Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bistrikboy je napisao/la:Bice valjda uskoro i neki Livestream,da raja van Sarajeva moze gledati velikana...csh je napisao/la:Ne znam fakat,ali ne vjerujem da ima na digitalnoj!
Ja ozbiljan bioSeyo_TM je napisao/la:hajde strpite se...svakako idemo od sljedece sezone sa live stream-om iz doline
OdlicnoSeyo_TM je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Bice valjda uskoro i neki Livestream,da raja van Sarajeva moze gledati velikana...csh je napisao/la:Ne znam fakat,ali ne vjerujem da ima na digitalnoj!Ja ozbiljan bioSeyo_TM je napisao/la:hajde strpite se...svakako idemo od sljedece sezone sa live stream-om iz doline
Ma znao sam za ovih 200.000 od Grada, ali ovo što si napisao da će Novo Sarajevo i Kanton pogurati, to fakat nisam znao. Nadam se da je istina.k_c je napisao/la:****.ba/,poslusajte ovdje gradonacelnika Behmena gdje potvrdjuje da uskoro krece izgradnja istocne tribine!!!
Drago mi je ako sam za mustuluka,mislio sam da ovo znate pa nisam htio pisati ranije...****.ba
da vidim,evo link ovdjeSeyo_TM je napisao/la:I znamo, samo ne smijes postavljat s.ource-ove linkove...prije tri sata sam istu vijest postavio...
ma ne vjerujem ja u to ali et...iskreno vise bih volio da se jug nadkrije pa da grmi do gojka u jablanicik_c je napisao/la:da vidim,evo link ovdjeSeyo_TM je napisao/la:I znamo, samo ne smijes postavljat s.ource-ove linkove...prije tri sata sam istu vijest postavio...
http://www.sa-c.info/forum/683;10;3-sta ... html#47456
al ja sam prije 10 dana nacuo da ce na ljeto krenuti izgradnja tribine,ovo je samo potvrda..mislim da ce se milion KM brzo skupiti ostalo je na klubu da obezbjedi..
Ja ću povjerovat kad vidim mašine u Dolini, dotad se samo potajno nadam.k_c je napisao/la:da vidim,evo link ovdjeSeyo_TM je napisao/la:I znamo, samo ne smijes postavljat s.ource-ove linkove...prije tri sata sam istu vijest postavio...
http://www.sa-c.info/forum/683;10;3-sta ... html#47456
al ja sam prije 10 dana nacuo da ce na ljeto krenuti izgradnja tribine,ovo je samo potvrda..mislim da ce se milion KM brzo skupiti ostalo je na klubu da obezbjedi..
Al' prati trn u oku svima, gospodin u crnom desno.Seyo_TM je napisao/la:
Posto mi je on dobar jaran, znam svakakvih delikatesa...On je odyeban od nase strane i morao je preci kod kitica da ne bi izgubio igru jer je morao ostati u Sarajevu. Vjeruj mi da se je on dobro pokajao sto je tamo presao...Željovac je napisao/la:Jesmo se mi nekako brzo riješili onog Arbena Avdije. Bio nam je ponajbolji igrač jedno vrijeme, strašan tehničar, mladi reprezentativac. Dao gol i Litexu kod Pliseka. I evo sad gledam, izgleda da je u B timu Teplica, opet kod Pliseka. Dosta dugo nije nikako igrao. Kad se sjetim kako je govorio da nikada ne bi igrao za Sarajevo, a Pelak da nikada ne bi igrao za ŽELJU. Od dvije sestre djeca. I zamijeniše mjesta.
Gdje ga se neces rjesiti kad je pusio vise silje nego Senad Zeric u svoje vrijemeŽeljovac je napisao/la:Jesmo se mi nekako brzo riješili onog Arbena Avdije. Bio nam je ponajbolji igrač jedno vrijeme, strašan tehničar, mladi reprezentativac. Dao gol i Litexu kod Pliseka. I evo sad gledam, izgleda da je u B timu Teplica, opet kod Pliseka. Dosta dugo nije nikako igrao. Kad se sjetim kako je govorio da nikada ne bi igrao za Sarajevo, a Pelak da nikada ne bi igrao za ŽELJU. Od dvije sestre djeca. I zamijeniše mjesta.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.