Zbog profi licence je dobio otkaz.Urbinato je napisao/la:S obzirom kakav je kadar imao, Adžem je i više nego dobro obavljao svoj posao.
Smiješna odluka.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel ovo neka šala da Adžem nije trener ili ?

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Kakva je ovo glupost? Kakav Almir Memic ba... Oni ocekuju da on vodi ekipu.. Sta je ovo ba :/
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kao zbog licence, kad je mogao voditi ekipu do sad, ne znam u cemu je problem, ovaj potez mi je fuj
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
-
- Kontakt:
komedija 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pa profi licencu nemaju dva trenera u ligi. Kakve se to šuplje?!braco je napisao/la:Zbog profi licence je dobio otkaz.Urbinato je napisao/la:S obzirom kakav je kadar imao, Adžem je i više nego dobro obavljao svoj posao.
Smiješna odluka.
-
- Kontakt:
Ovo se nešto zakuhalo momački, vjerujem da je Adžem tražio pojačanja ovi rekli nema rapa ****, čovjek nije odustajao od toga i smijeniše ga, ovo moraju detaljno saopštenje dati da vidimo prave razloge, Memić je smiješan, bolje onda Sablju instalisati za šefa, kad već nije Adžem!
Grbavica naš je Hram!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Odlican poso covjek uradio sa sastavom koji je imo
SRAMOTA ! POSTALI SMO KO PITARI ! 

=\_1921_/=
Sablja ce i biti sef Mema je tu radi licence.RiverPlate je napisao/la:Ovo se nešto zakuhalo momački, vjerujem da je Adžem tražio pojačanja ovi rekli nema rapa ****, čovjek nije odustajao od toga i smijeniše ga, ovo moraju detaljno saopštenje dati da vidimo prave razloge, Memić je smiješan, bolje onda Sablju instalisati za šefa, kad već nije Adžem!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nevjerujem da je suplja.Isto se desilo i Uscuplicu,od kazne koje klub mora placat ako ih vosi trener bez licence pa do oduzimanja bodova.
Sto Amar nece na klupu?
-
- Kontakt:
na odmoru jecobefks je napisao/la:Sto Amar nece na klupu?

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Sta ti je ba, pa poslje otkaza su rekli da licenca uopste nema veze sa tim i ovo za Adzema je onako samo da se izvuku od pravih razlogaFairBet je napisao/la:Nevjerujem da je suplja.Isto se desilo i Uscuplicu,od kazne koje klub mora placat ako ih vosi trener bez licence pa do oduzimanja bodova.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Još jednog da promjenimo u martu i jednog u junu i bit će super!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Za smijenu Adzema nije bilo nikalvog razloga osim tog sto nema licencu.Iz saveza su dali jasne intrukcije po tom pitanju.
Sarajevo je bilo kaznjeno za to 2 puta.
Sarajevo je bilo kaznjeno za to 2 puta.
OVO JE SRAMOTA! Ravno katastrofi!
U junu onda smjenit memica, pa stavit mulalica, pa cemo se mjenjat.
U junu onda smjenit memica, pa stavit mulalica, pa cemo se mjenjat.
bio bi red da kažu šta je pravi razlog. jer da je do licence mogao je on ostati pomoćnik a memić glavni kao što se vodilo i u evropskim utakmicama.
aS_Roma je napisao/la:Sta ti je ba, pa poslje otkaza su rekli da licenca uopste nema veze sa tim i ovo za Adzema je onako samo da se izvuku od pravih razlogaFairBet je napisao/la:Nevjerujem da je suplja.Isto se desilo i Uscuplicu,od kazne koje klub mora placat ako ih vosi trener bez licence pa do oduzimanja bodova.
Ma kakva licenca. Pa ne bi ga ni postavljali za trenera da je bitna ta licenca. I na kraju krajeva nije licencu teško dobiti. Mogli su je srediti sada u zimskoj pauzi.
To su priče za malu djecu.
a da sacekamo svi kraj sjednice prije nego sto popljujemo... Nismo pitari.... pa ce valjda biti obrazlozenje
@Urbanito nije to kupon za gras sa je dobijes za 2 dana.
Nedavno je pocelo polaganje odnoano skolovanje trenera.
Uscuplic je polozio prvi dio.
Ima tu posla,nije to tek tako.
A vise ne prolazi ono cime su se sluzili Zeljo i Sarajevo, da jedan bude prijavljen kao glavni trener a drugi zapravo vodi ekipu na utakmici
Nedavno je pocelo polaganje odnoano skolovanje trenera.
Uscuplic je polozio prvi dio.
Ima tu posla,nije to tek tako.
A vise ne prolazi ono cime su se sluzili Zeljo i Sarajevo, da jedan bude prijavljen kao glavni trener a drugi zapravo vodi ekipu na utakmici