FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
A joj tebe.Pa sto puta je vec receno da Greda prvo radi na finansijoskoj stabilizaciji kluba,i podmlađivanju ekipe.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Opstine,kanton i grad sport ne zanima.Njima bi najlakse bilo da se sport komplet ukine.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- SarajlijaTM
MA neka mi svi placamo muriji,da nas "obezbjeđuje",pa je odma lakse.Sta bi da smo gdje drugo u bih,pa nas moraju "dzabaluka" obezbjeđivati...
Ugodan dan svima,odoh lagano

Ugodan dan svima,odoh lagano

-
- Kontakt:
Jeste sigurni da su ovo aktuelni slike zapada Koševa ili nakon ulijetanja protiv Širokog? Poslije ulijetanja sam ulazio bio je sličan haos, ali znam da se poslije fino sredilo.
Ovo su slike zapada unutar tribine prema jugu, jugozapad. Tu je davno prije rata bila diskoteta. Taj dio se vise ne koristi ni u kakve svrhe. dok dio zapada koji je vezan sa lozom je uradjen po visokim standardima, to se uradilo jos dok je Blekic bio.fkzeljeznicarba je napisao/la:Jeste sigurni da su ovo aktuelni slike zapada Koševa ili nakon ulijetanja protiv Širokog? Poslije ulijetanja sam ulazio bio je sličan haos, ali znam da se poslije fino sredilo.
1946
Prije par sedmica sam napisao da bi trebali dobiti dobro pojacanje a nije igrac.
Samo da kazem od toga nema nista ,jer islo se na to ako Amar bude izabran za selektora da jedna vrlo sposobna osoba I dobro povezana ne samo u BIH nego I sire preuzme njegovo mijesto.
Bio je kontaktiran od ljudi iz Zelje koji su bili korektni prema njemu I iznjeli mu njihove planove.
Uglavnom da skratim ,trebalo je ako Amar bude izabran da on uskoci na Amarovo mjesto.
btw tip je ono Zeljovac s dna kace kao sto se kaze.
Mesa hajde sad pokazi koliko volis Zelju

Samo da kazem od toga nema nista ,jer islo se na to ako Amar bude izabran za selektora da jedna vrlo sposobna osoba I dobro povezana ne samo u BIH nego I sire preuzme njegovo mijesto.
Bio je kontaktiran od ljudi iz Zelje koji su bili korektni prema njemu I iznjeli mu njihove planove.
Uglavnom da skratim ,trebalo je ako Amar bude izabran da on uskoci na Amarovo mjesto.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- SarajlijaTM
Ako mislimo na istog "zeljovca" onda je dobro sto nije sjeo na brkino mjesto.neka nama brke,prvi sam navijao da ne bude selektorMuhamedTM je napisao/la:Prije par sedmica sam napisao da bi trebali dobiti dobro pojacanje a nije igrac.

-
- Kontakt:
Selektor ne smije razmisljati na taj nacin, to bi bilo stetno i za njega i za reprezentaciju i za ZeljuMesa hajde sad pokazi koliko volis Zelju

Mesa ima jedan zadatak a to je da nam repka bude sto bolja a odakle dolaze igraci meni ne igra ulogu.MuhamedTM je napisao/la:Prije par sedmica sam napisao da bi trebali dobiti dobro pojacanje a nije igrac.
A sto taj tip nebi pomogao iako je Amar tu??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Nema ništa gore nego kad počnu šifrovano pisati, nemojte onda ništa ni govoriti!
Možda je to Konjić (on mi pade na pamet)?
Možda je to Konjić (on mi pade na pamet)?

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
rekao je sposoban... 

-
- Kontakt:
Ne mogu nigdje da nađem, ali mislim da je bio kod nas onaj pitarčić Dino Branković ? Gledam mu nešto profil nedavno pa se ima svakavih bljuvotina pročitati na račun našeg kluba. Kakve smo mi sve fute imali u klubu! Ako se dobro sjećam.
Kod nas prilicno mirno odkako je pocela pauza, gdje je @super da napise koju info - on zna sta se desava.
Kakvi su planovi od januara, pripreme mozda ili nesto novo ?
Kakvi su planovi od januara, pripreme mozda ili nesto novo ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SarajlijaTM
Zato sto i u klubu i medju navijacima ima onih koji su uvjek prizeljkivali da vide brki ledja,jos uvjek nazalostzeljocity je napisao/la: A sto taj tip nebi pomogao iako je Amar tu??

