Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Samim odlaskom Safeta ja bar mislim da je atmosfera mnogo pozitivnija. Nije Safet toliko los kakve je greske pravio na kraju mandata nego jednostavno doslo je do zasicenja na relaciji selektor-igrac. A iz tih zasicenja rijetko kad sta dobro ispadne dok ne dode do promjene selektora.BozePetra je napisao/la:Podrška i pozitivna atmosfera su prijeko potrebni reprezentaciji u ovom trenutku.
i samo još to da shvate dežurni pljuvačisoccerfan je napisao/la:Samim odlaskom Safeta ja bar mislim da je atmosfera mnogo pozitivnija. Nije Safet toliko los kakve je greske pravio na kraju mandata nego jednostavno doslo je do zasicenja na relaciji selektor-igrac. A iz tih zasicenja rijetko kad sta dobro ispadne dok ne dode do promjene selektora.BozePetra je napisao/la:Podrška i pozitivna atmosfera su prijeko potrebni reprezentaciji u ovom trenutku.
velez_mostar je napisao/la:Bezveznjakovicima iz Saveza odgovara bezveznjakovic za selektora, tako je to u ovoj zemlji.
Ciru ne volim previse jer je bio blizak sa jednim majmunom, ali je u pravu, i nikakav poseban pomak se nije napravio.
U svakom slucaju, nadati se da ce se pokvareno moci popraviti u ovim kvalama.
Meši iskreno zelim da nadmaši ove cifre gore, daleko najbolje do sada kada je u pitanju BiH reprezentacija. Ako Bog da, da pored Mešinog imena stoji ne samo ovo 1/6 za SP (prvi od 6 u grupi), nego puno više ukljucujuci i Euro u Francuskoj, SP u Kataru i tako dalje, Onda narednom selektoru da nadmaši i Mešine rezultate. Takodje mu želim da na Fifinoj listi nadmašimo prethodno najbolji rejting u istoriji, ostvaren pod bivšim selektorom. Eto, ne znam sta bi jos čovjeku poželjeti mogao, možda još i dobrog zdravlja i rahatluka u privatnom životu.Safet Sušić 3.3.2010 - 16.11.2014 50 23 9 18 82 59 +23 46% 1.56 2/6 Play-off za EURO 2012 1/6 za SP 2014
Nemoj jest g*vna dzaba. Covjek jucer dobio poziciju ti ga odma pljujes. De makar sacekaj da nesto zasereCeltic je napisao/la:Ne gledam ja u nista,ali eto vidjet ces.volio bih da se varam,vjeruj.let3 je napisao/la:kako sve to znaš?? koja viljuška je to kazala ?Celtic je napisao/la:Ovo je Susic br 2 ! Pocinju nove komunisticke taktike,lazni patriotizam,zabluda da je ovo 75 i neka,a ne 2014,15 i slicno,onda pozivanje neki igraca,sto nema smisla,eto pazite sto kazem.Opet ce nas "Francuz" zavaliti jos vise.
vidoviti Ćamil gleda u viljuške
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.