a sta se vi uopste interesujete toliko,jel vas to odjednom prpa da se ne zadesi situacija kao 2009-2013Benko je napisao/la:nema teorije da to moze![]()
iz UG u DD u nasoj zemlji ne moze ni u teoriji
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
Pa ista nam je valjda drzava majku mu hebem, isti zakoni vaze kako nas to nece interesovatia sta se vi uopste interesujete toliko

Ako vi to uradite onda cemo i mi od vas prepisati jer na istu stvar mi cekamo zakon o sportu...super je napisao/la:a sta se vi uopste interesujete toliko,jel vas to odjednom prpa da se ne zadesi situacija kao 2009-2013Benko je napisao/la:nema teorije da to moze![]()
iz UG u DD u nasoj zemlji ne moze ni u teoriji
Mene zanima jedna stvar, kad vec svi pisete da je Amar Osim veliki strucnjak i od gov.ana pravi pitu koji je razlog sto Amar Osim ne preuzme trenersku poziciju. Da li je strah od neuspjeha ili nesto drugo.
Posto sve upucuje na to da je ocito strah od neuspjeha, bio je tu dok je bilo love, cim je nestalo love s guzicom u kraj a ostale otjero od kluba.
Posto sve upucuje na to da je ocito strah od neuspjeha, bio je tu dok je bilo love, cim je nestalo love s guzicom u kraj a ostale otjero od kluba.
1946
- super
- Kontakt:
ponavljam nisam citao novi statut fkz,samo prenosim rijeci jednog od momaka koji rade na tome,placen za te pravne usluge ako on kaze da moze-onda mozelafomamone je napisao/la:Pa ista nam je valjda drzava majku mu hebem, isti zakoni vaze kako nas to nece interesovatia sta se vi uopste interesujete toliko
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Super brate ne odgovaraj ovim bolidima ako boga znas.
@super jel taj momak nas drzavljanin ili Hrvatske?Pitam zbog poznavanja zakona
@lafo pa pusti da prvo izadje njihov statut pa onda pricajmo jel to dobro ili nije.
Prije ne tako dugo vremena se i nama smijalo da je sve to suplja oko statuta.
@lafo pa pusti da prvo izadje njihov statut pa onda pricajmo jel to dobro ili nije.
Prije ne tako dugo vremena se i nama smijalo da je sve to suplja oko statuta.
-
- Kontakt:
Sad kad sa Memijom dignemo titulu svima ispred nosa, šou ima da nastane 

Grbavica naš je Hram!!!
- BoskoAntic
- Kontakt:
Hahahahhahahaha pa vec je šou što pričate ove gluposti Bog vam pomogao svimaRiverPlate je napisao/la:Sad kad sa Memijom dignemo titulu svima ispred nosa, šou ima da nastane