Nema ljudi nista trenutno,nista se ne desava,pauza,nigdje nikoga,cekajte sjednicu krajem decembra i intervju sa gredicem.Valjda ce tad biti kakvih info.
Do tada je najbolje apstinirati od ovog foruma i ne slusati jufkarske gluposti

Nekoliko igraca vjerovatno odlazi tokom zimskog prijelaznog roka
Na proljece ponovo sa novim timom
Kvesic,Tomic i Colic skoro sigurno napustaju Grbavicu,planiramo razgovarati sa svim igracima kojima isticu ugovori,kaze Osim
Admir Adzem,trener Zeljeznicara,mogao bi u proljetni dio Premijer lige uci sa potpuno novim sastavom
Novi ugovori
Narednog ljeta ugovori isticu skoro svim prvotimcima-Srdjanu Stanicu,Tomislavu Tomicu,Josipu Kvesicu,Benjaminu Colicu,Eldaru Hasanovicu,Mladenu Zeljkovicu i Huanu Maneuelu Varei (Juan).
Zbog teske finansijske situacije,klub je primoran da dozvoli transfere onih igraca za koje se moze dobiti odredjeno obestecenje,a najblizi odlasku su Tomic,Kvesic i Colic.
Planiramo razgovarati sa svim igracima kojima isticu ugovori.Ako bude ponuda kojima cemo biti zadovoljni,moguce je da neki od igraca odu u zimskom prijelaznom roku-rekao nam je menadzer "Plavih" Amar Osim.
Onima koji ne budu otisli na zimu,bit ce ponudjeni novi ugovori.Proteklih godina praska je bila da igraci koji ne zele produziti ugovore,gube mjesto u prvom timu,a hoce li tako biti i dalje,saznat cemo na proljece.
Dosta klubova
Prema rijecima Tomica,postoji interesiranje klubova iz Hrvatske,Belgije i Slovacke,Kvesica su hrvatski mediji "preselili"u Hajduk,dok Colic kaze kako je u zavrsnim pregovorima o transferu.
Jos nisam razgovarao sa menadzerom o produzivanju ugovora,vjerovatno cemo obaviti kada pocnu pripreme za nastavak sezone.Sto se tice ponuda,za sada nema nista konkretno-kaze veznjak "Plavih" Hasanovic.
Na proljece ponovo sa novim timom
Kvesic,Tomic i Colic skoro sigurno napustaju Grbavicu,planiramo razgovarati sa svim igracima kojima isticu ugovori,kaze Osim
Admir Adzem,trener Zeljeznicara,mogao bi u proljetni dio Premijer lige uci sa potpuno novim sastavom
Novi ugovori
Narednog ljeta ugovori isticu skoro svim prvotimcima-Srdjanu Stanicu,Tomislavu Tomicu,Josipu Kvesicu,Benjaminu Colicu,Eldaru Hasanovicu,Mladenu Zeljkovicu i Huanu Maneuelu Varei (Juan).
Zbog teske finansijske situacije,klub je primoran da dozvoli transfere onih igraca za koje se moze dobiti odredjeno obestecenje,a najblizi odlasku su Tomic,Kvesic i Colic.
Planiramo razgovarati sa svim igracima kojima isticu ugovori.Ako bude ponuda kojima cemo biti zadovoljni,moguce je da neki od igraca odu u zimskom prijelaznom roku-rekao nam je menadzer "Plavih" Amar Osim.
Onima koji ne budu otisli na zimu,bit ce ponudjeni novi ugovori.Proteklih godina praska je bila da igraci koji ne zele produziti ugovore,gube mjesto u prvom timu,a hoce li tako biti i dalje,saznat cemo na proljece.
Dosta klubova
Prema rijecima Tomica,postoji interesiranje klubova iz Hrvatske,Belgije i Slovacke,Kvesica su hrvatski mediji "preselili"u Hajduk,dok Colic kaze kako je u zavrsnim pregovorima o transferu.
Jos nisam razgovarao sa menadzerom o produzivanju ugovora,vjerovatno cemo obaviti kada pocnu pripreme za nastavak sezone.Sto se tice ponuda,za sada nema nista konkretno-kaze veznjak "Plavih" Hasanovic.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/admir-ad ... ara/148049" onclick="window.open(this.href);return false;

Tmbt
S obzirom kakav je kadar imao, Adžem je i više nego dobro obavljao svoj posao.
Smiješna odluka.
Smiješna odluka.
- jaludovolimte
- Kontakt: