Pitar6785 je napisao/la:Dva razloga sto Nisam bio zadovoljan sa Abdulahom kao sportskip direktorom je; neznanje procjene igraca mladog tipa kupis igraca od 18 godina I on za polusezonu postane standardan (tipa Gojko Samir haris) itd
Nemozemo njemu pridodavat znacaj za gojka samira I harisa
Po mom misljenju Jedino je pogo dio donekle sa okicem
Sa siptarima crnogorcima je fulijo sa dzemom isto ..sa ne dovodzenje golmana (bez obzira sto dzenan je smatro da netreba) moroje po cjenu da Dzeno istog posalje na zapad..
Drugi razlog Frajer mi djeluje kao tip koji bez znanja ista o sportu doso medzu velikane tipa kusturica Dino I vrhunski klub...iskoristava njihovo zanje I pare da bi IMO Poso sad plus kodro koji je pametno od njeg potim pitanju milijardu puta..
Nadam se da mu je Dino podvuko da jos jedan kiks ko ove polusezone da mu je noga...zato sad mozda I pazi Koga dovodi n
Ja bi vise volijo mehinog brata kao sportskog direktora..
a duljevica je doveo rhmetli ćelo
cekaj...
dakle, pogodio je sa velkoskim
Pogodio je sa (U njegov vakat dosao) okicem
pogodio sa stojcevom
Pogodio sa duljevicem
pogodio sa benkom
Pogodio sa jajalom
Pogodio sa (po meni ) bilbijom jer je isti donio nam tekmu sa borusijom
kriv je jer trener ni minute nije dao mitrevskom
kriv je sto je doveo najboljeg igraca pazara koji nije ni mogao igrati protiv najboljeg igraca polusezone ozigace (valdja je puzigaca trebao na klupu a protic da igra)
kriv je jer se nije htio mjesati u rad trenera pa je vec dogovoio oštrakovica pa ga onda otpisao
kriv je sto je doveo kostica kao BECK UP igraca od 24 godine koji sjedi na klupi
kriv je sto je doveo nekada jednog od najboljih igraca PL i igraca kojeg smo svi prizivali purica
dakle, krivit cemo ga za sve lose, a ono dobro cemo pripisati treneru, terenu i parama...
E sad hajmo o parama...
koga smo to mi platili osim Velkoskog (Za kojeg mozemo uzeti tacno 10x više)
ko je to nas "Kostao"
jeste svjesni da ni jedan igrac nema preko 4,5 platu osim benke
jeste li svjesni da je jajalo proveo pola godine u FKS i da nije klub kostao ni JEDNU JEDINU MARKU?
jESTE SVJESNI DA JE IBRAK PREKO TOG JAJALA NABIO CIJENU CIMIJU I RADOVCU?
ibrak je jedan od najvecih fudbalskih strucnjaka u BiH koji je u stanju da uradi duplo vise od svakog menadzera u ovoj zemlji jer poznaje vise ljudi u fudbalskom svijetu od cijele nase uprave zajedno...
Koliko ibrak vrijedi to znaju svi koji su u i oko kluba