Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la DonCorleone » 14 dec 2014, 00:07

Sabinho je napisao/la:Kako je zabranjeno diskutovati o nedodirljivim, forumas Virtu4l nece vise pisati na navedenom podforumu.
Pametna odluka, ban mu se smijesio vec uveliko. Nemoj ga previse kopirati jer niko nije nedodirljiv. Supacki postovi se uvijek prepoznaju, pogotovo ovde ;) .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 dec 2014, 00:09

sa srećom meša ... i nemoj hraknuti sudiju ovaj puta :mrgreen:
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 14 dec 2014, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 14 dec 2014, 00:09

AgentttB je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:Dajte ljudi, pa valjda znamo Ciru !?
Necemo sada o njemu raspravljati, u konfliktu je s Mesom i ovo su tipicni njegovi izleti.
On je u konfliktu sa mozgom.
Evo da se po prvi puta složim sa Ćirom,mislim da se ne radi o njegovim izletu i mislim da i ovaj Sarajevski Francuz nije dorastao izazovu koji je pred njega postavio IO NS BIH :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 14 dec 2014, 00:12

Sabinho je napisao/la:Kako je zabranjeno diskutovati o nedodirljivim, forumas Virtu4l nece vise pisati na navedenom podforumu.
:clap: :clap: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :wave: :opaopa: :wave:

:silent:

zauzet je kampanjom za kantu godine!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 14 dec 2014, 00:13

Gospodin, kao i uvijek :bih:
Asmir Begović, golman bh. reprezentacije, u razgovoru za SportSport.ba poslao je novom selektoru Mehmedu Baždareviću tople riječi dobrodošlice.

“Drago mi je što smo dobili selektora. Želim puno sreće gospodinu Baždareviću. Znam da je bio veliki igrač, da je dobro radio kao trener u Francuskoj, pa ne sumnjam da će donijeti pozitivne stvari u reprezentaciju”, kazao je Begović za SportSport.ba, dodavši:

“Važno je da svi igrači, svi ljudi u reprezentaciji i svi navijači budu uz novog selektora. Potrebno je da smo svi zajedno. Nadam se da će Baždarević svojim potezima dodatno ‘srediti’ stvari i da ćemo uspjeti napraviti rezultat koji očekujemo”.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 dec 2014, 00:13

Ziko momčino sagni se pod Okukinu pipu i pjevaj "Ah što ćemoo ljubav kriti kad ti moraš moj biti" :opaopa: :opaopa: :opaopa: :guz: :guz: :guz:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 dec 2014, 00:16

Sretno Mehmede. Bog da pa nizo pobjede sve do Danske (a i tad X odigrali) :)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 14 dec 2014, 00:16

Sheyi je napisao/la:Ziko momčino sagni se pod Okukinu pipu i pjevaj "Ah što ćemoo ljubav kriti kad ti moraš moj biti" :opaopa: :opaopa: :opaopa: :guz: :guz: :guz:
Majkooo moja milaaaaaa :urnebes: :urnebes: :kralj:
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 14 dec 2014, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 14 dec 2014, 00:19

Ovo se i ocekivalo jer realno samo se budala nadala da ce Vaha ili Dusko raditi kao selektor ako nemaju odresene ruke i minumum materijalnih potrazivanja. Mesa je dobar fudbaler bio, drag mi je,ali mislim da zaostaje za Susicem otprilike onoliko koliko je zaostajao i u igrackom pogledu. Medjutim sta je tu je, Susicu sve najbolje, da ako Bog da, sto prije nadje neki angazman jer ipak covjek ima porodicu, a Mesi da se posreci jer realno u pitanju je par utakmica posto cemo valjda dobiti ove Andore i Kiprove jer je pehova i previse. Ostaje Wels i Izrael kod kuce a ovdje su svi uvjeravali da je protiv njih u gostime BOD VELIKI NEUSPJEH, valjda cemo ih onda kuci poderati. Uz Boziju pomoc i remi protiv Belgijie mogli bi direktno na evropsko a najmanje u baraz. Mehmedu Bazdarevicu sve najbolje, a mislim da bi mu trebalo dati ugovor koji ce ukljuciti ove i bar jos jedne kvalifikacije da se covjek na opterecuje sa biti ili ne biti od utakmice do utakmice, posebno sada kada je situacija pomalo nezavidna.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 dec 2014, 00:20

