Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
nista se nije moglo... samo da ne prave greske u odbrani, ovakvi golovi su ok, problem je kad poklonimo gol protivniku...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Allen. 
@topnik1, kakav Mignolet, ovo ti je veliki Brad Jones.

@topnik1, kakav Mignolet, ovo ti je veliki Brad Jones.
Coutinho opet katastrofa, prvo ne isprati Rodneya kod gola, a o pas igri ne treba trošiti riječi.
Joj Rahime šta radiš
Dijete iz osnovne škole ima jači šut 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Adem sam u sredini, oštra po zemlji asistencija i gol, ali ne yebo gaa njegov loš šut. Adem najbolji do sad
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nema veze opet je Mignolet krivnummaLFCŽ je napisao/la:Pa dragi Allene polomi ga odma cim ti je kroz noge provuce, fuj...
Nije Mignolet na golutopnik1 je napisao/la:Gdje je Mignolet kreno pobogu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Toure-Skrtel-Lovren odbrana
Ovdje samo treba cekati kad ce neki zayebati

Ovdje samo treba cekati kad ce neki zayebati

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
shzna je napisao/la:Već me hvata euforija i vidim njih kao defanzivno limitiraniju ekipu. De Gea ih vadi. Krila im igraju bekove, štoperi slabi, a sredina troma i spora. Možemo ovo uzeti
Ovo je dvostruko poklonjen gol...Sage je napisao/la:nista se nije moglo... samo da ne prave greske u odbrani, ovakvi golovi su ok, problem je kad poklonimo gol protivniku...
Prvo Allen reaguje kao dijete. Znaci svaki fudbaler zna princip "moze proci lopta, ali ne moze igrac", a on je jednostavno pustio Valenciu da prodje.
A na Coutinha i pracenje Rooneya pogledom ne treba uopste rijeci trositi...
I naravno kriv je Rodgers opet, a to sto se igraci ponasaju kao poluprofesionalci, nikom nista...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Što vam niko ne čuva lijevu stranu ? 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne znam. Nista nam ne ide od ruke ove sezone. Cak i igramo dobro ali eto.
mater im yeb..em sretnu,ovako su pola titula osvajali...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Idi u pi.cku materinu Rodgers i povedi svoje invalide. Da sam na mjestu predsjednika kluba ovaj pokušaj od trenera bi automatski dobio otkaz, situacija u klubu gora nego kad je Roy bio. Ljudi mu dali pare za pojacanja, još prodao Suareza i on doveo Lovrena,Markovića, Balotelija, itd, ubjedljivo najgora transfer politika na svijetu, ne postoji klub osim Liverpoola koji fudbalski otpad više placa..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ljudi dva pua ugurali loptu i kazneni i dali dva gola. I to jedan iz kilometarskog ofsajda.nerkolfc je napisao/la:Ne znam. Nista nam ne ide od ruke ove sezone. Cak i igramo dobro ali eto.
I usput igraju kao mesari. Stoke im zavidi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Eh ovako
Igramo solidno, primili smo gol iz ofsajda, Allen ako ne najveci onda je jedan od najvecih promasaj u historiji Liverpula. Ovo pisem hladne glave, pisao sam na temi prije neki dan da je ovo kec ko kuca.
Nemojte se nervirat, nego se naviknite na ovakve igre. Ja sam to davno prihvatio i ne nerviram se uopste oko ovakve nase igre.
Uzivajte, YNWA!
BTW. nadam se da ce Rodgers dobiti otkaz, barem zbog forsirana Allena, yebo ga on u pakas.

Igramo solidno, primili smo gol iz ofsajda, Allen ako ne najveci onda je jedan od najvecih promasaj u historiji Liverpula. Ovo pisem hladne glave, pisao sam na temi prije neki dan da je ovo kec ko kuca.
Nemojte se nervirat, nego se naviknite na ovakve igre. Ja sam to davno prihvatio i ne nerviram se uopste oko ovakve nase igre.
Uzivajte, YNWA!
BTW. nadam se da ce Rodgers dobiti otkaz, barem zbog forsirana Allena, yebo ga on u pakas.
ZZ
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Kad ne ide ne ide, potreban je novi pocetak
Tu sam..uzivam u utakmici kao sto bi i ti trebao a ne gledat svaku sitnicu pa ****.t klub za koji "navijaš"..Fudo je napisao/la:Gaston gdje si???
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Klope vrijeme je da i ti das ostavku i predjes u Liverpool
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ako Bog da na samom dnu Džehennema će biti Joe Allen i bibliotekar.
Kocka je bačena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.