Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Boske
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Boske » 18 jan 2009, 02:21

Ljudi evo ovo, kako cemo doci do karti za utakmicu?? Ja sam insallah u Belgiji, u Genku, samo ne znam da li cu biti u ili ispred stadiona..Ovo oko karti mi jako smrdi..Bit ce tu more komplikacija sa obe strane, to jest i od nasih i od belgijanaca...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 18 jan 2009, 04:31

Boske je napisao/la:Ljudi evo ovo, kako cemo doci do karti za utakmicu?? Ja sam insallah u Belgiji, u Genku, samo ne znam da li cu biti u ili ispred stadiona..Ovo oko karti mi jako smrdi..Bit ce tu more komplikacija sa obe strane, to jest i od nasih i od belgijanaca...
Bice nas puno, ako bog da! :D

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 18 jan 2009, 09:55

Citajuci neke postove, ispade da je Belgija isto Brazil. Belgijaje osrednja Ekipica i sto se nebi mogla pobijediti, nekazem da neznaju igati, ali mi smo jaci, jos da je Ibisevic, bili bi jaci 30 % Ljudi dragi ako bar ne remiziramo sa Belgijoim, nema nas nidje i sanse nam opadaju 50 %, jer ce tada Belgija biti ta koja ce jurisati na drugo mijesto i bila bi u prednosti na osnovu nas i Turske. Zato samo pobijeda ili u najgorem Slucaju remi. Ako ne pobijedimo Belgiju u obadvije utakmice nismo ni zasluzili odlazak u JAR.
Pustite te price o pogresnoj taktici protiv Spanije i Turske, ispade po vama da smo trebali pobijediti Spaniju u gostima 3-0( evropskog prvaka ) i Tursku 4-0 ( epropskog poufinalistu ), pa dajte ljudi kakva pogresna taktika, smijesno.
Mi smo igrali obadvije utakmic odlicno i ja sam zadovoljan igrom, ali "okliznuli" smo se na tankom ledu.
Mislim da bi trebali dobiti Belgiju akoBogda u obadva susreta, bolji smo.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 18 jan 2009, 14:22

slazem se sa tobom...netreba ih smatrati jacom reprezentacijom od nas ali naravno ne treba ih ni potcjenjivati...realno imamo sanse da ih u obje utakmice pobjedimo jer nisu bolji od nas :!:
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 18 jan 2009, 14:47

Ja nebi gledao na to kako je Belgija igrala protiv Spanije ili Luxemburga.To nista nije mjerodavno za sledecu utakmicu.Ciro mora krenuti agresivno napadacki u prvoj utakmici pa sta bude jer na drugoj u Zenici moze biti sve kasno.Onaj fazon ako oni izgube ili igraju nerjeseno trebalo bi ostaviti Bahi on je taj genijalac sto sve zna cak i ko koliko kartona ima :mrgreen: Znaci po bodove u Belgiju bez kalkulacija a kad momci izidju na teren oni ce vec znati sta treba da rade jer ovo je generacija koja pobjedjuje.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 18 jan 2009, 15:54

Ammim je napisao/la:Ja nebi gledao na to kako je Belgija igrala protiv Spanije ili Luxemburga.To nista nije mjerodavno za sledecu utakmicu.Ciro mora krenuti agresivno napadacki u prvoj utakmici pa sta bude jer na drugoj u Zenici moze biti sve kasno.Onaj fazon ako oni izgube ili igraju nerjeseno trebalo bi ostaviti Bahi on je taj genijalac sto sve zna cak i ko koliko kartona ima :mrgreen: Znaci po bodove u Belgiju bez kalkulacija a kad momci izidju na teren oni ce vec znati sta treba da rade jer ovo je generacija koja pobjedjuje.
Mi sigurno idemo po bodu u Genku ali i pobjeda je moguca stvar. Belgijanci se sigurno nece braniti i cekace svoju priliku. Mi se samo trebamo nadati da cemo do tada imati dobru odbrani ili da ce Hasagic imati fenomenalnu partiju. Ja se za napada ne brinem jeli iz 4 utakmica imamo 12 golova.

