gogineman je napisao/la:Ma uzecemo im bodove ne brini se ti...al eto posto niste toliko lose komsije vama cemo uzeti samo 1 bod...jbg necemo sva 3 dosta nama 1 al necemo da vam damo 3 boda posto vama "titula ne treba jer Bosna nije vasa drzava"![]()
najbolje onda da nama date bodove i kud koji mili moji
Vjeruj mi da je bolji Stojnić, mlađi je, ima sistem, na kraju pogledaj rezultate kadetske reperezentacije i Borca, a Borčeta više guraju nego što je neki stručnjak, Stojnić vam je i dugoročno bolja opcija, ako vam još uprava pogura možete se sa njim boriti za godinu dvije za europu, a Borče čim su malo slabiji rezultati, uzme lovu i nestanerudarprijedor je napisao/la:kandidati za trenera Borce Sredojevic i Velimir Stojnic![]()
![]()
bilo bi super kad bi Borce dosao
i koje izabran za trenera? **** vam je ova utakmica naredna, ranjeni lav je najgorirudarprijedor je napisao/la:moze biti i to sto kazes...
Zapamti šta sam ti u onom prije postu rekao za Stojnića, to je dugoročno rješenje, kakvi ste sa omladincima, ima te li talenata?rudarprijedor je napisao/la:jos nije niko ali vjerovatno ce biti Stojnic...sigurno se ceka da zavrsi sa kadetima BiH onaj turnir...
Vjeruj mi da će Stojnić izabaciti nekog domaćeg dečka, zna čovjek sa mladima, pa igrao nerješeno sa Portugalom, a ti klinci imaju bolje pripreme od naših seniorskih ekipa, pa opet BiH bila bolja, pa i u Borcu je progurao par mladih, vidio si šta uradio sa Bilbijomrudarprijedor je napisao/la:pa sad ima talenata ali nema niko sa njima raditi kad se nema ni trenera kvalitetnih ali pogotovo nema uslova...ima se jedan pomocni koji nema trave uopste plus sto je taj pomocni kao pola terena nekog pravog stadiona...![]()
![]()
Žalosnorudarprijedor je napisao/la:tesko kod ni c ronaldo nebi zaigrao prije 23. godine![]()
![]()
nemam pojma zasto je to tako ali tako je..
Stojnicrudarprijedor je napisao/la:nadam se da ce novi trener poceti sa pobjedom...samo jos da saznamo ko ce biti taj novi
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Maestro^^, Pablo11 i 12 gostiju.