GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Insect_terminator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Insect_terminator » 14 dec 2014, 23:53

Signore je napisao/la:Prema sluzbenoj stranici, na stadionu 710 ljudi. Daj Boze da ih je toliko bilo.

I stvarno. Svaka cast svima koji i dalje imaju volje ici ovo gledat. Ja sam stvarno lud, ja bi na svasta zazmirio i otisao na utakmicu da mogu, al vec neko vrijeme nemam bas nikakvu zelju. A nije da sam iz Zagreba, nije da sam bio na svakoj i nije da mi je postalo monotono i dosadno pa radije popijem pivu u kafani. Treba imat zeludac za probavit sve to. Ili su to ipak sve samo Mamicevi podanici?
Zamisli a jos k tome ne znaju za poraz u HNL-u, makar ti koji su bili na stadionu nisu Mamicevi podanici vec ljudi sa zelucem dobrim neovisno na cijoj su strani. :cool: Jel zna netko kada ce otici Zdravko, ima li tko kakve insajderske informacije :urnebes:
Nacuo sam ukoliko Halilovic odigra jednu min za Barcu A da ce Dinamo uprihodit 75 mil, zna li netko nesto o tome?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 dec 2014, 00:11

Insect je pravi navijac Dinama. :lolno:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 dec 2014, 12:17

Insect_terminator je napisao/la: Nacuo sam ukoliko Halilovic odigra jednu min za Barcu A da ce Dinamo uprihodit 75 mil, zna li netko nesto o tome?
Da je Barisic predsjednik Barce i da se Mamic s njim dogovarao oko cijene transfera nebi uspio dogovorit takvot sto :lol: :lol: :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 dec 2014, 12:45

Znači,Cibona je sve ikad :tokralju: To što se tamo desilo prije tjedan dana se ne moze riječima niti ikakvim videom opisat.Mislio sam da je ono protiv Patriota bio vrh,ali ovo je bila jedna skroz druga dimenzija.

[youtube][/youtube]
Sažetak utakmice:
[youtube][/youtube]
Kako je cijela dvorana poludila kad su dali za 3-1 :tokralju:
[youtube][/youtube]

Imamo i gif gdje je konačno dokazano kako huligani bacaju djecu sa tribina:
slika

http://www.24sata.hr/nogomet/u-samo-100 ... upu-397579
http://m.tportal.hr/sport/361952/Kako-s ... inamo.html
http://hrfutsal.com/impresivno-164-480- ... komentare/
Signore je napisao/la:slika
To je to :tokralju:
zlockob je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=FMdTtHVO9ww
" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Ovaj prvi video je toliko smiješan da ja ne znam... :rol:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 dec 2014, 17:15

Signore je napisao/la:
Insect_terminator je napisao/la: Nacuo sam ukoliko Halilovic odigra jednu min za Barcu A da ce Dinamo uprihodit 75 mil, zna li netko nesto o tome?
Da je Barisic predsjednik Barce i da se Mamic s njim dogovarao oko cijene transfera nebi uspio dogovorit takvot sto :lol: :lol: :lol:
Cemu toliko smajlica, pa ne radi se o eurima

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 dec 2014, 18:54

Idemo malo o LJepoj priĆi sa maXimira:

http://www.vecernji.hr/nogomet/clanovi- ... s=og.likes
Nakon što su protiv Osijeka cijeli sjever stavili na crnu listu kršeći tako osnovna ljudska prava u GNK su se nastavili praviti blesavi i zabranjivati ulaz navijačima koje oni smatraju nepodobnima iako isti nikada nisu bili kažnjavani.A kada je prošli vikend organizirana akcija "maknimo ljude sa crnih listi" uz koju se na stadion dolazilo u pratnji svjedoka i snimalo pokušaj kupnje ulaznica u GNK su se čuvši za plan navijača usrali ko grlice pa su tako pokušaji kupnje ulaznice navijača sa izmišljenih crnih lista završavali tako što bi čovjek došao na blagajnu,zatražio kartu,a blagajnica bi ga ekspresno upitala za koju tribinu umjesto uobicajenog spominjanja kako se osoba nalazi na crnoj listi.Naravno nakon upita "a zar nisam više na crnoj listi" bi odgovor bio "ne znam o čemu pričate" :kafa:

