FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prema sramnom bjegu kompletnog kluba iz istoimenog grada tenk mu nije ni trebao, mogao je na konju uć.
rodom s Mejtaša je napisao/la:Prema sramnom bjegu kompletnog kluba iz istoimenog grada tenk mu nije ni trebao, mogao je na konju uć.

Ruku na srce Adzem nije trener koji je u stanju voditi klub, kao sto je Zeljo...Jednostavno covjek ne zna da cita igru i da na istu eventualno utice izmjenama ili promjenom formacije. Kod njega je nekako sve djelovalo sablonski sto klub kao Zeljo ne smije dozvoliti.
Eh sada se postavlja pitanje ko ce doci za njegovog nasljednjika, a ako ce to biti Memic, onda je bolje da su ostavili Adzema nek se uci, pa makar po cijenu da ne izborimo Evropu. Smatram kada se donese ovakva odluka onda se trebas poboljsati, a ne nazadovati.
Ukoliko Memic bude u Srijedu predstavljen kao novi trener, onda je vrijeme da se neki Amarovi potezi preispitaju, jer sve vise stecem utisak da bi on u ovoj cijeloj prici da se hebe, ali da mu ne udje.
Eh sada se postavlja pitanje ko ce doci za njegovog nasljednjika, a ako ce to biti Memic, onda je bolje da su ostavili Adzema nek se uci, pa makar po cijenu da ne izborimo Evropu. Smatram kada se donese ovakva odluka onda se trebas poboljsati, a ne nazadovati.
Ukoliko Memic bude u Srijedu predstavljen kao novi trener, onda je vrijeme da se neki Amarovi potezi preispitaju, jer sve vise stecem utisak da bi on u ovoj cijeloj prici da se hebe, ali da mu ne udje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
On je vodio ekipu kao da vodi kadete, a to je nedopustivo bilo.amerosm je napisao/la:Ruku na srce Adzem nije trener koji je u stanju voditi klub, kao sto je Zeljo...Jednostavno covjek ne zna da cita igru i da na istu eventualno utice izmjenama ili promjenom formacije. Kod njega je nekako sve djelovalo sablonski sto klub kao Zeljo ne smije dozvoliti.
-
- Kontakt:
On je vodio ekipu kao da vodi kadete, a to je nedopustivo bilo.amerosm je napisao/la:Ruku na srce Adzem nije trener koji je u stanju voditi klub, kao sto je Zeljo...Jednostavno covjek ne zna da cita igru i da na istu eventualno utice izmjenama ili promjenom formacije. Kod njega je nekako sve djelovalo sablonski sto klub kao Zeljo ne smije dozvoliti.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Adžem je u izjavi za Klix.ba kazao da je razlog ovakvoj odluci činjenica da on trenutno nema profi licencu, a da klubu od 1. januara treba trener koji je ima. Dodao je kako njemu treba još godinu školovanja da bi je stekao.
"Razgovarao sam sa menadžerom kluba Amarom Osimom te smo dogovorili da se vratim na svoju poziciju koju sam imao u omladinskom pogonu Željezničara. Ljudima u klubu želim zahvaliti na ukazanoj prilici, jer mi je bila čast voditi klub u kome sam ponikao", rekao je Adžem za Klix.ba.
Dodao je kako se nada da je vodeći Željezničar u protekloj polusezoni ostvario dovoljan broj bodova, te je zadovoljan jer je klub ostao u utrci za mjesto koje vodi u Evropu, što je i cilj Željezničara ove sezone.
"Nadam se da će moj nasljednik uspjeti ostvariti taj rezultat, koji svi priželjkujemo", zaključio je Adžem.
"Razgovarao sam sa menadžerom kluba Amarom Osimom te smo dogovorili da se vratim na svoju poziciju koju sam imao u omladinskom pogonu Željezničara. Ljudima u klubu želim zahvaliti na ukazanoj prilici, jer mi je bila čast voditi klub u kome sam ponikao", rekao je Adžem za Klix.ba.
Dodao je kako se nada da je vodeći Željezničar u protekloj polusezoni ostvario dovoljan broj bodova, te je zadovoljan jer je klub ostao u utrci za mjesto koje vodi u Evropu, što je i cilj Željezničara ove sezone.
"Nadam se da će moj nasljednik uspjeti ostvariti taj rezultat, koji svi priželjkujemo", zaključio je Adžem.
FK Željezničar 1921
-
- Kontakt:
Da li neko ima kakvih informacija ko bi mogao na klupu.
Nek se ne javljaju ovi sa "zelja za zeljom, pjesma za pjesmom". Nego ako neko stvarno zna nesto vise.
Nek se ne javljaju ovi sa "zelja za zeljom, pjesma za pjesmom". Nego ako neko stvarno zna nesto vise.
Zeljocity I sam znas da Amar vodi kolo u Zelji I 90% stvari su njegove odluke .Neka Amara jos sto godina ali nece moci na sve strane I samo ce se spakovati I vozdra djaci.
SarajlijaTM ne znam na koga si ti mislio I da li uopste pricamo o istoj osobi ali ovaj lik je uredu ,ono bas voli Zelju nije folirant . Vjeruj ima ljudi koji su sposobni I zeljni da pomognu.
Trebaju nam ljudi koji su dobro povezani u inostranstvu s dobrim planom
samo sto mi Bosanci mislimo da znamo bolje od drugih ,tu smo gdje I jesmo.
@super kad posaljes poruke svojim pouzdanim ,velikim,istinskim navijacima Zelje molim te obavijesti ih ovdje da su dobili poruke da slucajno sta ne promase
SarajlijaTM ne znam na koga si ti mislio I da li uopste pricamo o istoj osobi ali ovaj lik je uredu ,ono bas voli Zelju nije folirant . Vjeruj ima ljudi koji su sposobni I zeljni da pomognu.
Trebaju nam ljudi koji su dobro povezani u inostranstvu s dobrim planom

