Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

rambo16
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la rambo16 » 14 dec 2014, 17:19

Psiholozi,doktori,ekonomisti,pravnici...sve u jednom.
Nasi vrli forumasi!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 14 dec 2014, 17:20

Sreca pa imamo i pacijente na temi :D

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 dec 2014, 17:24

Argumentovano recite sta je netacno ovde. Ponudite nam ta vasa alternativna objasnjenja svih ovih stvari u Arsenalu od losih transfer rokova, promasenih taktika u jacim utakmicama koje naravno redovno gubimo, do ozlijeda gdje fali dvocifren broj igraca svake godine? Objasnite nam fino i ja cu prvi da kazem upravu ste a ne ono hebiga losa sreca, svi su krivi samo Wenger nije...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 dec 2014, 17:26

Wenger je covjek koji se zeli dokazati. Veoma sebican i umisljen a izabrao pogresnu filozofiju.
Hoce da posluje u plusu i da od igraca pravi nesto sto oni nisu, to je razlog ovog stanja. Problem je sto grijesi gomilanjem parmaka a Arsenal tone sve dublje, i takticki je sve smijesniji i smijesniji.
Do prije par godina, vodjeni njegovim ublehama ste vjerovali da Arsenal nikad nece dovesti igraca skupljeg od 20 miliona. Wenger je bio spasitelj fudbala a drugi su ga unistavali. :mrgreen:
I onda dodje Ozil i usuti se i Wenger a i vi. Niko vise ne spominje nista. :pinokio: (neko je znaci lagao)

Neko spomenu rankig i top 10. Svaka njemu cast sto je medju 10 ali to je zasluga od ranije, ovaj sadasnji Arsenal je mnogo dalje od velikih klubova nego sto je bio. Taj prvi sesir u izvlacenju Arsenal je kljucan za odrzavanje u tih top 10 pa Arsenal svaki put dobije klubove iz drugog, treceg i cetvrtog sesira. I obicno dobije porciju samaranja od kluba iz drugog ili treceg sesira.
Schalke 04 je isto tako u top 10 pa da li su oni stvarno bolji od nekih koji su jedva u top 20 je vec diskutabilno.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 14 dec 2014, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 dec 2014, 17:27

Pa legendo, ti nisi naveo nikakve argumente nego si psiholoski analizirao Wengera onako kako ga ti zamisljas.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 dec 2014, 17:29

Arsenal je zadnji obračunski period poslovao u minusu. ( Prihodi-rahodi, da ne miješate babe i žabe)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 14 dec 2014, 17:36

i vi sad dizete chambersa ko da je varane, momak je solidan, sigurno je da ce napredovati, al imao je i on katastrofalnih utakmica, dosta je gresaka napravio, ova situacija sa povredama mu je dobro dosla, tu je dobio na samopouzdanju, treba njemu jos rada
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 14 dec 2014, 17:43

Spominje se mnogo i Bellerin kao kalkulisana opcija na desnom beku, a kolika je to glupost najbolje pokazuje primjer Gnabrya iz prosle sezone. Realnost je takva da nije ovoliko povrijeđenih igraca, ni Ox ne bi bio konstantno u prvih 11 kod Wengera. Iako je Ox bolji od Walcotta. A da ne govorimo gdje je Serg tu.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 dec 2014, 17:45

Naravno da sam ga analzirao, ovo moze svaka budala da vidi to nije nista izmisljeno i zamisljeno to je situacija jer te poteze sve on pravi, mi ih svi vidimo i sami mozemo zakljuciti o cemu se tu radi. Svi argumenti idu protiv Wengera sad se mozes praviti slijep i govoriti standardne floskule losa sreca, nije Wenger kriv ovo ono ali budi svjestan cinjenice proci ce i ova sezona bicemo cetvrti igracemo osminu, proci ce i slijedeca i samo je pitanje koliko puta treba da se ponovi sve ovo u krug da vi shvatite da je on grobar i pajac koji je nedorastao zadatku da tim vodi do trofeja (nemojte mi pricati o FA kupu tu se desi da i Wigan osvoji)...

Kakav ba Belerin taj decko nije bio ni u p od planova pa kud ces dalje lik je radije igrao Monrelaa na stoperu nego njega na desnog beka, dokaz koliko je ozbiljno racunao na njega kao neku zamjenu za Debuchya...Genije je to sve isplanirao u predsezoni sa namjerom Vermalen je prodan a kontao je da ce na stoepra igrati Kosa i Merta a Chambers i Monreal ce mu biti rezerve za dvije pozicije odjednom kako bi se ustedilo na jednom stoperu, naravno genije nije ocekivao kako se moez desiti da se povrijede i stoper i bek u isto vrijeme pa je ispalo ovo sto sad imamo...

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 14 dec 2014, 17:50

slika
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 dec 2014, 17:52

Al pazi tvoje postove,znači de samo ih pročitaj.

