http://www.dodaj.rs/f/3z/IX/qE3yffq/hd- ... loboda.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/f/2n/qA/3nvlAcWt/sloboda.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Svi su klubovi na hladnom režimu.Kod nas je najveće iščekivanje.merak je napisao/la:Nakon posljednjeg oglasavanja Husica znao sam da ce biti sugav period do januara al nisam znao da ce biti bas ovoliko. Toliko rekla kazala a u sustini nista.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako cu se stidjeti svoje proslosti onda necu ni navijati za svoj klub ima Zmaj od Bosne, Dzerzel...MCMXLVI je napisao/la:Hahaha nemoj odmah tako staragarda. Svi dobro znamo kako su nam osnovani klubovi.
Ali poenta je da vi zelite vratiti vas stari grb. Pa to ni rusi vise ne furaju, al hajde. To je moje licno misljenje, mislim to je zaostalo ba, isto kao sto se Velez fura na njihov stari rsd grb. Lijep pozdrav
Komunisti su poginuli u ratu (nek im je slava) a što je preteklo otjerano je na "goli otok".Ovo danas je lumper proleterijat.Da je tako potvrdio je i faraon "izdavši "Selima.MCMXLVI je napisao/la:Komunisti bili i ostali
nista te ne kontam amerikanacMCMXLVI je napisao/la:Hahaha nemoj odmah tako staragarda. Svi dobro znamo kako su nam osnovani klubovi.
Ali poenta je da vi zelite vratiti vas stari grb. Pa to ni rusi vise ne furaju, al hajde. To je moje licno misljenje, mislim to je zaostalo ba, isto kao sto se Velez fura na njihov stari rsd grb. Lijep pozdrav
Kako će O. P.Sloboda 1919 biti primljen u SD kada to nije traženo od strane Skupštine FK Sloboda koja je ujedno i Skupština O.P. Sloboda 1919.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa nije to nista novo...ja bas tebi pisem prije 2-3 sedmice da postoje u sustini 2 kluba i da su oba primljena u SD itd itd
tako se u miru i tisini priprema teren..nije faraon od juce pa da sutra izadze pred medije i kaze da nema vise Slobode.....ici ce to polako i takticki....na recept ovog OKK...ako nista,bar ce pokusati....sad,uspjet ce koliko im mi dozvolimo....jer iskreno,puca faraonu cuna za Slobodom....lik se okrenuo sebi i stvaranju kulta licnosti.....nesto sam nacuo da ako odstupi Husic da ce grad preuzet Slobodu i to ce je dat u amanet onom malom,debelom iz centralnog grijanja....Sloboda ce onda kao biti nasa a svi odlicno znamo kako zavrsi ono sto je NASE tj. NICIJEsloboda72 je napisao/la:
ne znam koja je procedura kod podnosica zahtjeva za prijem..znam da je kod SD procedura da moras podijenti zahtjev i da skupstina SD mora verifikovati..dalje nisam upucensloboda72 je napisao/la:Kako će O. P.Sloboda 1919 biti primljen u SD kada to nije traženo od strane Skupštine FK Sloboda koja je ujedno i Skupština O.P. Sloboda 1919.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa nije to nista novo...ja bas tebi pisem prije 2-3 sedmice da postoje u sustini 2 kluba i da su oba primljena u SD itd itd
Daj čovječe, ne možeš ovo postavit'... Prvo što pada u oči je vanredna skupština, pa ostavka predsjednika UO i šefa stručnog štaba. Datum i nisam pogledao, već počeo da drobim po redu i tek onda pogledam datum. Umalo nisam srčani udar dobio.sloboda72 je napisao/la:
To je neko na svoju ruku, mimo Skupštine Kluba, (jer je ovo isključivo u njenoj nadležnosti) napravio .Nije to bezazleno jer nagovještava novi pvojekat.Dva paralelna kolektiva su KK SLOBODA I OKK SLOBODA.ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam koja je procedura kod podnosica zahtjeva za prijem..znam da je kod SD procedura da moras podijenti zahtjev i da skupstina SD mora verifikovati..dalje nisam upucensloboda72 je napisao/la:Kako će O. P.Sloboda 1919 biti primljen u SD kada to nije traženo od strane Skupštine FK Sloboda koja je ujedno i Skupština O.P. Sloboda 1919.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa nije to nista novo...ja bas tebi pisem prije 2-3 sedmice da postoje u sustini 2 kluba i da su oba primljena u SD itd itd
bitno je da postoje prakticno dva paralelna kolektiva, registrovana i primljena u sportsko drustvo..kako, to njih moramo pitati..zasto? to je manje-vise jasno...jbg svo poslovanje FK Sloboda se obavlja preko Sloboda 1919 zbog blokade racuna
"Azmir Husić, zaljubljenik u fudbal spasio je FK Sloboda iz Tuzle propasti a ovaj kluba trenutno ima školu fudbala koju pohađa oko 400 mališana. Njemu je je pripala nagrada za razvoj sporta. "
SPASIO,SPASIO...NEGO STA....I DOBRO JE NAPISANO...OD PROPASTI I GASENJA....i jos su trebali dodati da je to uradio o svom trosku...ziviniceMetropola je napisao/la:Na izboru sportiste godine u BiH za 2014. godinu![]()
"Azmir Husić, zaljubljenik u fudbal spasio je FK Sloboda iz Tuzle propasti a ovaj kluba trenutno ima školu fudbala koju pohađa oko 400 mališana. Njemu je je pripala nagrada za razvoj sporta. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.