Toni je bolji igrač od Emira Spahić, jadan, jadan, koga i ja citiram,

Uživaj Samire,

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nisam napisao da je bolji, Emir je nas najkvalitetniji stoper. Pricao sam o odredjenoj situaciji, procitaj ponovo. Hvala Esefe, uzivaj i tiNeutral je napisao/la:Drug, ideš i ti među gnjavatore, dosta je bilo i tvojih gluposti. Idi brani Safeta, kod tebe je sve naopako.
Toni je bolji igrač od Emira Spahić, jadan, jadan, koga i ja citiram,![]()
Uživaj Samire,
Taman da igra 134 godine, ovaj klipan nije u stanju napravit' karijeru sličnu Emirovoj. Stavljati ovu panjinu u istu rečenicu sa Spahom je, blago rečeno, samoubistvo.Sabinho je napisao/la:Valjda ce sa 34 godine znati preuzeti igraca ko Spahic kod prvog gola.Clutch je napisao/la:Doš'o si na svoje, znam da si jedva čekao. Bravo majstore.mandraX je napisao/la:Kanta, bio i ost'o.
Nije igrao ni za vikend.Sheyi je napisao/la:Sabinho, šta je sa Šunjićem?
Nije ni na klupi danas, a igraju gradski derbi protiv Krasnodara
Tako je sve najbolje ToniSheyi je napisao/la:Sretan rođendan momčino
Moja želja za tvoj rođendan je da se ove zime preseliš u Bundesligu ako ikako može
Uobicajna prica nasih igracina kada izgube mjesto.Sabinho je napisao/la:Toni je u sukobu sa trenerom i trazice transfer.
Da si malo pratio znao bi da je Toni izjavio ovo dok je bio standardan, dakle momak nije odigrao zadnje tri. Jednu zbog kartona a u ostalim nije bio u kombinacijama. Cim je trener bez razloga dobio otkaz, nekolicina najstandardnijih igraca se pobunila.Cartman je napisao/la:Uobicajna prica nasih igracina kada izgube mjesto.Sabinho je napisao/la:Toni je u sukobu sa trenerom i trazice transfer.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denialalner, Drum, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 44 gosta.