FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A sto se tice Veselog ...hmmm , prosla su vremena kada smo trcali za igracima i vukli ih za rukava a onda dozivljavali ucjene od menadjera...i naravno potpise na 6 mjeseci ili maximalno na godinu. I ova nasa sutnja prema Veselom je dokaz da za nas vrijedi ona stara...IMA SE MOZE SE
nema potrebe za sikiracijom rraja, bit cemo jaci na proljece i to je cinjenica
Samo sabura , ibrak vodi jako puno razgovora i nije to dan posla da se dogovore ovi igraci ... treba tu jako puno da se dogovori i sa igracem i menadzerom i oko plate, ambicija kluba, ambicija igraca itd itd itd...
Samo sabura , ibrak vodi jako puno razgovora i nije to dan posla da se dogovore ovi igraci ... treba tu jako puno da se dogovori i sa igracem i menadzerom i oko plate, ambicija kluba, ambicija igraca itd itd itd...
-
- Kontakt:
Mislim da sve pocinje u ovoj hefti koja je ispred nas....
Je l' se šta sredilo oko Benke i njegove papirologije?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma nema ništa prije januara što se tice pojacanja.fcsforever je napisao/la:Mislim da sve pocinje u ovoj hefti koja je ispred nas....
Jel ovo Aragon u Banovicima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Druze Amy, nisam. Samo sam bio van BiH pa nisam bio aktivan zadnje vrijeme.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
- Kontakt:
Brate aragon reci ljudima sta ti u Splitu kazu za Benku !!!!!???
Haj bas super.Konto sam da si u Banovicima.Aragon je napisao/la:Druze Amy, nisam. Samo sam bio van BiH pa nisam bio aktivan zadnje vrijeme.
Šta kazu u Splitu za Benka.

U Splitu ne znam sta kazu, nisam tamo bioamypitar je napisao/la:Haj bas super.Konto sam da si u Banovicima.Aragon je napisao/la:Druze Amy, nisam. Samo sam bio van BiH pa nisam bio aktivan zadnje vrijeme.
Šta kazu u Splitu za Benka.![]()

Ali imam kolege iz Splita, kazu Hajduk moze samo sanjati takvog igraca u ovom trenutku.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Kaze Ibrak za BordoTV, intervju dostupan samo clanovima, da od proljeca Benko 100 % nastupa za nas.Amarildo je napisao/la:Je l' se šta sredilo oko Benke i njegove papirologije?
Daj Bože, je l' ono još neko bio kome je trebalo papirologiju srediti?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Ako dovedemo Guzu stevanovica borjana I nekog visokog brzog jakog Afrikanca kao stopera razmisljo Sam da zamolim Dina da Mehin daju odkaz da preuzmem njegovo majesto do lige sampiona pa nek ga vrate ..ovo Samo kazem da bi pomogo nasem klubu malo financiski (radio bi za duplo manje love sto Mageth Kodro prima)
Salu nastranu ja bi volio nekog jakog brzog dobrog stopera tipa Jap Stam ...Hocel DZEMO b dobit ciste papire posle nove godine mislim covjek je zasluzio da se vrati u litex ili visocka bosna...
Sta ce se desit sa plakalom Ako dovedemo golmana koji ce dejana istisnut sa gola hocel bandovic bit golman dva ili plakalo

Salu nastranu ja bi volio nekog jakog brzog dobrog stopera tipa Jap Stam ...Hocel DZEMO b dobit ciste papire posle nove godine mislim covjek je zasluzio da se vrati u litex ili visocka bosna...
Sta ce se desit sa plakalom Ako dovedemo golmana koji ce dejana istisnut sa gola hocel bandovic bit golman dva ili plakalo
- franklampard8
- Kontakt:
Bili su pregovori sa njim, pokusali smo ali nece covjek da se vrati iz penzije. Trenutno muntamo Maldinija, al' ne znam je li dovoljno brz.Pitar6785 je napisao/la:Ako dovedemo Guzu stevanovica borjana I nekog visokog brzog jakog Afrikanca kao stopera razmisljo Sam da zamolim Dina da Mehin daju odkaz da preuzmem njegovo majesto do lige sampiona pa nek ga vrate ..ovo Samo kazem da bi pomogo nasem klubu malo financiski (radio bi za duplo manje love sto Mageth Kodro prima)![]()

1946
- samo_lijevo
- Kontakt:
jucer i danas su omladinci Sarajeva i Bosne igrali prijateljske utakmice.
pioniri: Bosna-Sarajevo 2:4
kadeti:Bosna-Sarajevo 4:1
juniori:Bosna-Sarajevo 3:2 (kombinovane ekipe)
lijepo druzenje.
pioniri: Bosna-Sarajevo 2:4
kadeti:Bosna-Sarajevo 4:1
juniori:Bosna-Sarajevo 3:2 (kombinovane ekipe)
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ma ima ovom Kouadio ako se nevaram.Amarildo je napisao/la:Daj Bože, je l' ono još neko bio kome je trebalo papirologiju srediti?
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
-
- Kontakt:
Pratite malo sta se pise ovdje...fino je receno da je uefa odbila sve zalbe Benkovog kineskog kluba i da ce dobiti pravo nastupa sa privremenim certifikatom od uefe( ako kinezi ne daju ispisnicu) vec 05. Feb..2015. Tako da nema potreba da stalno postavljate ista pitanja.
Čitam ovaj interviju Kusturice u Bordo fanu. Nakon svih onih mučnih godina još mi je teško shvatiti i naviknuti se da napokon imamo ljude koji rade u interesu kluba i kojima je klub na prvom mjestu.
Gospodin Rizvanović je jedno vrijeme bio predsjednik kluba i ne smijemo zaboraviti da je i on imao svoje prste upletene u stvaranju pozitive oko Sarajeva, pa i gospodin Hujić, ali svi znamo da su tu najveću ulogu odigrali Kusturica i Selimović.
Ako neko ima da nije pročitao neka obavezno pročita.
Mnogo stvari su se dotakli u interviju.
Meni je drago što nas ni jedan neuspjeh ne može izbaciti iz našeg kolosjeka kojim smo krenuli nego samo uzimamo pouke i nastavljamo dalje. Posebno mi je interesantna izjava

sa posebnim osvrtom na ovu zadnju rečenicu: "To je veliko bogatstvo za mudre ljude", a naš klub vode mudri ljudi.
Gospodin Rizvanović je jedno vrijeme bio predsjednik kluba i ne smijemo zaboraviti da je i on imao svoje prste upletene u stvaranju pozitive oko Sarajeva, pa i gospodin Hujić, ali svi znamo da su tu najveću ulogu odigrali Kusturica i Selimović.
Ako neko ima da nije pročitao neka obavezno pročita.
Mnogo stvari su se dotakli u interviju.
Meni je drago što nas ni jedan neuspjeh ne može izbaciti iz našeg kolosjeka kojim smo krenuli nego samo uzimamo pouke i nastavljamo dalje. Posebno mi je interesantna izjava

sa posebnim osvrtom na ovu zadnju rečenicu: "To je veliko bogatstvo za mudre ljude", a naš klub vode mudri ljudi.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 14 dec 2014, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
18 godina nije skup. Potencijalni reprezentativac.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Znam o kome se radi @ajax. Koliko je (ne)realno ocekivati takve talente vrijeme ce pokazati. Mislim da tim ljudi koji se bavi skautingom u nasem timu ima sigurno njegovo ime u notesu kao i imena mnogih drugih jako talentovanih igraca i mislim da cekaju neku svoju priliku da kontaktiraju sa njima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 37 gostiju.