Jordan je G.O.A.TDonnie Darko je napisao/la:Bolji je i od Jordana.JFH9 je napisao/la:Kako su ovi ljudi na fb stranici od sportsport glupi, pišu kako je Kobe drugi najbolji igrač u NBA svih vremena, odmah iza Jordan.![]()
![]()
![]()
![]()
32331 > 32292

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jordan je G.O.A.TDonnie Darko je napisao/la:Bolji je i od Jordana.JFH9 je napisao/la:Kako su ovi ljudi na fb stranici od sportsport glupi, pišu kako je Kobe drugi najbolji igrač u NBA svih vremena, odmah iza Jordan.![]()
![]()
![]()
![]()
32331 > 32292
pa da nije imo problema s kockom (posebno s Rusima), i da se nije kladio na tekme koje je igrao, mozda i nebi morao propustiti one skoro dvije godine, prvog oprostaja.JFH9 je napisao/la: Jordan je G.O.A.TDa Jordan nije prestajao igrati možda bi i Kareema prešao u broju poena.
ja sam mislio da je veceras GSW - OKC a ono sutraKawhi je napisao/la:Da da.andro234 je napisao/la:Danas dvoboj 2 najbolja playa u NBA
Inače Indijanac po 36 minuta igre ima 31 poen 8 asista i 7 skokova.Sve to radi uz 49% FG![]()
E jel me j....Guarin14 je napisao/la:Prokisnjava krov..
Majko draga kakva je ekipa ovaj NY, pa ovo je nevjerovatno,Fisher nakon 6 minuta vadi citavu petorku:lol::lol: a onaj Hardaway je najveci potrosac lopti, kojeg sam ja ikada gledao, nevjerovatan je, decko je umislio da je Kobe,Durant,LBJ u jednom
:lol::lol::lol::lol:
alemsa je napisao/la:pa da nije imo problema s kockom (posebno s Rusima), i da se nije kladio na tekme koje je igrao, mozda i nebi morao propustiti one skoro dvije godine, prvog oprostaja.JFH9 je napisao/la: Jordan je G.O.A.TDa Jordan nije prestajao igrati možda bi i Kareema prešao u broju poena.
NeverGiveUp je napisao/la:
Nemoj više majke ti.
odmori malo,e sta se sve nece procitat na ovom forumualemsa je napisao/la:NeverGiveUp je napisao/la:
Nemoj više majke ti.![]()
Pa dobro (ti vjerujes pricu o ocu, koja mozda i jeste istina), mada mi je sumnjivo.
Opste je poznato da je 90-ih kocko u velikim mjerama, da je danima bio po casinu, postoje i dokazi da je Ruskoj mafiji pisao milionske checkove jer im je bio duzan bruku para. Postoji i dokaz da je istraga protiv njega pokrenuta zbog kladjenja na tekme koje je igrao (ranije je lik bio banovan cini mi se iz baseballa skroz jer je dokazano da je se kladio na tekme koje je igrao), u svemu tome, Jordan se oprasta od karijere, 2 sedmice kasnije istraga obustavljeno. Hm...
alemsa je napisao/la:Jabari ACL, out for season
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.