Naslov se ubio za fostea

Šta god smo raspalili, ušlo.....skoro

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
stefo je vcrs bio u elemntu da je mogo dobio bi jednu zvjezdicu na 1zvjezdicu xd.....kad malo bolje razmislim imao je jednu odbranu xdS-Y-L-A-R je napisao/la:http://sportsport.ba/pazi_snima_se/kad- ... opa/147994
Naslov se ubio za fostea![]()
Iznenaditi ćeš se kad ti ovo kažem, ali ČAK dvije je imao!fanatic1991 je napisao/la:stefo je vcrs bio u elemntu da je mogo dobio bi jednu zvjezdicu na 1zvjezdicu xd.....kad malo bolje razmislim imao je jednu odbranu xdS-Y-L-A-R je napisao/la:http://sportsport.ba/pazi_snima_se/kad- ... opa/147994
Naslov se ubio za fostea![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A Filip je, ja sam mislio da je neko drugi(čitaj BoleJesseP je napisao/la:Prije utakmice mi se Filip javio, dao mi je ponudu koju nisam mogao odbiti, nisam ga džaba pustio da me lobuje![]()
Ne piše nigdje nažalost da sam i tebi pokupio onaj high pass kad si me htio lobovati, dosta ti je što si me s napadacem s kontrolom 1 kvalitet probušio![]()
Dajte neku dobru ponudu i odbranit' ću protiv Anunnakija sve u zadnjem kolu![]()
I pričajte vi šta hoćete, ali kako god da okrenete ja ću vam biti golman u reprezentaciji
Od Boleta sam tražio u zamjenu da on mora igrati da vas oslabi malo, ali odbio je toS-Y-L-A-R je napisao/la:A Filip je, ja sam mislio da je neko drugi(čitaj BoleJesseP je napisao/la:Prije utakmice mi se Filip javio, dao mi je ponudu koju nisam mogao odbiti, nisam ga džaba pustio da me lobuje![]()
Ne piše nigdje nažalost da sam i tebi pokupio onaj high pass kad si me htio lobovati, dosta ti je što si me s napadacem s kontrolom 1 kvalitet probušio![]()
Dajte neku dobru ponudu i odbranit' ću protiv Anunnakija sve u zadnjem kolu![]()
I pričajte vi šta hoćete, ali kako god da okrenete ja ću vam biti golman u reprezentaciji)
Taj pas mi je skrenuo na 1*, inače se ti lobovi ne hvataju, a ti barovi me hoće protiv botova(njima svaki šut 5)![]()
Ima vremena do tada, mi bismo radije sami da ih dobijemo![]()
Ja se ne žalim na tog golmana, to vidi sa ovima iz tvoje ekipe, meni si u repci sasvim solidan a protiv mene ti svaka ovakva bila![]()
P.S. Na TS-u sam najavio 3 zlatne kod onog fajta, izgleda da i na FID-u postoji "osjećaj za gol"mada sam mislio da mi sa onakvim štoperskim fajt zvijerima+našim napadačem treba makar 9 zlatnih
Mi igramo u kombinovanom sastavu sutra tako i ako dobijete nemojte se necemu nadatiSiamoNoi je napisao/la:Lagano smo se krenuli uigravat sa reprezentacijom,upoznala se ekipa kroz ove dvije utakmice i sutra navečer bi svega moglo bit
Ne brini se bice jos jedna tekma do pocetka SP izmedju vas i nasSiamoNoi je napisao/la:Ccc,sramota.A mogli ste prvu u najacem kad smo se tek skupili![]()
Izgleda da ćemo morat sačekat SP da za pravo vidimo tko je bolji
ljudima je mrsko uci na dan jednu minutu da trening odrade i da dodju na utakmicu srijedom i nedeljombosko2602 je napisao/la:Alo SS... nema odustajanja. Ajde se malo trgnite, nemojte da moram da intervenišem
SiamoNoi je napisao/la:
Nadam se da ste svi tu za večeras.Očekujem opet prvi sastav i sad je pitanje hoće li Belmin opet moći stati na moju stranu ili će poslati nekog drugog?!
SiamoNoi je napisao/la:Rasuli smo vas u drugom i produžecima.Više sreće idući put
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.