Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

shzna
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la shzna » 14 dec 2014, 20:25

Riješiti se Coutinha i Allena dok vrijede nešto. Ovaj prvi konta da je glavni superstar ekipe, pa konta da nema potrebe da trči, imaju drugi da trče za njeg jel.. A ovaj drugi nešto pokušava al džaba kad je glup i limitiran

Izvadi najboljeg igrača u prvom poluvremenu a ostavlja retardiranog Coutinha :tokralju:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 dec 2014, 22:19

gdje ces Coutinha :shock: uz Sterlinga, ponajbolji igrac Liverpoola...momak zna igrati fudbala

Allen je shit, to se slažem

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 14 dec 2014, 22:32

slika
Simon Mignolet may have played his last game in a Liverpool FC jersey http://yhoo.it/1yR61SV" onclick="window.open(this.href);return false;

Ode Simo :D
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 14 dec 2014, 22:34

Kakav trener, takav golman. :mrgreen:
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 14 dec 2014, 23:35

Ne bi me cudilo da Brendan dovede ovog sjajnog golmana Neta,tek bi onda bilo sve na svom mjestu,pa Minđo je za ovog De gea

http://sportsport.ba/pazi_snima_se/kad- ... opa/147994" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 15 dec 2014, 00:53

Mario Balotelli committed more fouls (4) vs. Man United today than he completed passes (3).
slika

Dejan Lovren has made 6 defensive errors this season, more than any other player across Europe's top 5 leagues.
LOVREN COST £20 MILLION. TWENTY MILLION POUND.
Brendan Rodgers is a football genius. :salut:
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 15 dec 2014, 01:24

Ovog Balotellija što prije prodati, navodno se Inter interesuje za njega.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 dec 2014, 01:46

Opet se ovdje iznose marginalni problemi i karakterisu kao glavni.

Glavni krivac je Dzo Alen?

Pa dajte, molim vas... Dzo Alen je jedan solidan igrac za prve postave i odlicna opcija za klupe. Njegov doprinos je negdje na nivou Niki Bata, Fil Nevila, pa i jedno vrijeme Flecera. Momak zna igrati lopte i moze se kvalitetno slepati ako saradjuje sa 3-4 vrhuska igraca. Problem za Liverpul nije Alen, problem je to sto nemaju ta tri vrhunska igraca uz koje bi se Alen slepao.

Sada se pokazalo da Suarez vrijedi vise nego sva ova pojacanja zajedno. Opet kazem, bolje imati jednog vrhunskog nego pet prosjecnih igraca. Suarez je bio vrhunski. Kutinja, Sterlinga i Staridza je cinio boljim igracima. Svi oni bez Suareza nude manje. Dzerard nije sto je nekada bio. Sterling jos nije dosao na nivo da bi ga tretirali kao vrhunskog igraca (a doci ce, sigurno). Dakle, Liverpul u ovom trenutku nema nijednog vrhunskog igraca sto ce reci da su samim tim prosjecna ekipa.

Nece se nista promijeniti ako Rodzersa zamijene drugim trenerom. Benitez je bio fenomenalan trener kojeg je Liverpul potrosio. Ja sam uvjeren da bi sada o njemu govorili kao jednim od najboljih da je poslije trofeja u LP otisao u neki konkurentan klub. Naklepao bi se taj trofeja i izgradio kult licnosti kao Murinjo i ekipa. Al eto, ubio ga Liverpul, pa ispran ode u Inter.. I, naravno, katastrofa.

Liverpul treba mijenjati transfer politiku. Trebaju se fokusirati na vrhunske igrace. Umjesto 8 igraca za 150 miliona dovesti dva u istoj vrijednosti i eto pogona koji ce vuce masinu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 dec 2014, 02:03

Valencia je napisao/la:Benitez je bio fenomenalan trener kojeg je Liverpul potrosio.
Nije on ni dobar trener, a kamoli fenomenalan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 15 dec 2014, 06:20

Virtu4l je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Benitez je bio fenomenalan trener kojeg je Liverpul potrosio.
:thumbup:
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 15 dec 2014, 09:27

Liverpul ima najgori start u posljednjih 50 godina. Brendan je jedini trener Liverpula u historiji koji nije osvojio trofej u prvoj kompletnoj sezoni.
16 sati je prošlo a ubleha još nije dobio otkaz.
Kocka je bačena

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 15 dec 2014, 11:04

Poređenje uspješnih i neuspješnih transfera Brendana Rodgersa:

Promašeni:

Fabio Borini - £10,400,000
Joe Allen - £15,000,000
Oussama Assaidi - £3,000,000
Luis Alberto - £6,800,000
Iago Aspas - £7,000,000
Simon Mignolet - £9,000,000
Dejan Lovren - £20,000,000
Mario Balotelli - £16,000,000
Adam Lallana - £25,000,000
Lazar Markovic - £19,800,000
(ova dvojica zbog toga što ni u ludilu ne vrijede ovoliko para, pogotovo Lallana

Ukupno: £132,000,000

Pogođeni:

Daniel Sturridge - £12,000,000
Philippe Coutinho - £8,500,000
Mamadou Sakho - £15,000,000
Rickie Lambert - £4,500,000 (samo zbog cijene)
Emre Can - £9,750,000
Alberto Moreno - £12,000,000 (samo zbog cijene)

Ukupno: £61,750,000

Još se ne zna za Ilorija (£7,000,000) i Origija (£9,800,000)