Idemo dalje...

http://www.vecernji.hr/nogomet/celticov ... ije-978884
Utakmica sa Celticom i sramotno ponašanje Zdravkovih plaćenika u plavim odorama kada nakon jedne baklje Celticovih navijača ulijecu na tribinu,pendrekom mlate nedužnog navijača i žene špricaju suzavcem.
[youtube][/youtube]
Tak je*ote,neka cijela Europa vidi.Čuj oni došli navijat na stadion,nećete gamad škotska.

Da bi se nakon svega samo razišli sa tribine bez da su evidentirali "počinitelja kaznenoj djela".
slika
Crkni stoko :kafa:
Valja napomenuti i da su Zdravkovi placenici "navijači" zapalili dvije baklje,a gamad u plavom nije bacila niti pogled prema njima.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 dec 2014, 18:57

J.ebe Maminjo ne vadi :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 dec 2014, 19:00

RiverPlate je napisao/la:J.ebe Maminjo ne vadi :lol:
slika

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 dec 2014, 19:07

SiamoNoi je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:J.ebe Maminjo ne vadi :lol:
slika
Niko ništa Maminju ne može, samo j.ebe i ne vadi :lol: Prije nego me prozoveš četnikom kao što njega nazivete, samo da se zna j.ebe mi se za Dinamom i Hrvatskom, ali Maminjo vam je tata mata, jači od Sanadera i ne koristi vazelin :tokralju:
Grbavica naš je Hram!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 dec 2014, 19:18

Dakle tko "drži štangu" maminju je:
-ili je*ački neinformiran (ne prati nogomet ozbiljnije)
-glup ko ku*ac/trola
-ili ima interes (posredno/neposredno)
Biraj koji si.Meni svejedno.

Idemo mi dalje...Nu2 postiglo svrhu:
Emisija postigla svrhu, Mamić potvrđen kao lažljivac i to ne posebno vješt

Jučerašnja emisija Nu2 nije bila toliko u Hrvatskoj omiljena potraga za istinom ili lov na glavu Zdravka Mamića. Nije bilo niti promila šanse da Aco Stanković bilo kojim pitanjem ili tezom natjera Mamića da otvori dušu i prizna svoje grijehe, niti da pričao stvarima koje mu ne odgovaraju. Već smo odgledali dovoljno pressica i tv nastupa da znamo što ćeMamić reći, pričat će o 200 obitelji koje se hrane preko Dinama, o 400 djece koje svaki dan treniraju i o nepostojanju kune duga državi te o iznosu plaćenih poreza. Ako je netko očekivao Mamića koji plače pred naletom Stankovićevih pitanja i koji skrušeno priznaje da je on u biti taj koji ima nelegalne ugovore s igračima, da on muti sa sudačkom organizacijom, da on sebi uzima gradski novac koji ulazi u Dinamo i da on svojom rukom stavlja navijače na crne liste, da on stvara negativni BDP države, da je on ubio Đurekovića a ne Josip Perković kao i da je orkestrirao ubojstvo Kennedya, onda se svaki takav zavaravao ili nema doticaj sa stavrnosti.

Realnost je da nikad nije bilo niti najmanje vjerojatno da Mamić kaže bilo što što već nismo sto puta čuli.Znali smo da nas čeka sat vremena ponavljanja sto puta ispričanih laži i da cijela vojska Stankovića ne bi bila dovoljna za natjerati Mamića da 'se otvori'. I zato je Stanković išao na sljedeću najbolju stvar, razotkriti Mamića kao lažova pred širom javnosti, pred onom 'tihom većinom' koja ne prati toliko i koju ne zanima odnos u nogometu, koja zna samo za tamo nekog Mamića i tamo neke huligane.

