak god,dok udje u prave fudbalske godine
Milan je i prije bio osuđivan za namjestanje utakmica. Nije im ovo bio prvi put.AulleTa je napisao/la:To nije istina, Milan nikad nije kupovao utakmice, niti ce kupovati. Kad bi to radio, Milan bi bio na tronu Evrope, a i svijeta, sto je i bio slucaj. Kad se sjetim zlatnog doba "Rossonera"
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
koje utakmice?Trasimaco je napisao/la:Milan je i prije bio osuđivan za namjestanje utakmica. Nije im ovo bio prvi put.AulleTa je napisao/la:To nije istina, Milan nikad nije kupovao utakmice, niti ce kupovati. Kad bi to radio, Milan bi bio na tronu Evrope, a i svijeta, sto je i bio slucaj. Kad se sjetim zlatnog doba "Rossonera"
kome je platio?
koliko je platio?
ko je platio?
nisam znao da se u ligi prvaka mogu kupiti utakmice i to tako 7 puta, ma da jest 100%
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
ma pusti ih. jednom nas uzeli pa sad nesto pricaju. al neka ih. nesmeta mi nek buncaju.
izgleda da sam pogrešijo..pa vi NISTE NIKADA KUPOVALI UTAKMICE...AulleTa je napisao/la:To nije istina, Milan nikad nije kupovao utakmice, niti ce kupovati. Kad bi to radio, Milan bi bio na tronu Evrope, a i svijeta, sto je i bio slucaj. Kad se sjetim zlatnog doba "Rossonera"Nisde77 je napisao/la:počnite opet kupovati utakmice..u tome ste sa juBentusom najbolji

da ne bi bili smiješno bilo bi žalostno

Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad
Nisde77 je napisao/la:izgleda da sam pogrešijo..pa vi NISTE NIKADA KUPOVALI UTAKMICE...AulleTa je napisao/la:To nije istina, Milan nikad nije kupovao utakmice, niti ce kupovati. Kad bi to radio, Milan bi bio na tronu Evrope, a i svijeta, sto je i bio slucaj. Kad se sjetim zlatnog doba "Rossonera"Nisde77 je napisao/la:počnite opet kupovati utakmice..u tome ste sa juBentusom najbolji![]()
decko malo si zalutao..
izgleda da sam pogrešijo..pa vi NISTE NIKADA KUPOVALI UTAKMICE...
[/quote]
decko malo si zalutao..[/quote]
curice istina boli
...pa niste đabe bili 2x u serie B...

decko malo si zalutao..[/quote]
curice istina boli

Nisde77, poli se vrelom vodom po glavi. 

Spammer
- _forzamilan_
- Kontakt:
haj umij se dijete. nadam se da nemaš više od 10 godina u protivnom to bi bilo žalosno.Nisde77 je napisao/la:izgleda da sam pogrešijo..pa vi NISTE NIKADA KUPOVALI UTAKMICE...AulleTa je napisao/la:To nije istina, Milan nikad nije kupovao utakmice, niti ce kupovati. Kad bi to radio, Milan bi bio na tronu Evrope, a i svijeta, sto je i bio slucaj. Kad se sjetim zlatnog doba "Rossonera"Nisde77 je napisao/la:počnite opet kupovati utakmice..u tome ste sa juBentusom najbolji![]()
usput danas je u sastav zbog silnih povrijeđenih igrača pozvan simone romagnoli, kapiten primavere, bilo bi fino vidjeti kako igra, 90. je godište.
Milan Squad to Face Lazio:
Dida, Roma, Abate, Antonini, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Romagnoli, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Seedorf, Streasser, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Verdi, Zigoni
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- el_fenomeno
- Kontakt:
Ako danas uzmu bod, bit ce dobro ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.