nemoj yebattheboss_RD07 je napisao/la:@alemsa
Nevezano za Harden vs. Rondo (tu se slazem s tobom)... primijetio sam da si malo previse subjektivan sto se tice Hardena i Rocketsa...

samo su blazers fanovi ovdje objektivni

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nemoj yebattheboss_RD07 je napisao/la:@alemsa
Nevezano za Harden vs. Rondo (tu se slazem s tobom)... primijetio sam da si malo previse subjektivan sto se tice Hardena i Rocketsa...
e yebigaLillard je napisao/la:nemoj yebattheboss_RD07 je napisao/la:@alemsa
Nevezano za Harden vs. Rondo (tu se slazem s tobom)... primijetio sam da si malo previse subjektivan sto se tice Hardena i Rocketsa...![]()
pa ovo ni @alemsa ne bi izjavio...Slatinash_7 je napisao/la:Rondo ako ne pocne postizati poene nece biti puno drugaciji igrac od Beverlya
Ma ja ne znam kako ga do sada nisu ljudi procitali,covjek baca nekako lopte na picku izmedju dva igraca ovi stoje razmaknuti,svaki put tu lopta prodje..Pa ono bi ja znao braniti..Rondo je koristan igrac,ali u ovoj igri gdje mal te ne svaki igrac puca i postize poene,Rondo ce svake godine imati sve manju vrijednost..KK_Bosna je napisao/la:pa ovo ni @alemsa ne bi izjavio...Slatinash_7 je napisao/la:Rondo ako ne pocne postizati poene nece biti puno drugaciji igrac od Beverlya
Slatinash_7 je napisao/la:Ma ja ne znam kako ga do sada nisu ljudi procitali,covjek baca nekako lopte na picku izmedju dva igraca ovi stoje razmaknuti,svaki put tu lopta prodje..Pa ono bi ja znao braniti..Rondo je koristan igrac,ali u ovoj igri gdje mal te ne svaki igrac puca i postize poene,Rondo ce svake godine imati sve manju vrijednost..KK_Bosna je napisao/la:pa ovo ni @alemsa ne bi izjavio...Slatinash_7 je napisao/la:Rondo ako ne pocne postizati poene nece biti puno drugaciji igrac od Beverlya
PS mozda sam malo pretjerao sa Beverlyem,al eto,MCW ga po meni vec sada sisa,ima i TD i asistencije a jos i poene ima..
Zar vas ima u mnozini?Lillard je napisao/la:nemoj yebattheboss_RD07 je napisao/la:@alemsa
Nevezano za Harden vs. Rondo (tu se slazem s tobom)... primijetio sam da si malo previse subjektivan sto se tice Hardena i Rocketsa...![]()
Ma ko jos cita postove Greivisa i slicnih.elninho_resTO je napisao/la:Mozda nema sut ali zato fantasticno zavrsava na obrucu i jak je na ulazu o odbrani i svim ostalim segmentima kosarkaske igre nije potrebno ni pricati.
Ovaj forum je vise puta i Kobija proglasavao korpom tako da je to to, ali u ekipi uvijek Ronda prije Hardena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.