U tom pogledu jučerašnja emisija je uspjela kao nijedna do sad. Čak su četiri točke po kojima je Aco ulovio Mamića u laži i to argumetnirano Mammićevim vlastitim riječima iz prošlosti. Mišljenje o Reni Sinovčiću, mišljenje o stanju naše lige, mišljenje o potrebi za jugo ligom i nepetljanje Dinama i samog sebe u politiku. Na svakoj od ovih točki Mamić je prokazan kao lažov, kao osoba kojoj se ne može vjerovati ničem što izađe iz njegovih usta i to je najveća i jedina pobjeda jučerašnje emisije, a, iskreno, i jedini način da se ikakva korist izvuče iz razgovora s Mamićem.

Treba se shvatiti da Stanković u nijednom trenutku nije emisiju niti vodio sa mišlju da sa Mamićem u ravnopravnom dijalogu pokuša dobiti neke odgovore. To zna on, a trebali bi znati i svi mi da je nemoguće. Stanković se pripremio na drugi način, zamislio je što će Mamić na neka pitanja odgovoriti i pripremio jasne i nepobitne dokaze da čovjek sjedi u studiju i laže naciji. Nitko, baš nitko, ne može osporiti da je Zdravko Mamić jučer red milijunskim auditorijem ispao čovjek koji daje kontradiktorne izjave i koji laže u eter. Samim time, Stanković je unaprijed diskreditirao Mamića kad je došlo do faze gdje Mamić počinje priču o 400 djece, 200 obitelji, porezima i prirezima te naslovima prvaka. Ako je uhvaćen u laži ne jednom nego četiri puta, nitko normalan ne bi smio za ozbiljno uzimati bilo što što taj čovjek izusti u nastavku razgovora.

Koga uopće zanima je li Mamić odgovorio na bitna pitanja? Je li netko očekivao da hoće? Budimo iskreni, veliki dio gledatelja je emisiju gledao u nadi da će biti show, da će Mamić 'praviti haos', a jedan manji dio je samo gledao jer i sam kod kuće igra igru 'uhvatimo Mamića u laži'. Ako to radi svaki Hrvat pred ekranom, zašto ne bi to isto izveo i Stanković u studiju? Priče o profesionalnom novinarstvu se ovdje ne mogu sasvim primijeniti jer je nebrojeno puta dokazano da je sa Mamićem nemoguće voditi normalan razgovor ako se misli postavljati imalo provokativna pitanja. Ako ne vjerujete, pitajte Šipsa, Togonala, Blažićka (makar će on danas vjerojatno tu epizodu poricati) i mnoge druge koji su pokušavali, ali nisu daleko stigli. Da, sigurno bi zabavno bilo gledati emisiju u kojoj Stanković ostavlja pitanja od kojih Mamiću diže tlak pa da onda slušamo o pokojem 'vritnjaku' ili 'čvrgi', a možda da i svjedočimo teatralnom napuštanju studija zbog Udbaških pitanja i metoda. No, ta zabava je isto polako dala svoje, youtube je već prepun takvih videa, Stanković se odlučio na nešto drugo, pustio je Mamića da sam sebe pokopa izjavama, a on je samo video prilozima pružio argumente da dokaže da pred nacijom u fotelji sjedi - lažov.

Dokazanim lažima je samo tim lakše biti svjestan da Mamić laže i o mnogim drugim temama, pogotovo onoj u kojoj prazan stadion pripisuje vremenskim uvjetima ?!?, a navodi i da je stadion bio prazan i u Ligi Prvaka 90-ih što je velika laž čak i po Mamićevim standardima. Tim lakše je i ne shvaćati Mamića ozbiljno kad priča o nemješanju u politiku Saveza i slično. U biti, Stanković je emisijom postigao najbitnije, Zdravko Mamić je pred nacijom potvrđen kao lažov i primitivac koji kad ne zna što bi lupa šakom po stolu i majmunski urla da prikrije nesigurnost. A to što nije odgovorio na bitna pitanja je problem samo za one koji žive u iluziji da takvi odgovori iz Mamićevih usta uopće mogu izaći.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 15 dec 2014, 19:20

