FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la super » 16 dec 2014, 18:58

Benko je napisao/la:nema teorije da to moze :)
iz UG u DD u nasoj zemlji ne moze ni u teoriji
a sta se vi uopste interesujete toliko,jel vas to odjednom prpa da se ne zadesi situacija kao 2009-2013
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 16 dec 2014, 18:59

a sta se vi uopste interesujete toliko
Pa ista nam je valjda drzava majku mu hebem, isti zakoni vaze kako nas to nece interesovati :crazy:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 16 dec 2014, 19:01

super je napisao/la:
Benko je napisao/la:nema teorije da to moze :)
iz UG u DD u nasoj zemlji ne moze ni u teoriji
a sta se vi uopste interesujete toliko,jel vas to odjednom prpa da se ne zadesi situacija kao 2009-2013
Ako vi to uradite onda cemo i mi od vas prepisati jer na istu stvar mi cekamo zakon o sportu...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 dec 2014, 19:01

Mene zanima jedna stvar, kad vec svi pisete da je Amar Osim veliki strucnjak i od gov.ana pravi pitu koji je razlog sto Amar Osim ne preuzme trenersku poziciju. Da li je strah od neuspjeha ili nesto drugo.
Posto sve upucuje na to da je ocito strah od neuspjeha, bio je tu dok je bilo love, cim je nestalo love s guzicom u kraj a ostale otjero od kluba.
1946

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 16 dec 2014, 19:03

lafomamone je napisao/la:
a sta se vi uopste interesujete toliko
Pa ista nam je valjda drzava majku mu hebem, isti zakoni vaze kako nas to nece interesovati :crazy:
ponavljam nisam citao novi statut fkz,samo prenosim rijeci jednog od momaka koji rade na tome,placen za te pravne usluge ako on kaze da moze-onda moze
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 dec 2014, 19:05

Super brate ne odgovaraj ovim bolidima ako boga znas.

FairBet

Post Postao/la FairBet » 16 dec 2014, 19:05

@super jel taj momak nas drzavljanin ili Hrvatske?Pitam zbog poznavanja zakona
@lafo pa pusti da prvo izadje njihov statut pa onda pricajmo jel to dobro ili nije.
Prije ne tako dugo vremena se i nama smijalo da je sve to suplja oko statuta.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 16 dec 2014, 19:08

Sad kad sa Memijom dignemo titulu svima ispred nosa, šou ima da nastane :urnebes:
Grbavica naš je Hram!!!

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 16 dec 2014, 19:10

RiverPlate je napisao/la:Sad kad sa Memijom dignemo titulu svima ispred nosa, šou ima da nastane :urnebes:
Hahahahhahahaha pa vec je šou što pričate ove gluposti Bog vam pomogao svima :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
U INAT SVIMA 1946

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 dec 2014, 19:11

Head je napisao/la:Mene zanima jedna stvar, kad vec svi pisete da je Amar Osim veliki strucnjak i od gov.ana pravi pitu koji je razlog sto Amar Osim ne preuzme trenersku poziciju. Da li je strah od neuspjeha ili nesto drugo.
Posto sve upucuje na to da je ocito strah od neuspjeha, bio je tu dok je bilo love, cim je nestalo love s guzicom u kraj a ostale otjero od kluba.
Ja cu ti reci da nije ušao u upravu i rastjerao parazite, Željo bi doživio sudbinu KK Bosne.Željo ima približno isto novca kao kad su se osvajale titule, samo je sad novac raspoređen u vraćanje dugova. Amar Osim je najtrofejniji BH trener, neko ko ima više titula nego tvoj klub u čitavoj historiji. Čovjek je još uvijek u Želji i radi fantastične stvari na poziciji na kojoj je sad. Amar je TITO u Želji, ljudi mu vjeruju jer nikad ništa ne bi uradio na štetu kluba, donio nam je dosta radosti i radi u najboljem interesu kluba. ;)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 dec 2014, 19:12

