Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 14 dec 2014, 01:03

Kako pajo Bgt ne može kad Walcott sam sebi potrga ligamente, kad Giroudu lopta slomi nogu, kad Debuchy sam sebi potrga ligamente. Sve su to long term povrede i jednostavno to je baksuzlug.

Svakako da ove stalne sitne povrede imaju veze sa treninzima (vjerovatno) ali ne možeš za sve kriviti Wengera :roll: .
Pa u Arsenalu je 500 zaposlenih ljudi, to je čitava organizacija, nije ih on doveo, on je samo menadžer fudbalera. A uostalom doveden je onaj nijemac, doveden je i onaj iz West hama, pa zasad nema nekog efekta.
Možda se kasnije osjeti njihov rad, vidjet ćemo

Eh naprimjer jedna od najvećih krivica Wengera je što nije doveo zamjenu za Vermelena, i onda smo se doveli u situaciju da imamo samo 2 štopera.
Te zbog toga Kosicelni vuče ovu povredu koja mu syeba čitavu polusezonu, jer je dugo igrao sa upaljenom ahilovom tetivom, i vidi sad, u qurcu smo
Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 14 dec 2014, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 14 dec 2014, 01:05

chily-rz je napisao/la:Arsenal je medju 10 najbolje rangiranih ekipa na svijetu,to su potvrdili ljudi koji se u suštini i bave tim podacima,ja i ti samo šupljiramo o tome na forumu..
kad se krene argumentima brzo se okrene na drugu temu :rol: ko i wenger na pitanja novinarke

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 dec 2014, 01:18

Pa jesi uopšte svjestan koliko teško je držat klub u top 10?
To sigurno nije tvoja zasluga sa foruma. Niti je moja. To je zasluga jednog čovjeka!
A.F.C. Bournemouth!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 14 dec 2014, 01:23

rambo16 je napisao/la:Pa jesi uopšte svjestan koliko teško je držat klub u top 10?
To sigurno nije tvoja zasluga sa foruma. Niti je moja. To je zasluga jednog čovjeka!

:rol: :lol: :rol: :lolno: :urnebes: kuknjava :crazy:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 dec 2014, 01:24

topnik1 je napisao/la:Kako pajo Bgt ne može kad Walcott sam sebi potrga ligamente, kad Giroudu lopta slomi nogu, kad Debuchy sam sebi potrga ligamente. Sve su to long term povrede i jednostavno to je baksuzlug.

Svakako da ove stalne sitne povrede imaju veze sa treninzima (vjerovatno) ali ne možeš za sve kriviti Wengera :roll: .
Pa u Arsenalu je 500 zaposlenih ljudi, to je čitava organizacija, nije ih on doveo, on je samo menadžer fudbalera. A uostalom doveden je onaj nijemac, doveden je i onaj iz West hama, pa zasad nema nekog efekta.
Možda se kasnije osjeti njihov rad, vidjet ćemo

Eh naprimjer jedna od najvećih krivica Wengera je što nije doveo zamjenu za Vermelena, i onda smo se doveli u situaciju da imamo samo 2 štopera.
Te zbog toga Kosicelni vuče ovu povredu koja mu syeba čitavu polusezonu, jer je dugo igrao sa upaljenom ahilovom tetivom, i vidi sad, u qurcu smo
Dakle ti mi ovde govoris, da sve ove godine nas samo prati losa sreca pa nam se stalno i stalno i stalno ozlijedjuju igraci kako long term tako short term? Je li to hoces da kazes? Pa ti si ocigledno zaslijepljen francuskom spodobom, zna se da je to njegova krivica, lik ocigledno koristi pogresne metode treniranja i spremanja igraca, tog klauna su Njemci ismijavali nakon sto su se vratili iz posjete Arsenalovom trening kampu, neki bivsi igraci su pricali o tome nakon sto su otisli iz Arsenala reci da je sve ovo sto se godinama desava sa igracima slucajnost je zavaravanje samog sebe. Taj sa tvoje slike se nije ozlijedio u karijeri ozbiljnije a za godinu i po spodobinih treninga i priprema vec ima dvije teske povrede...

500 zaposlenih ljudi? Nije ih on doveo? Jok ja sam ih doveo...lik skoro dvije decenije jase u ovom klubu naravno da je on vecinu toga doveo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 dec 2014, 02:13

Nije cudo kad klub ima jednog staklenog igraca, npr. Diaby. Desi se i drugima ali ovo sto se desava Arsenalu definitivno nije slucajnost. Preko 10 igraca! Ja se ne sjecam da se ikom u istoriji fudbala to desilo!
Kao sto rekoh, mnogi klubovi imaju takvog igraca. Jednostavno, postoje takvi igraci. Evo npr. Jovetic. Mene je pola foruma napadalo sto sam bio protiv da on dodje u Arsenal. Svasta mi se nagovorili, a evo lika u Engleskoj, ne znam da li je uspio sastaviti 5 tekmi? A druga mu je godina od kako je dosao. U Arsenalu ni do tribina ne bi dobacio.

Ne daj Boze samo da se Alexis povrijedi, tek bi onda vidjeli pravu snagu ovog Arsenala.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 dec 2014, 11:12

BigBigBang je napisao/la: Dakle ti mi ovde govoris, da sve ove godine nas samo prati losa sreca pa nam se stalno i stalno i stalno ozlijedjuju igraci kako long term tako short term? Je li to hoces da kazes?
500 zaposlenih ljudi? Nije ih on doveo? Jok ja sam ih doveo...lik skoro dvije decenije jase u ovom klubu naravno da je on vecinu toga doveo.

Čitaš li ti uopšte šta sam pišem :|

Naravno da on ne zapošljava ljude, osim onih bliskih sebi tj povezanih sa njegovom strukom.