SiamoNoi je napisao/la:
-glup ko ku*ac/trola
On je ovaj drugi :thumbup:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 dec 2014, 19:55

firefirefirely je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
-glup ko ku*ac/trola
On je ovaj drugi :thumbup:
Pa jesam, ne pratim nogomet, pratim fudbal!
Maminjo nastavi j.ebati i ne vadi!
Grbavica naš je Hram!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 dec 2014, 20:22

Al si nas za*ebo hehe

http://sportske.jutarnji.hr/mirko-baris ... -/1251407/
Dragi ni od koga izabrani predsjedniče Dinama,
suvremeni i civilizacijski način podrazumijeva izbore za upravu i predsjednika kluba. Voljeli bismo, kao članovi, saznati tko Vas je točno izabrao i na koji način. Suvremeni i civilizacijski način upravljanja klubovima kako ga vidi i UEFA na koju se stalno pozivate jest ništa drugo negoli članski ustrojen klub koji vodi uprava izabrana na demokratskim izborima i koju bira nitko drugo doli članova kluba.
Vi, naravno, to sve već znate. Vi, naravno, znate i da će se u klubu provesti privatizacija iako o tome mogu odlučivati samo članovi Dinama. Vi, naravno, znate i da obični članovi kluba nemaju tolika sredstva, a i da ste ih udaljili od njhovog Dinama, što je vidljivo na svakoj utakmici nekada velikog kluba. Vi, naravno, znate i tko bi te fiktivne dionice mogao kupiti jer je do sada već skupio dosta kapitala, između ostalog i preprodavanjem dionica kupljenih posuđenim novcima iz našega kluba kao da se radi o bankomatu ili privatnoj kreditnoj kući. Vi, naravno, znate i za dugove koji bi se mogli pretvoriti u vlasništvo dionica našega kluba. Vi, naravno, znate sve ono što članovi i navijači, oni koji jesu Dinamo, ne znaju jer članovi današnjega Dinama ne smiju znati ništa o svome klubu, za razliku od suvremenog i civiliziranoga svijeta.
Ali Vi, naravno, znate i za rješenje sportske inspekcije koja nalaže uvođenje demokracije i izbora u Dinamo kao očitovanje volje vlastitih članova.
Vi znate sve osim ijednoga člana koji je za Vas glasao na demokratskim izborima.
I da, Dinamo će opet biti narodni klub, klub njegovih članova, a, kako Vi kažete, "narodnjačke klubove" prepuštamo Vašim najbližim suradnicima kao osvjedočenim ljubiteljima istočnjačkog melosa i razbacivanja novca poreznih obveznika grada Zagreba.
Srdačno Vaša,
građanska inicijativa Zajedno za Dinamo
Pljus pljus mumiji :kafa:
Zoki: "Nema gledatelja, a šta mi tu možemo"
Sttritz briljira izjavama :rol:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 dec 2014, 20:32