Željooooo je napisao/la:
Head je napisao/la:Mene zanima jedna stvar, kad vec svi pisete da je Amar Osim veliki strucnjak i od gov.ana pravi pitu koji je razlog sto Amar Osim ne preuzme trenersku poziciju. Da li je strah od neuspjeha ili nesto drugo.
Ja cu ti reci da nije ušao u upravu i rastjerao parazite, Željo bi doživio sudbinu KK Bosne.Željo ima približno isto novca kao kad su se osvajale titule, samo je sad novac raspoređen u vraćanje dugova. Amar Osim je najtrofejniji BH trener, neko ko ima više titula nego tvoj klub u čitavoj historiji. Čovjek je još uvijek u Želji i radi fantastične stvari na poziciji na kojoj je sad. Amar je TITO u Želji, ljudi mu vjeruju jer nikad ništa ne bi uradio na štetu kluba, donio nam je dosta radosti i radi u najboljem interesu kluba. ;)
Znaci Uprava = Amar.
Uprava dala otkaz Adzemu, da li to znaci da je Amar otjero Adzema?
1946

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 dec 2014, 19:13

Head je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
Znaci Uprava = Amar.
Uprava dala otkaz Adzemu, da li to znaci da je Amar otjero Adzema?
Covjek ti lijepo odgovorio ti sad postavljas nova pitanja i tako ce biti jedno iza drugog. Idi ba nosi se pa dokle vise cete smrditi temu.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 16 dec 2014, 19:14

Adzem nije otjeran samo je dobio promjenu radnog mjesta :D

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 16 dec 2014, 19:16

BoskoAntic je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Sad kad sa Memijom dignemo titulu svima ispred nosa, šou ima da nastane :urnebes:
Hahahahhahahaha pa vec je šou što pričate ove gluposti Bog vam pomogao svima :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Nisu u toku, idi spavaj valja sutra na kontrolni iz matematike :wave:
Grbavica naš je Hram!!!

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 16 dec 2014, 19:25

RiverPlate je napisao/la:
BoskoAntic je napisao/la:
Nisu u toku, idi spavaj valja sutra na kontrolni iz matematike :wave:
Jel ovo treba biti neki šuk? :roll: Sve i da sam školarac ne bi mi neko mogao šuplje bacati da ce klub iz UG pretvoriti u DD u Bosni i Hercegovini... pa to nije demagogija ni za malo inteligentnije osnovce... :beba:
U INAT SVIMA 1946

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 16 dec 2014, 19:26

super je napisao/la:Adzem nije otjeran samo je dobio promjenu radnog mjesta :D
Kulturno dobio s noge na nogu.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 dec 2014, 19:32

Ja predlažem svima da se nakacimo na temu FKS, da se tu glupiramo i prosipamo gluposti kao što to rade pojedini pitari jer je očigledno da se takvo ponašanje toleriše od strane administracije. Taman se neka dobra diskusija razvije uleti par padobranaca i sve upropasti. Ja sam uvijek za zdravu diskusiju sa navijačima bilo kojeg kluba ali ovo je više prevazišlo sve granice.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 16 dec 2014, 19:32

@Boško :lol:

Kako si prešao sa Memije na Statut :wtf:
Grbavica naš je Hram!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 dec 2014, 19:37

Željooooo je napisao/la:Ja predlažem svima da se nakacimo na temu FKS, da se tu glupiramo i prosipamo gluposti kao što to rade pojedini pitari jer je očigledno da se takvo ponašanje toleriše od strane administracije. Taman se neka dobra diskusija razvije uleti par padobranaca i sve upropasti. Ja sam uvijek za zdravu diskusiju sa navijačima bilo kojeg kluba ali ovo je više prevazišlo sve granice.
Dobar prijedlog.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 16 dec 2014, 19:37

[youtube][/youtube]
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.