Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ali dobro bar smo navikli na lose rezultate. Neb to bio Liverpool kad bi konstantno pobjeđivao i igrao dobro
Sterling tragičar, 2 100% prilike propustio kad se lomila utakmica. Ovako minimalne šanse za remi. Coutinho bezvoljan, izgubljen. Allen i pokušava da igra al džaba kad nije za fudbala čovjek. Lallana jedina svijetla tačka. Stevica nestao isto, ali ga očekujem boljeg u nastavku.
Suma sumarum, bolje stojimo na terenu, al džaba kad nam sreća nije naklonjena danas a Boga mi ni sudije
Suma sumarum, bolje stojimo na terenu, al džaba kad nam sreća nije naklonjena danas a Boga mi ni sudije
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Where is gaston?
Čak i scumsi pjevaju "You're getting sacked in the morning". 

Ako je tebi sitnica jedva dobiti cigane ludogorets jednom od dva puta, nepobjediti basel, izgubiti od Crystal Palaca, Igrati x sa sunderlandom kuci i hullom itd. onda i dalje uzivaj gledati "muhameda konjica" na klupi mog/tvog voljenog kluba..A da nepricam o trosenju para Markovic?? Baloteli?? Lambert aka drvosjeca??? itd ...RODGERSU ODLAZIIII SPASI NAS ISPADANJA IZ LIGEgaston je napisao/la:Tu sam..uzivam u utakmici kao sto bi i ti trebao a ne gledat svaku sitnicu pa ****.t klub za koji "navijaš"..Fudo je napisao/la:Gaston gdje si???
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Bolji ste u prvom, pelagano dolazite u gol sansu stvarno, prvenstveno tu mislim na Sterlinga kojeg sam se najvise i plasio.
Drugi gol Uniteda, ne znam sta da kazem stvarno.
Na prvu se cini kako RvP nije dirao loptu ali moguce i da ju je malo zakacio, pomocnik je sudio da nije dirao i stvarno je bilo tesko reci dali je ili ne.
Bit` ce ovdje jos svega. Opet ponavljam, Liverpool prelagano dolazi u sansu za gol.
Drugi gol Uniteda, ne znam sta da kazem stvarno.

Bit` ce ovdje jos svega. Opet ponavljam, Liverpool prelagano dolazi u sansu za gol.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Šta vrijedi kad vi imate dobrog golmana a mi nikoga da to realizuje.Rooney88 je napisao/la: Bit` ce ovdje jos svega. Opet ponavljam, Liverpool prelagano dolazi u sansu za gol.
U drugom poluvremenu united dobija 2 crvena, mi dobijamo 2:3, duh Istanbula se vraca

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Moze se ovo okrenuti, a i da se okrene doce sunderland qpr itd i mi cemo imati ukupno 2 suta na gol dok imamo rodgersa na klupi...i evo ga jos jedan biser, vadi lalanu najboljeg na terenu...KAKAV KLOCCCC
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dobar jeste ali nije madjionicar da igra sam protiv napada Liverpoola, sto haman pa radio u prvom poluvremenu.lfckop je napisao/la:Šta vrijedi kad vi imate dobrog golmana a mi nikoga da to realizuje.Rooney88 je napisao/la: Bit` ce ovdje jos svega. Opet ponavljam, Liverpool prelagano dolazi u sansu za gol.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Po prikazanom ovo je puno bolje nego protiv Basela u utorak ali šta nam vrijedi kada je rezultat izostao. Žalosno i smiješno mi je vidjet kada Allen čuva Fellainija koji je jedno metar viši od njega a Can sjedi na klupi. 

Ne vjerujem

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
hahahahahaha Rahimeeee dozovi se,sta lik promasi 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BeyKopites
- Kontakt:
Koji debil je ovaj Sterling, da ne kažem nešto gore.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Bolju realizaciju imao Lazo u zelji nego ovaj sterling 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Direktni krivac sto cemo izgubit i sto necemo pobijedit je ovaj Sterling, svaka ti cast kad takve stvari mozes profulat to je umjetnost 

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
3 ciste sanse mali masiDalabu je napisao/la:Direktni krivac sto cemo izgubit i sto necemo pobijedit je ovaj Sterling, svaka ti cast kad takve stvari mozes profulat to je umjetnost

2:3 je moglo biti al qrac.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesi i glup Sterling.
Željno dijete dokazivanja, šta driblaš dva puta golmana kad si ga već prošao realizuj to.

Željno dijete dokazivanja, šta driblaš dva puta golmana kad si ga već prošao realizuj to.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne sekirajte se, ide on na ljeto u real za velike pare