FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 15 dec 2014, 14:18

bagra je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Jusić se vratio iz Kazahstana
Nekadašnji kapiten Čelika trenutno bez kluba

Evo defanzivca,e sad jel kvalitet za Sarajevo. :idea:
Predobar stoper, u Premijer ligi sigurno jedan od najboljih

Meni se svidio u utakmici finala kupa protiv Celika.Znam da je krupan,bas korpulentan,jak.Jedina mu je mana ,sad gledam da ima 27 god.vec iskusan igrac.Cisto sumnjam i da je skup.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 15 dec 2014, 14:20

;)
franklampard8 je napisao/la:

Ne treba nam.
Za Tatomirovica i onog levata Dupovca doktor nauka, sad ga garant mrzis sto je za Celik igrao, vama je zadnja linija pretanka za Evropu pa ti hvali Dupovca i ostale opet.
Limvo Likce

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 15 dec 2014, 14:23

bagra je napisao/la:;)
franklampard8 je napisao/la:

Ne treba nam.
Za Tatomirovica i onog levata Dupovca doktor nauka, sad ga garant mrzis sto je za Celik igrao, vama je zadnja linija pretanka za Evropu pa ti hvali Dupovca i ostale opet.
Ne hvalim, ne znam kakav je igrac zaista. Sumnjam da je bolji od Tatomirovica, a i od Dupovca. Mi definitivno mozemo mnogo boljeg igraca pronaci. Eto nek' se vama vrati, nama zaista ne treba. :)
1946

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 15 dec 2014, 14:30

Kod nas se uvijek moze vratiti nije to problem, da si pratio malo sezonu kada je Jagodic vodio Celik kada je igrao u paru sa Horicem onda ne bi ovako gore pricao, te sezonu poslije kada smo izgubili od vas u finalu Kupa. Amar dok je bio trener htio ga u Zelju dovesti on odbio, Tatomirovic i Dupovac su talasika stoper, a bekovi su vam kao i golman dobri samo za Premijer lige. Gledao sam Sarajevo u dvije utakmice u Evropi uzivo, odbrana je ubjedljivo najlosiji dio tima.
Limvo Likce

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 dec 2014, 14:34

Sigurno da mozemo sa strane igraca dovesti,ali to je rizik kao sa Kosticem.
Mislim da sa Jusićem puno ne riskiramo,i nemamo sta izgubiti.Opet ima struka,koja ce odluciti jel igrac za Sarajevo.Po meni ako vec ne mozemo dovesti/naci nekog ekstra stopera iz vana,bolje onda pokusati sa nekim nasim iz Premije lige. :hmmmmm:
Gdje nam je Benko, da cujemo i njegovo misljenje. :mrgreen:

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 15 dec 2014, 14:38

28 godina slobodan igrac, vec dokazan u Premijer ligi bolje je uzeti njega, nego neke ne provjerene igrace iz Makedonije, Hrvatske ili Srbije.
Limvo Likce

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 15 dec 2014, 14:42

bagra je napisao/la:28 godina slobodan igrac, vec dokazan u Premijer ligi bolje je uzeti njega, nego neke ne provjerene igrace iz Makedonije, Hrvatske ili Srbije.

Boga ti sto ga tolko trpas ...jel nas to volis

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 dec 2014, 14:48

E'o ovako. U našoj ligi bukvalno nema stopera koji bi bio pojačanje. Stopera definitivno moramo tražiti vani ako hoćemo vise u Europi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 15 dec 2014, 14:56

fcsforever je napisao/la:
bagra je napisao/la:28 godina slobodan igrac, vec dokazan u Premijer ligi bolje je uzeti njega, nego neke ne provjerene igrace iz Makedonije, Hrvatske ili Srbije.