U INAT SVIMA 1946
Ja cu ti reci da nije ušao u upravu i rastjerao parazite, Željo bi doživio sudbinu KK Bosne.Željo ima približno isto novca kao kad su se osvajale titule, samo je sad novac raspoređen u vraćanje dugova. Amar Osim je najtrofejniji BH trener, neko ko ima više titula nego tvoj klub u čitavoj historiji. Čovjek je još uvijek u Želji i radi fantastične stvari na poziciji na kojoj je sad. Amar je TITO u Želji, ljudi mu vjeruju jer nikad ništa ne bi uradio na štetu kluba, donio nam je dosta radosti i radi u najboljem interesu kluba.Head je napisao/la:Mene zanima jedna stvar, kad vec svi pisete da je Amar Osim veliki strucnjak i od gov.ana pravi pitu koji je razlog sto Amar Osim ne preuzme trenersku poziciju. Da li je strah od neuspjeha ili nesto drugo.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Znaci Uprava = Amar.Željooooo je napisao/la:Ja cu ti reci da nije ušao u upravu i rastjerao parazite, Željo bi doživio sudbinu KK Bosne.Željo ima približno isto novca kao kad su se osvajale titule, samo je sad novac raspoređen u vraćanje dugova. Amar Osim je najtrofejniji BH trener, neko ko ima više titula nego tvoj klub u čitavoj historiji. Čovjek je još uvijek u Želji i radi fantastične stvari na poziciji na kojoj je sad. Amar je TITO u Želji, ljudi mu vjeruju jer nikad ništa ne bi uradio na štetu kluba, donio nam je dosta radosti i radi u najboljem interesu kluba.Head je napisao/la:Mene zanima jedna stvar, kad vec svi pisete da je Amar Osim veliki strucnjak i od gov.ana pravi pitu koji je razlog sto Amar Osim ne preuzme trenersku poziciju. Da li je strah od neuspjeha ili nesto drugo.
Uprava dala otkaz Adzemu, da li to znaci da je Amar otjero Adzema?
1946
Covjek ti lijepo odgovorio ti sad postavljas nova pitanja i tako ce biti jedno iza drugog. Idi ba nosi se pa dokle vise cete smrditi temu.Head je napisao/la:Znaci Uprava = Amar.Željooooo je napisao/la:Ja cu ti reci da nije ušao u upravu i rastjerao parazite, Željo bi doživio sudbinu KK Bosne.Željo ima približno isto novca kao kad su se osvajale titule, samo je sad novac raspoređen u vraćanje dugova. Amar Osim je najtrofejniji BH trener, neko ko ima više titula nego tvoj klub u čitavoj historiji. Čovjek je još uvijek u Želji i radi fantastične stvari na poziciji na kojoj je sad. Amar je TITO u Želji, ljudi mu vjeruju jer nikad ništa ne bi uradio na štetu kluba, donio nam je dosta radosti i radi u najboljem interesu kluba.Head je napisao/la:Mene zanima jedna stvar, kad vec svi pisete da je Amar Osim veliki strucnjak i od gov.ana pravi pitu koji je razlog sto Amar Osim ne preuzme trenersku poziciju. Da li je strah od neuspjeha ili nesto drugo.
Uprava dala otkaz Adzemu, da li to znaci da je Amar otjero Adzema?
- super
- Kontakt:
Adzem nije otjeran samo je dobio promjenu radnog mjesta 

-
- Kontakt:
Nisu u toku, idi spavaj valja sutra na kontrolni iz matematikeBoskoAntic je napisao/la:Hahahahhahahaha pa vec je šou što pričate ove gluposti Bog vam pomogao svimaRiverPlate je napisao/la:Sad kad sa Memijom dignemo titulu svima ispred nosa, šou ima da nastane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Grbavica naš je Hram!!!
- BoskoAntic
- Kontakt:
Jel ovo treba biti neki šuk?RiverPlate je napisao/la:Nisu u toku, idi spavaj valja sutra na kontrolni iz matematikeBoskoAntic je napisao/la:Hahahahhahahaha pa vec je šou što pričate ove gluposti Bog vam pomogao svimaRiverPlate je napisao/la:Sad kad sa Memijom dignemo titulu svima ispred nosa, šou ima da nastane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

U INAT SVIMA 1946
Kulturno dobio s noge na nogu.super je napisao/la:Adzem nije otjeran samo je dobio promjenu radnog mjesta
Ja predlažem svima da se nakacimo na temu FKS, da se tu glupiramo i prosipamo gluposti kao što to rade pojedini pitari jer je očigledno da se takvo ponašanje toleriše od strane administracije. Taman se neka dobra diskusija razvije uleti par padobranaca i sve upropasti. Ja sam uvijek za zdravu diskusiju sa navijačima bilo kojeg kluba ali ovo je više prevazišlo sve granice.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Dobar prijedlog.Željooooo je napisao/la:Ja predlažem svima da se nakacimo na temu FKS, da se tu glupiramo i prosipamo gluposti kao što to rade pojedini pitari jer je očigledno da se takvo ponašanje toleriše od strane administracije. Taman se neka dobra diskusija razvije uleti par padobranaca i sve upropasti. Ja sam uvijek za zdravu diskusiju sa navijačima bilo kojeg kluba ali ovo je više prevazišlo sve granice.
[youtube][/youtube]
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.