4 - Tackles by Ox (4/4) with three of them deep in the Newcastle half

Ovakvi nam vezni igrači trebaju
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 dec 2014, 12:03

Citam, ti kazes da nije Wengerova krivica sto se igraci stalno ozlijedjuju ja te pitam cija je ako nije njegova? Nisam dobio odgovor...

Sto se tice tih 500 zaposlenih, taj lik je skoro dvije decenije u klubu stoga me ne bi iznenadilo i da portira on zaposljava ali dobro hebo portira to nije ni bitno ko god da ga zaposli njega i to neko "nebitno" osoblje u tih 500 zaposlenih to nema veze sa onim sto pricamo, ti budi uvjeren da je citavo osoblje i tim oko fudbalske ekipe Arsenala dakle treneri, ekonomi, doktori, fizioterapeuti, fitnes treneri, kuhari tu odabrani od strane Wengera pa stoga ako je odgovornost nekoga od ovih nabrojanih za ozlijede igraca Arsenala to je automatski jos veca odgovornost onoga ko ih je tu doveo i ko ih brani a svi znamo ko je to...

I ja sam bio pristalica toga da Arsenal ima los medicinski tim sto je opet znamo cija odgovornost i znamo koji panj je rekao da su oni vrhunski u svom poslu i ko ih tu drzi. I realno medicnski tim nam i nije nesto sto jes jes ali ja mislim da sve upucuje na to da Wengerove metode treninga su lose i glavne odgovorne za ozlijede igraca svih ovih godina.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 dec 2014, 12:07

Pa rekao sam da su sitne povrede povezane sa treninzima i da tu krivica leži na njemu ili nekom bliskom njemu, al sa ovim dugoročnim smo baš baksuzi.

I naravno da Wenger nikog ne dovodi svojom voljom u klub, kamoli sve te zaposlene, to je apsurd. Osim naravno one vezane za njegovu struku.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 dec 2014, 12:37

Cuj sitne povrede su Wengerova krivica a ove dugorocne nisu njegova :lol: eto na treningu se samo moze ozlijediti kratkorocno a ne dugorocno, naravno da su sve povrede njegova krivica svi mi znamo da su one sastavni dio igre i da se desavaju svima ali ovo sto se Arsenalu desava je davno prevazislo termin slucajnost, nesreca itd...ono sto hocu da kazem je i da te dugorocne povrede tipa Walnutovo kidanje ligamenata su posljedica lose pripreme i treninga, slucajnost i nesreca sigurno nije.

Ne zna da pripremi igrace, ne zna kad su ozdravili a kad nisu pa se zna desiti da se igrac vrati ko Koscielny pa ponovo obnovi ozlijedu poslije 2-3 utakmice...

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 14 dec 2014, 14:09

Je li istina da će Kos pauzirati 2-3 mjeseca? :oops:
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 14 dec 2014, 14:19

Nije Wenger kriv sto nemamo zamjenu za Kosa i Pera? Nije li on prodao Vermalena, obecao zamjenu, slagao, te na kraju forsirao nedovoljno oporavljenog Kosa da igra. Zbog cega imamo taj long term. Kao nije bilo nikoga za kupiti, a uvjezbavao Monreala na stoperu za vrijeme Emirates kupa. A i da je Boss spreman, treba nam stoper koji ce izbaciti ocajnog Pera.

Gunner4
Kontakt:

Re: $: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 14 dec 2014, 14:49

Desole je napisao/la:Nije Wenger kriv sto nemamo zamjenu za Kosa i Pera? Nije li on prodao Vermalena, obecao zamjenu, slagao, te na kraju forsirao nedovoljno oporavljenog Kosa da igra. Zbog cega imamo taj long term. Kao nije bilo nikoga za kupiti, a uvjezbavao Monreala na stoperu za vrijeme Emirates kupa. A i da je Boss spreman, treba nam stoper koji ce izbaciti ocajnog Pera.
Glavni razlog sto sam izgubio povjerenje u njega... Imas 10 godina probleme sa povredama i da stvar bude bolja ti u sezonu udjes sa 2 stopera... Ali forsiranje krampe Monreala je tek prica za sebe...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 dec 2014, 16:00

Ako nas ovaj Liverpool pobijedi sljedeće kolo treba nas ukinut posve

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 14 dec 2014, 16:05

Pa nas je Stoke rasuo, tako da me više ništa ne može iznenaditi
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 dec 2014, 16:07

I prosle sezone smo imali 3 stopera. Verma je bio veci kikser od Monreala.

Ove sezone smo imali Chambersa koji je u ovom.trenutku svemirski brod za Vermu. Povreda Debuchya je sve poremetila

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 14 dec 2014, 16:23

Lupetanje par excellence :D

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 dec 2014, 16:23

Kako rambo? Chambers nije stoper!
Otisao Sagna, dosao Chambers.
Otisao Vermaelen, dosao ko??

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 14 dec 2014, 16:25

I dalje opravdanja... :roll: :roll: Zapravo golovi na traci sve govore... :salut:

Howedes je novo ime sto se pominje. :hmmmmm:

Ne bi on ni bio losa kupovina. Njemacki reprezentativac, sigurno bolji od Pere a i po potrebi moze pokriti i lijevog beka sto je dobro, tu smo i onako deficitni.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 dec 2014, 16:26

SamoZeljo je napisao/la:Kako rambo? Chambers nije stoper!
Otisao Sagna, dosao Chambers.
Otisao Vermaelen, dosao ko??
Otišao Sagna došao Debuchy, wtf bro :roll:

Otišao Vermelen, niko nije došao. Katastrofalna greška Wengera.
Chambers je i štoper i desni bek, i on je igrač za budućnost

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.