Ukupno je za 2,5 sezone potrošeno oko £210,000,000
Konstantno se povlači priča kako je Liverpoolova filozofija dovođenje "jeftinijih", mlađih, talentovanih igrača, a cifra je preko 200 miliona funti. Zatim se povlači priča da je bitna plata, jer i to ulazi u cijenu igrača. Slažem se, ali kada se saberu plate ovih promašaja, dovoljne bi bile za barem tri plate vrhunskih igrača.
Zamislite da, osim ovih £61,750,000 vrijednih igrača, sada imamo još 3 vrijedna 130 miliona, koliko je bačeno!!!
Ako je filozofija kluba imati manje plate igrača, onda je očigledno da se Brendan ne snalazi pri takvim uslovima. Gledajući sve transfere, čini mi se da nije svjestan u kakvom je klubu. Većina igrača, na dan kad ih doveo, bili su zreli za preći najviše u Tottenham, Everton, a većina su bili za Newcastlea, Swansea... Sa par je pogodio i to je to.
Mislim da je zreo za otkaza i da je vrijeme da Liverpool, nakon dugo vremena, dobije trenera koji dokazano može voditi veliku ekipu. Hvala Brendanu na prošloj sezoni, koja je više bila atraktivna nego kvalitetna, ali vrijeme je za otkaz.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 15 dec 2014, 12:06

Tu vam je sve:

http://www.lfchistory.net/Managers/Manager/Profile/25" onclick="window.open(this.href);return false;

Moses 1 milion, Aly 1, Sahin 4, Maquilo 2. Samo na posudbe 8 miliona funti.
Kocka je bačena

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 dec 2014, 13:09

Malo sam pustio da se ohladi glava pa da onda nesto napisem o tekmi.
Upravo onako kako sam i ocekivao ( i pisao) je zavrsila utakmica. Prijatno sam iznenadjen igrom, ali nazalost samo se rezultat gleda. Licilo je to na igru macke i misa, mali klub grize a veliki zabija golove.
To nam je realnost. Istina, morali smo rano zbog povrede raditi izmjenu, ali covjek kojeg smo mijenjali NIKAD i ne bi smio biti na terenu, tako da...
Ove godine smo u svim utakmicama dali 41 gol u 32 utakmice, ukljucujuci i prijateljske... Na stranu odlazak Luisa, povreda Sturidgea, premalo brate.
Unitedu, kojem je Leicester dao 5 komada mi nismo ni jedan, i da smo igrali jos 90 minuta ne bi dali gola.
Zapamtite, sve dok u ekipi bude Allen, Lucas, Glen mi cemo igrati ovako lose. Realno, ti igraci ni kod Mourinha ne bi mogli dati vise. Ovo jeste njihov maksimum i tacka.
Molim dragog Boga da Brendan ode, po cijenu da na klupi ostane i Iqbal, samo on ne. Pa nek gubimo sa tri razlike svaku, ali ce i on izvesti boljih prvih jedanaest.
Cestitke Unitedu za zasluzenu pobjedu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 dec 2014, 13:33

Ubit ce nas Demba Ba, kao i prosle sezone...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 15 dec 2014, 14:56

Uz dobrog menadžera bi se ova europa liga mogla i osvojiti, jer objektivno smo među najjačim momčadima, ali...
Valjda bude kakvih promjena i februar dočekamo u boljoj formi, pa da se bar budemo imali čemu nadati. Ovo nam je vjerovatno i jedina mogućnost da i naredne sezone zaigramo u ligi prvaka...
Čovječe, kako bi nam sada dobro došao Jorge Jesus na klupi, jer je on majstor za igranje ovog natjecanja (osim naravno finalnih mečeva :D )...mislim da ću ga prizivati do kraja sezone :)
Izvučeni su parovi i za mlade koji su osvjetlali ime kluba i tako će oni igrati protiv Benfice u osmini finala...mogući protivnik u četvrfinalu bi bio pobjednik duela između Shakhtara i Olymiacosa...reklo bi se i idealna šansa da se dođe do polufinala :)
Joint_fc

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 15 dec 2014, 15:03

Origija za 10 mill a u stanju dati 25 mill za Lazara :rol:
X

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 15 dec 2014, 15:39

E svašta sam pročitao, ali da je Coutinho pogodak kod transfera :lol:

Glupi turci će nas izbaciti ako se šta ne promijeni, konkretno ako ne ode tuljan sa klupe.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 15 dec 2014, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 15 dec 2014, 15:40

Zadovoljan sam žrijebom.
Kocka je bačena

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 dec 2014, 16:11

Virtu4l je napisao/la:
Tako se cini iz ove perspektive. Benitez je sada potrosen, razbio se kult u paramparcad.

Benitez je za tri-cetri godine postao najtrofejniji trener Valensie svih vremena i sa prosjecnim Liverpulom uzeo LP. I to nije dobro.

Treneri su potrosna roba kao i igraci. Kapelo se recimo potrosio. Nekada je bio vrhunski trener, sada izgleda kao da je los. Ista stvar sa Eriksenom i mnogim drugim trenerima.

Benitez je ostao predugo u inferiornom Liverpulu i to ga je kosao. Isto tako ce Dortmund potrositi Klopa ako ubrzo ne ode iz kluba.

Murinjo je recimo inteligentan trener. Uvijek je na vrijeme znao otici. Cim ekipa pocne padati on se hvata noge. Isto je uradio Pep u Barsi. Pogubno je za trenera stagniranje i propadanje sa nekom ekipom.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.