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 18 jan 2009, 15:59

Ja se nadam da Keno nece imati posla nikako ;) Malo sale nije na odmet kako nam je krenulo s povredama ove godine.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 jan 2009, 20:16

Kao sto kaze Hasagic ne treba stvarati pritisak na igrace. Treba otici tamo i pokusati igrati nasu igru, i ici na pobjedu kao i na svakoj utakmici. Falice nam Vedo puno ali mislim da bi ga trebao zamjeniti Topic, kao sto Hoffenheim namjerava dovesti nekog iskusnog igraca da ga zamjeni tako trebamo i mi. Nemozemo sad ubaciti nekog mladog igraca i ocekivati nesto veliko od njega, treba dovesti nekog iskusnog kao sto je Topic.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jan 2009, 20:29

Ja da sam na poziciji Cire pozvao bih Adnana Custovica koji igra u Belgiji i to za ekipu K.K.A. Genta koji je u vrhu Belgijske lige i sportsport.ba zna nekad objaviti da je dao gol u Belgijskom sampionatu,a sjecam se i pogodka za repku protiv Turske u Sarajevu 3:2 i mislim da bi on prije zasluzio poziv nego Topic.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

elmircatovic
Kontakt:

Post Postao/la elmircatovic » 18 jan 2009, 20:38

dzeko muslimovic-prva postava,handzic zamjena!
THE MANIACS

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 18 jan 2009, 20:43

evo muslimovic trese mreze :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 18 jan 2009, 21:26

Bosnier je napisao/la:evo muslimovic trese mreze :D
Svaka cast, njemu.

Trebaju nam njegovi golovi i u reprezentaciji! ;)

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 19 jan 2009, 11:50

Tarik14 je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:evo muslimovic trese mreze :D
Svaka cast, njemu.

Trebaju nam njegovi golovi i u reprezentaciji! ;)
Njogvih golova od kako igra u reprezentaciji mislim da nikad nije falilo..ma d uvijek moze bolje sto bih se reklo,ali zlatan je odlican !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jan 2009, 11:55

a kako ovo vrijeme ide, sve je bliza tekma :mrgreen:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 19 jan 2009, 12:35

ostalo je jos

68 dana , 8 sati. 10 minuta i 32 sekunde
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jan 2009, 14:35

sada je jos manje hahahah

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 20 jan 2009, 03:20

Idemo u Genku po pobjedu ali i remi nama odgovara. :D

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 20 jan 2009, 07:50

Evo Ciro objavio prvi sastav za tekmu protiv Belgije..za koji sat ce biti i zvanicno na svim nasim poznatim medijama...igra se naravno povuceno jer ipak igramo protiv Belgije..a zna se kako se igra protiv jacih ekipa!!!

____________________Begovic______________________

Mikelini____Vasilic___Ivankovic_____Saraba_____Aracic

___Berberovic________Krunic_______________Bozic____

_____________Juric__________Junuzovic_____________

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 20 jan 2009, 08:32

CheGuevara je napisao/la:Evo Ciro objavio prvi sastav za tekmu protiv Belgije..za koji sat ce biti i zvanicno na svim nasim poznatim medijama...igra se naravno povuceno jer ipak igramo protiv Belgije..a zna se kako se igra protiv jacih ekipa!!!

____________________Begovic______________________

Mikelini____Vasilic___Ivankovic_____Saraba_____Aracic

___Berberovic________Krunic_______________Bozic____

_____________Juric__________Junuzovic_____________
Haha ..neka te.
Jel ko uplatio kod sol-azura???
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

xavi666666
Kontakt:

Post Postao/la xavi666666 » 20 jan 2009, 10:00

Sad kad nece biti Vedada kljucni igrac ce biti Muslimovic, i mislim da ce zatresti mrezu belgijanaca.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.