SiamoNoi je napisao/la:Al si nas za*ebo hehe

http://sportske.jutarnji.hr/mirko-baris ... -/1251407/
Dragi ni od koga izabrani predsjedniče Dinama,
suvremeni i civilizacijski način podrazumijeva izbore za upravu i predsjednika kluba. Voljeli bismo, kao članovi, saznati tko Vas je točno izabrao i na koji način. Suvremeni i civilizacijski način upravljanja klubovima kako ga vidi i UEFA na koju se stalno pozivate jest ništa drugo negoli članski ustrojen klub koji vodi uprava izabrana na demokratskim izborima i koju bira nitko drugo doli članova kluba.
Vi, naravno, to sve već znate. Vi, naravno, znate i da će se u klubu provesti privatizacija iako o tome mogu odlučivati samo članovi Dinama. Vi, naravno, znate i da obični članovi kluba nemaju tolika sredstva, a i da ste ih udaljili od njhovog Dinama, što je vidljivo na svakoj utakmici nekada velikog kluba. Vi, naravno, znate i tko bi te fiktivne dionice mogao kupiti jer je do sada već skupio dosta kapitala, između ostalog i preprodavanjem dionica kupljenih posuđenim novcima iz našega kluba kao da se radi o bankomatu ili privatnoj kreditnoj kući. Vi, naravno, znate i za dugove koji bi se mogli pretvoriti u vlasništvo dionica našega kluba. Vi, naravno, znate sve ono što članovi i navijači, oni koji jesu Dinamo, ne znaju jer članovi današnjega Dinama ne smiju znati ništa o svome klubu, za razliku od suvremenog i civiliziranoga svijeta.
Ali Vi, naravno, znate i za rješenje sportske inspekcije koja nalaže uvođenje demokracije i izbora u Dinamo kao očitovanje volje vlastitih članova.
Vi znate sve osim ijednoga člana koji je za Vas glasao na demokratskim izborima.
I da, Dinamo će opet biti narodni klub, klub njegovih članova, a, kako Vi kažete, "narodnjačke klubove" prepuštamo Vašim najbližim suradnicima kao osvjedočenim ljubiteljima istočnjačkog melosa i razbacivanja novca poreznih obveznika grada Zagreba.
Srdačno Vaša,
građanska inicijativa Zajedno za Dinamo
Pljus pljus mumiji :kafa:
Zoki: "Nema gledatelja, a šta mi tu možemo"
Sttritz briljira izjavama :rol:
Maminjo se usro u gaće nakon ovog oštrog reagovanja Građanske incijative "Zajedno za Dinamo" :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 dec 2014, 20:36

U tih 12 godina, to nisu uspjele samo ove od Europskih zemalja: Hrvatska, Slovačka, BiH, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Estonija, Litva, Latvija, Irska, Moldavija, Island, Andora, Malta i Finska
slika
Žuto su zemlje čiji su klubovi barem jedno prezimili u Europi od kada je Tatta u klubu.Boze kakav menadzer :tokralju:

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 15 dec 2014, 20:39

SiamoNoi je napisao/la:
U tih 12 godina, to nisu uspjele samo ove od Europskih zemalja: Hrvatska, Slovačka, BiH, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Estonija, Litva, Latvija, Irska, Moldavija, Island, Andora, Malta i Finska
slika
Žuto su zemlje čiji su klubovi barem jedno prezimili u Europi od kada je Tatta u klubu.Boze kakav menadzer :tokralju:
Ne zna se koji je bolji menadžer,onaj što vodi klub ili ipak onaj engleskog tipa :lol:
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 dec 2014, 20:44

Menadžer luzerskog tipa.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 15 dec 2014, 20:45

Bože, je li samo meni neugodno čitati nekoga ko svršava na ratnog profitera i Božovićevog druga, a da u potpisu spominje Grbavicu?!

Dobro si reko, je*e i ne vadi. S tim da ga je tebi gurno do grla.

BTW.:
slika
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 dec 2014, 20:47

bazero je napisao/la:Bože, je li samo meni neugodno čitati nekoga ko svršava na ratnog profitera i Božovićevog druga, a da u potpisu spominje Grbavicu?!

Dobro si reko, je*e i ne vadi. S tim da ga je tebi gurno do grla.

BTW.:
slika
Maminjo će otići kad on bude htio, a ne zato što ga klošari tjeraju! A ti mi nećeš soliti pamet o Grbavici!
Grbavica naš je Hram!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 dec 2014, 20:49

Najfascinantnije je kako ga nakon ovakvog šamaranja nije sram pisat po forumu :rol: Bože,kakvi obrazi :tokralju:

A inače,izgleda da je Tattina PR služba ekspresno obrisala ovaj podatak sa wikija :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.