Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Na kurcu te nosim19HzsA87 je napisao/la:tata amar osimHŠKZ MOSTAR je napisao/la:Kako se zove brko što vas vodi?
Ne , themaniacs.org je oficijelnanime_tm87 je napisao/la:manijaci.baButmiran je napisao/la:Koja je oficijelna web stranica manijaka?Themaniacs.org ili manijaci.ba?
pa moze samo neko reci u vezi Tonya i te budalastine nisam nista vise trazio koda sam covjeka ubio aaaa gluho bilobistrikboy je napisao/la:Nemoj da bi ko postavio,drzite se Želje!
slažem se sa obojicom. Zbog takvih stvari ima udruženje koje kontroliše račun kluba i tako te sitnicečamac je napisao/la:Slažem se i mene je toga najviše strah. Nadam se samo da se i Amar nešto pita, a on mi djeluje najpošteniji dole.Željovac je napisao/la:Najveći ispit za upravu će da bude kad aBd stigne lova od Džeke. Ako to preživimo, svaka nam čast.nikad_izvini je napisao/la:Samo da poručim da ja i dalje nisam optimistaNaime, kukao sam, prepoznaće se, na početku drugog dijela kako ćemo se patiti i kako je europa upitna
Što je najgore, ja i dalje ne vjerujem da se ovo dešava i očekujem neko žešće njesra
I neki veći evropski uspjeh bi bio težak ispit za klub(upravu). Opet zbog para. Nadajmo se da su naučili nešto od Newcastlea i da se neće sve raspasti kad prve velike pare dođu...
Izvinjavam se ako kvarim ikome euforiju
Frišak primjer je pitara. Uzeli ogromnu lovu i više je niko ni ne spominje, a kamoli da kakvog igraća kupe. Užas.
koliko ja znam nije ni jedna oficijelnanime_tm87 je napisao/la:manijaci.baButmiran je napisao/la:Koja je oficijelna web stranica manijaka?Themaniacs.org ili manijaci.ba?
TeroweNth je napisao/la:Ne , themaniacs.org je oficijelnanime_tm87 je napisao/la:manijaci.baButmiran je napisao/la:Koja je oficijelna web stranica manijaka?Themaniacs.org ili manijaci.ba?
Mešanović je legenda..."Bezobrazno realan tip"1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
jooj to je strasno bilo sjever u nikad boljem izdanjubistrikboy je napisao/la:Jer kada mi navijamo...
i nikad punijem19TM87 je napisao/la:jooj to je strasno bilo sjever u nikad boljem izdanjubistrikboy je napisao/la:Jer kada mi navijamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.