Ti si već nama spremio stvari koje ne smijemo napisat dok ti recimo pišeš da je on nedorastao zadatku da tim vodi do trofeja da bi u zagradi spomenuo trofej ali to je po tebi nebitan trofej. . .
Pa čak i kad svi znamo da je Wenger osvajao Premier ligu ti opet imaš obraza da kažeš da je on nedorastao da osvoji trofej. Mislim,o čemu mi pričamo?
Sigurno imaš neki argument i za to tipa "ma tada je imao igrače i svi protivnici su loše igrali"

@bega,neka malo rasprave. Sve dok čobanizam nije na djelu,ja ću "tušit" :D
A.F.C. Bournemouth!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 14 dec 2014, 17:54

Oprali ste, zivota mi. Ne mogu vise citat jedne te iste stvari svaka 3 dana. :mrgreen:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 14 dec 2014, 17:57

Hajmo maštat o pojačanjima.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 dec 2014, 18:00

Howedes se spominje :hmmmmm:

Za DMF-a iskreno nemam pojma, niko ozbiljan mi ne pada napamet. Da l' dovest klasičnog krkana ili dovesti BTB veznjaka, jer bi ta 2 u paru u našem sistemu mogli dobro funkcionisati. :hmmmmm:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 dec 2014, 18:04

rambo16 je napisao/la:Al pazi tvoje postove,znači de samo ih pročitaj.

Ti si već nama spremio stvari koje ne smijemo napisat dok ti recimo pišeš da je on nedorastao zadatku da tim vodi do trofeja da bi u zagradi spomenuo trofej ali to je po tebi nebitan trofej. . .
Pa čak i kad svi znamo da je Wenger osvajao Premier ligu ti opet imaš obraza da kažeš da je on nedorastao da osvoji trofej. Mislim,o čemu mi pričamo?
Sigurno imaš neki argument i za to tipa "ma tada je imao igrače i svi protivnici su loše igrali"

@bega,neka malo rasprave. Sve dok čobanizam nije na djelu,ja ću "tušit" :D
To sam napisao zato sto kad kazem trofeji meni su ipak bitniji ovi liga i LP svaka cast FA kupu drago mi je sto smo osvojili ali to takmicenje nije ni blizu ovim. Osvojio ligu prije 10 hebenih godina? :shock: :shock: prije 10 godina je to bilo djeca su se za to vrijeme rodila i krenula u skolu i na pola su puta da je zavrse. Eto svaka mu cast sto nas je pocastio u zadnje 3. godine brojem trofeja ko i jedan Wigan sto je osvojio u tri godine svaka mu cast pokazao je sposobnost. Naravno i njegov ucinak na taktickom planu protiv najjacih ekipa nam takodjer daje optimizam da cemo osvojiti ligu u buducnosti. Tvoji argumenti su historija ono sto je bilo prije deset godina a moji su sadasnjost, sadasnjost je takva da francuski pajac ne moze osvojiti ligu niti LP, dabogda ja pogrijesio ali to se nece desiti ali dobro osvojice on cetvrto mjesto nema brige svaka ti cast ako si zadovoljan...Dakle sa ovom sezonom u kojoj ocigledno necemo biti prvaci to ce biti 11. godina bez titule...

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 14 dec 2014, 18:10

diktator voajer je sposoban samo da se nabije na svoju mlohavu ćunu :kafa:o kakvom smeću od čovjeka se radi,najbolje prikazuju zabrane transparenata,a kad je dobio ovacije od ovih engleskih bogataša, onda je svršio od sreće :lol:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 14 dec 2014, 18:19

Hajmo još na temi EPL pokrenuti raspravu koja je jača liga engleska ili španska i da ne ulazim na forum 7 dana...
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 dec 2014, 18:21

Nije tačno da su moji argumenti samo historija! Uglavnom je to smjesa historije i prezenta!

Svoje argumente temeljim na činjenici da je Wenger fudbal koji danas igra Bayern (jedan od primjera) igrao prije 10 godina kad je imao tim. Tu su mi temelji.
Onda prelazim na činjenicu da je Wenger za dvije godine doveo 2 WC igrača i da smo konačno osvojili trofej. Istina,to je FA Cup ali je trofej!
Da bi završio proces ponovnog povratka trofeja Premier lige u Sjeverni London,Wenger mora dovest još dva igrača.
Pošto nam je prošla sezona pokazala koliko možemo defanzivno biti dobri,sa ta dva nova igrača,Arsenal će biti kompletan tim sa kojim će Wenger da se vrati svojoj igri koju je patentirao još prije 10 godina u Premiership
A.F.C. Bournemouth!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 dec 2014, 18:31

topnik1 je napisao/la:Howedes se spominje :hmmmmm:

Za DMF-a iskreno nemam pojma, niko ozbiljan mi ne pada napamet. Da l' dovest klasičnog krkana ili dovesti BTB veznjaka, jer bi ta 2 u paru u našem sistemu mogli dobro funkcionisati. :hmmmmm:
Ma Alex Songa vratiti ! ! !

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 14 dec 2014, 20:14

Mi defanzivno ne mozemo biti dobri bez novog DM, i CB koji ce zamijeniti Pera. I to pod uslovom da Koss ne bude Diabyev cimer.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.