Dresdenu sretno u nastavku prvenstva, klubu takve tradicije mjesto je najmanje u zweiti, ako ne i više.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ne znam jesi li gledao dokumentarac povodom ujedinjenja Njemacke u kojoj Calmund hvali nacin rada sa omladinskim pogonima u DDR-u.Kaze da su mnogi klubovi iz BRD-a kopirali taj nacin rada.To je jedini spas za Dinamo,samo izgleda da mnogi to ne kontaju.Bas je i Eduard Geyer govorio kako su proizvodili igrace.Ako nadjem negdje posaljem ti.
Etwa 150 Dynamo-Fans haben am Samstagvormittag in Rostock-Warnemünde für einen Großeinsatz der Polizei gesorgt. Die Anhänger des Vereins waren gegen 9 Uhr auf der Promenade unterwegs und machten Erinnerungsfotos am Strand. „Das haben wir ihnen ermöglicht“, teilte Polizeisprecherin Yvonne Hanske mit. Anschließend wurden die Fans von der Polizei zum Hauptbahnhof eskortiert. Die Stimmung war friedlich.
Cottbus je bio puno bolji,jucer se sve vratilo sto se izgubilo u mecevima sa Borusijom,Mainzom,Stuttgartom.SGD53 je napisao/la:Nisam nažalost popratio utakmicu bio sam odsutan od kuće, popratio sam onako rezultatski, a razlog zašto je Dynamo pobjedio stoji u činjenici da je Comvalius utakmicu popratio sa klupe
Das Sportgericht des Deutschen Fußball-Bundes (DFB) hat die SG Dynamo Dresden nach den Vorfällen beim Auswärtsspiel in Rostock zu einem Heimspiel unter Zuschauer-Vollausschluss verurteilt. Das Heimspiel gegen den FC Rot-Weiß Erfurt am 7. Februar 2015 wird somit ohne Zuschauer stattfinden.
odigrano jedno kolo.Pale_Companion je napisao/la:Kad počinje dritta? Mrsko mi da tražim![]()
Protiv BvBa će da gori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.