FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

alinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alinho » 15 dec 2014, 22:49

Benko je napisao/la:1. faruk je rekao da ide ibrak u njemacku i ide... a zasto, ne zna ni on ni niko drugi :D

2. ovaj iz partizana strasno dobar igrac, kakv je u svvlacionici ,... nije bitno, mehi to dovede u red :mrgreen:

Trebalo bi ga prgledati i ako treba dovesti u red... A bio bi pravi za nas!

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 15 dec 2014, 22:58

Kad ce Meho izbacit onu listu na koje racuna i ne racuna igrace za sljedeci dio polusezone.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 15 dec 2014, 22:59

Majica "svaka ko da je zadnja" za clanove 15KM ?
Zadnja izmjena: skile, dana/u 15 dec 2014, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 dec 2014, 23:18

Dva razloga sto Nisam bio zadovoljan sa Abdulahom kao sportskip direktorom je; neznanje procjene igraca mladog tipa kupis igraca od 18 godina I on za polusezonu postane standardan (tipa Gojko Samir haris) itd

Nemozemo njemu pridodavat znacaj za gojka samira I harisa

Po mom misljenju Jedino je pogo dio donekle sa okicem

Sa siptarima crnogorcima je fulijo sa dzemom isto ..sa ne dovodzenje golmana (bez obzira sto dzenan je smatro da netreba) moroje po cjenu da Dzeno istog posalje na zapad..

Drugi razlog Frajer mi djeluje kao tip koji bez znanja ista o sportu doso medzu velikane tipa kusturica Dino I vrhunski klub...iskoristava njihovo zanje I pare da bi IMO Poso sad plus kodro koji je pametno od njeg potim pitanju milijardu puta..

Nadam se da mu je Dino podvuko da jos jedan kiks ko ove polusezone da mu je noga...zato sad mozda I pazi Koga dovodi n

Ja bi vise volijo mehinog brata kao sportskog direktora..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 dec 2014, 23:24

Pa dobro možemo sad ocjenjivati do sutra... ovog je "ubo" ovog nije...
Ni ja nisam 100% zadovoljan radom Ibrakovića ali još uvijek ima prolaznu ocjenu, prije bih rekao neku srednju. Svi smo mi ljudi i pravimo greške, pa i veliki klubovi pogriješe u transferima jer nije uvijek sve do kluba zavisi i kako se igrač uklopi.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 15 dec 2014, 23:25

Pitar6785 je napisao/la:Dva razloga sto Nisam bio zadovoljan sa Abdulahom kao sportskip direktorom je; neznanje procjene igraca mladog tipa kupis igraca od 18 godina I on za polusezonu postane standardan (tipa Gojko Samir haris) itd

Sa siptarima crnogorcima je fulijo sa dzemom isto ..sa ne dovodzenje golmana (bez obzira sto dzenan je smatro da netreba) moroje po cjenu da Dzeno istog posalje na zapad..

Drugi razlog Frajer mi djeluje kao tip koji bez znanja ista o sportu doso medzu velikane tipa kusturica Dino I vrhunski klub...iskoristava njihovo zanje I pare da bi IMO Poso sad plus kodro koji je pametno od njeg potim pitanju milijardu puta..

Nadam se da mu je Dino podvuko da jos jedan kiks ko ove polusezone da mu je noga...zato sad mozda I pazi Koga dovodi n

Ocito ti dalje od svog nosa ne vidis, ili ne zelis da vidis.
Hvala na iskazanom misljenju, ali ako neces dva puta procitati ono sto napises prije nego pritisnes POSALJI, bolje da i ne pises onda nikako na ovoj temi.
U sustini, svoje neosnovane predrasude prema nekome, u ovom slucaju prema Ibrakovicu koji radi 24 sata na da, 7 dana u sedmici, bolje da zadrzis za sebe.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 15 dec 2014, 23:29

Pitar6785 je napisao/la:Dva razloga sto Nisam bio zadovoljan sa Abdulahom kao sportskip direktorom je; neznanje procjene igraca mladog tipa kupis igraca od 18 godina I on za polusezonu postane standardan (tipa Gojko Samir haris) itd

a duljevica je doveo rhmetli ćelo

cekaj...
dakle, pogodio je sa velkoskim
Pogodio je sa (U njegov vakat dosao) okicem
pogodio sa stojcevom
Pogodio sa duljevicem
pogodio sa benkom
Pogodio sa jajalom
Pogodio sa (po meni ) bilbijom jer je isti donio nam tekmu sa borusijom

kriv je jer trener ni minute nije dao mitrevskom
kriv je sto je doveo najboljeg igraca pazara koji nije ni mogao igrati protiv najboljeg igraca polusezone ozigace (valdja je puzigaca trebao na klupu a protic da igra)
kriv je jer se nije htio mjesati u rad trenera pa je vec dogovoio oštrakovica pa ga onda otpisao
kriv je sto je doveo kostica kao BECK UP igraca od 24 godine koji sjedi na klupi
kriv je sto je doveo nekada jednog od najboljih igraca PL i igraca kojeg smo svi prizivali purica

dakle, krivit cemo ga za sve lose, a ono dobro cemo pripisati treneru, terenu i parama...
E sad hajmo o parama...
koga smo to mi platili osim Velkoskog (Za kojeg mozemo uzeti tacno 10x više)
ko je to nas "Kostao"
jeste svjesni da ni jedan igrac nema preko 4,5 platu osim benke
jeste li svjesni da je jajalo proveo pola godine u FKS i da nije klub kostao ni JEDNU JEDINU MARKU?

jESTE SVJESNI DA JE IBRAK PREKO TOG JAJALA NABIO CIJENU CIMIJU I RADOVCU?

ibrak je jedan od najvecih fudbalskih strucnjaka u BiH koji je u stanju da uradi duplo vise od svakog menadzera u ovoj zemlji jer poznaje vise ljudi u fudbalskom svijetu od cijele nase uprave zajedno...
Koliko ibrak vrijedi to znaju svi koji su u i oko kluba ;)

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 15 dec 2014, 23:31

Imali smo jednog takvog. Dovodio nam je melunoviće i haurdiće. Mislim da Ibraković radi sasvim dobar posao. Nije lako nikoga dovesti na ove oranice.
EDit: kad kažem takvog, mislim na menadžera/agenta u ulozi SD.
4.10.2009.

FairBet

Post Postao/la FairBet » 15 dec 2014, 23:36

Malo znanja u ovako kratkom postu.
Ukoliko trener jasno i glasno kaze da mu golman ne treba onda se golman i ne trazi.Trenerova je tu prva i zadnja.
Drugo bas zato sto su Dino i Kusturica takvi kakvi jesu ublehe ne prolaze u klubu nego rad i rezultati.
Trece gospodin Kwong je tu da nadgleda to sve,a ja koliko vidim nije uopste nezadovoljan radom svih struktura uprave kluba.

I ps:nisu siptari nego Albanci

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 dec 2014, 23:45

Ako je sve nabrojano uradio ibrakovic Sam I izricito svoim iskustvom znanjem svakamu cast nekaga jos 100 god kodnas...al kad covjek skonta **** bi on doveo nikog da Dino neda done zeleno svjetlo ili onaj kinez...moguce je da Sam pogrijeso sa molim misljenjom halite braco....pogrijeso Sam :stop:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 15 dec 2014, 23:51

Pitar6785 je napisao/la:Ako je sve nabrojano uradio ibrakovic Sam I izricito svoim iskustvom znanjem svakamu cast nekaga jos 100 god kodnas...al kad covjek skonta **** bi on doveo nikog da Dino neda done zeleno svjetlo ili onaj kinez...moguce je da Sam pogrijeso sa molim misljenjom halite braco....pogrijeso Sam :stop:
dino je dao zeleno i za protica i za mitrevskog i benku i duljeivca... jbg onda cemo i dinu i kusti i sve istjerati ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 dec 2014, 23:52

Kusturicu prvog :D :D

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 15 dec 2014, 23:52

Pitar6785 je napisao/la:Ako je sve nabrojano uradio ibrakovic Sam I izricito svoim iskustvom znanjem svakamu cast nekaga jos 100 god kodnas...al kad covjek skonta **** bi on doveo nikog da Dino neda done zeleno svjetlo ili onaj kinez...moguce je da Sam pogrijeso sa molim misljenjom halite braco....pogrijeso Sam :stop:
ž

svako u klubu radi svoj posao,,,nebi komentarisao sve,,,osim ovo za IBRAKOVICA..to moramm,,samo cu reci grijesis,,on sarseno radi svoj dio posla,,,ponavljam,,SAVRSENO,,,za ove nase uslove,,a tu prije svega mislim na jacinu i organizaciju ove nazalost,,,cirkus lige,,,ili ti ga,,,kako vec neko rece,,,,ORANICE,,,pozz :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 dec 2014, 23:53

Benko je napisao/la:
alinho je napisao/la:Bahrudin Atajic mladi BiH napadac koji je bio u Celticu je slobodan igrac!!!
neka tako i ostane,bar sto se nas tice ... em imamo napadaca toliko da cemo morati slati ih na posudbe, em nije kvalitet ni naseg 4. napadača
Objasnio.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 dec 2014, 07:38

Kad procitam Atajic prva asocijacija mi je prevara.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 16 dec 2014, 07:42

Nešto me asocira na Borac, stoper, beton!
[FACE WITH TEARS OF JOY]

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 16 dec 2014, 08:32

De prevedi.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 dec 2014, 08:45

r3m1 je napisao/la:
De prevedi.
Koliko sam ja skontao priznao je covjek da je pogrijesio sto je Ibraka popljuvao. :D Dajte ljudi makar kakve mahalske, ubi ova pauza, a dosadilo vise svaki dan gledati video kako strumfove na Arheoloskoj iskopini(hvala Aragon :D) deremo... Poludit cemo svi do utakmice sa Borcem!
Bahati, bahati Željkan!
1946

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 dec 2014, 09:31

eto danas od uefe po 31 000 eura za NAS...malene ...listicu i zrinje
jbg nekome je to puno a nekome je to kap u moru

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 16 dec 2014, 10:16

[youtube][/youtube]
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bosnas_, HyperOS, mosarajvosa83, riki46, rimljanin90, samoFKS, Vanja8 i 60 gostiju.