@super kad posaljes poruke svojim pouzdanim ,velikim,istinskim navijacima Zelje molim te obavijesti ih ovdje da su dobili poruke da slucajno sta ne promase

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
bez obzira što je otkaz Adžemu malčice neobičan , hajd' da vidimo je l' to uprava ima neki smislen plan ...
Memiću čast , ali ako njega stave to će biti jedan od većih crnjaka u zadnjih desetak godina ...
zna se da se nema para za pojačanja , ali sad se možemo pitati ima li kraja ovim samoubilačkim rješenjima ? ...
Memiću čast , ali ako njega stave to će biti jedan od većih crnjaka u zadnjih desetak godina ...
zna se da se nema para za pojačanja , ali sad se možemo pitati ima li kraja ovim samoubilačkim rješenjima ? ...
-
- Kontakt:
Treba neko Memiću ukrast licencu da ga ne možemo prijaviti. 

hajmo sačekati srijedu i da čujemo odluku,a ne da nagadjamo ?

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Treba sačekati da @super kaže svojim VIP osobama, možda nam prenesu iz prve ruke. 

Hajmo biti pozitivni 

-
- Kontakt:
Hahaha joj jufkica, hoce da iskoriste ovo da pljuju Amara i upravu?
Kako vam vise ne dosadi ublehe jedne
Ado hvala i svaka cast, ali jos tebi iskustva treba.

Ado hvala i svaka cast, ali jos tebi iskustva treba.
-
- Kontakt:
Kad jufkicama dođe Amar. pa kaže KRAJ PHICE! 

- invincible1921
- Kontakt:
Da uprava promjeni ime i boje kluba pojedini bi je pravdali...Adzem nije bio najbolje rijesenje, ali sa ocajnom ekipom je odigrao iznad svih ocekivanja bar kad su rezulatati u pitanju da je bilo malo srece mogli smo i jesenji prvaci bit...i sta se desi ? OTKAZ
Ne pisite gluposti i izgovre kad svi vide da su ga nogirali ko zadnjeg debil.a i krajnje bezobrazno postupili i hinjski. Da su nogirali da bi na klupu sjeo Amar ili neko bas poznat haj inekako, al nogirat covjeka da bi doveo otprilike istorangiranog...

Ne pisite gluposti i izgovre kad svi vide da su ga nogirali ko zadnjeg debil.a i krajnje bezobrazno postupili i hinjski. Da su nogirali da bi na klupu sjeo Amar ili neko bas poznat haj inekako, al nogirat covjeka da bi doveo otprilike istorangiranog...

=\_1921_/=
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Shvatite da na klupi drugu polusezonu nije mogao sjediti, jednostavno nema licencu a iz saveza si sad striktni...
i nije nikakva svadja nista hinjsko u dogovoru sve fino i vraća se na stari poso
Da je ružno ispalo - jeste, al jbg moralo se
i nije nikakva svadja nista hinjsko u dogovoru sve fino i vraća se na stari poso

Da je ružno ispalo - jeste, al jbg moralo se

Nemoj ih bolan prepadati. Dosta im je dugogodišnje patnje i muka, pa Meša selektor, Džeko kapiten, pa još da se Amar vrati na klupu pa još da kaže KRAJ PRIČEludomanija je napisao/la:Kad jufkicama dođe Amar. pa kaže KRAJ PHICE!