Ne volim vas, ali mi je stalo da neka nasa ekipa u Evropi napravi iskorak jer to je u interesu svih klubova i naseg nogometa opcenito
Limvo Likce

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 dec 2014, 15:17

Pozdrav bordo braco

Haj sto sline kone I brinu za nas klub al evo I zenicani su poceli..a amidza je tek godinu tu ..za mislite za 5godina sta ce bit nijedna navijacka grupa nece postojat osim HZ ...Stoga preporucujem Amidzi da napravi stadion od 80000 sjedeci mjesta ... :mrgreen: :mrgreen:

Sto se tice stadiona kosevo ja da Sam na Amidzinom mjestu ponidio bi 10miliona$ al da bude stadion 100% nas. Sta ce ONI radit sa viskom radnika boli nas **** mi cemo ostavit Ono sto nam treba..Ako nece pristat kupit zemlju I grad it novo stadion sa 25000 sjedeci mjesta I zdravo..nebi nas kosto vise od 25 miliona $ (cak je ovo I isplatnija varijanta)

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 15 dec 2014, 15:31

Branislav Trajkovic 1.25 M trzisna cijena trenutno slobodan igrac i veoma kvalitetan.
Otpusten od strane Partizana zbog navodnog namjestanja(crveni karton protiv Ludogoreca u kvalifikacijama za LP )i privatnih problema (kocka) ...

E sad koliko je pameno ili koliko je on nama dostupan to bi uprava znali dati odgovor ...

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 15 dec 2014, 15:58

alinho je napisao/la:Branislav Trajkovic 1.25 M trzisna cijena trenutno slobodan igrac i veoma kvalitetan.
Otpusten od strane Partizana zbog navodnog namjestanja(crveni karton protiv Ludogoreca u kvalifikacijama za LP )i privatnih problema (kocka) ...

E sad koliko je pameno ili koliko je on nama dostupan to bi uprava znali dati odgovor ...
Daleko mu kuca od nase bila ...
Ti si opet šampion !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 dec 2014, 16:01

simon je napisao/la:
alinho je napisao/la:Branislav Trajkovic 1.25 M trzisna cijena trenutno slobodan igrac i veoma kvalitetan.

Daleko mu kuca od nase bila ...

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 15 dec 2014, 16:05

bagra je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:

Ne volim vas, ali mi je stalo da neka nasa ekipa u Evropi napravi iskorak jer to je u interesu svih klubova i naseg nogometa opcenito

Kao prvo . FKS je najuspjesniji BiH klub u evropi ..poslije rata,.Sa te strane , nemamo o cemu pricati bilo sta. Kao drugo , iskorak mozes ocekivati sa nase strane mozda vec naredno ljeto...ako ostvarimo neke stvari u prelaznom roku koji je ispred nas...kao trece , ne volimo ni mi vas ..ali eto..postojite jbg

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 15 dec 2014, 16:35

sta ima najuspjesniji klub, pogledaj koeficijent sviju ti prije par dana je bila lista ccc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 15 dec 2014, 16:41

godrina je napisao/la:sta ima najuspjesniji klub, pogledaj koeficijent sviju ti prije par dana je bila lista ccc

Bila je prije par dana lista i koeficijent kaze da je FK Sarajevo najuspijesniji klub iz BiH u Evropi, a ti mislis na drugu listu ... Nemoj opet da se moramo smijati tom vasem dusmanluku i zavisti, i nema potrebe da svi ovdje procitaju i vide koliko vas boli nasa situacija a sto se vas tice, vi niste u situaciji... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 dec 2014, 16:45

godrina je napisao/la:sta ima najuspjesniji klub, pogledaj koeficijent sviju ti prije par dana je bila lista ccc
http://****.ba/vijesti/sarajevo-naju ... mica/84024

:kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 15 dec 2014, 16:47

zavidni na prasinu u vitrinama, ma nego sta :lol: :lol: :lol: :clap:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 15 dec 2014, 16:48

Ovdje ti sve pise, ali obrati paznju na gol razliku :)

http://****.ba/vijesti/sarajevo-naju ... mica/84024" onclick="window.open(this.href);return false;

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 15 dec 2014, 16:50

A gledaj ti Amarove statistike u Evropi :urnebes: :urnebes: :urnebes:
i ono hoce da bude selektor :nene:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijelisampion, Proximic, rimljanin90, samoFKS i 33 gosta.