Sheyi je napisao/la:Ziko momčino sagni se pod Okukinu pipu i pjevaj "Ah što ćemoo ljubav kriti kad ti moraš moj biti" :opaopa: :opaopa: :opaopa: :guz: :guz: :guz:
O jbt zivot luda :urnebes: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

socijalac
Kontakt:

Post Postao/la socijalac » 14 dec 2014, 00:20

Jos jedno tele koje nece imati nikakav uticaj na tim i obicna marioneta u rukama saveza koja ce poslusno da obavlja sve sto mu se kaze.
Hala Madrid
No pain, no gain

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 14 dec 2014, 00:21

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:clap:

her Zika :facepalm:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 dec 2014, 00:23

DonCorleone je napisao/la:
Pametna odluka, ban mu se smijesio vec uveliko. Nemoj ga previse kopirati jer niko nije nedodirljiv. Supacki postovi se uvijek prepoznaju, pogotovo ovde ;) .
Supacki je u nedostatku argumenata udruzivati se u copore. Niko nikoga ne kopira ako dvije ili vise osoba imaju isto misljenja po nekim pitanjima.

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 14 dec 2014, 00:24

Ibrahim je napisao/la:Ovo se i ocekivalo jer realno samo se budala nadala da ce Vaha ili Dusko raditi kao selektor ako nemaju odresene ruke i minumum materijalnih potrazivanja. Mesa je dobar fudbaler bio, drag mi je,ali mislim da zaostaje za Susicem otprilike onoliko koliko je zaostajao i u igrackom pogledu.
tito te ne yebo.... :facepalm:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 dec 2014, 00:28

Sabinho je napisao/la: Supacki je u nedostatku argumenata udruzivati se u copore. Niko nikoga ne kopira ako dvije ili vise osoba imaju isto misljenja po nekim pitanjima.
Vec ti je neko ranije rekao da ga kopiras i da je to besmisleno. Doticni gospodin ne priznaje whoscored ranking, niti priznaje FIFA ocjene, tako da je nedostatak argumenata u tako jednom slucaju veoma sirok pojam, koji se u coporu treba terapirati u odredjenim institucijama.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 dec 2014, 00:32

Ibrahim je napisao/la:Ovo se i ocekivalo jer realno samo se budala nadala da ce Vaha ili Dusko raditi kao selektor ako nemaju odresene ruke i minumum materijalnih potrazivanja. Mesa je dobar fudbaler bio, drag mi je,ali mislim da zaostaje za Susicem otprilike onoliko koliko je zaostajao i u igrackom pogledu. Medjutim sta je tu je, Susicu sve najbolje, da ako Bog da, sto prije nadje neki angazman jer ipak covjek ima porodicu, a Mesi da se posreci jer realno u pitanju je par utakmica posto cemo valjda dobiti ove Andore i Kiprove jer je pehova i previse. Ostaje Wels i Izrael kod kuce a ovdje su svi uvjeravali da je protiv njih u gostime BOD VELIKI NEUSPJEH, valjda cemo ih onda kuci poderati. Uz Boziju pomoc i remi protiv Belgijie mogli bi direktno na evropsko a najmanje u baraz. Mehmedu Bazdarevicu sve najbolje, a mislim da bi mu trebalo dati ugovor koji ce ukljuciti ove i bar jos jedne kvalifikacije da se covjek na opterecuje sa biti ili ne biti od utakmice do utakmice, posebno sada kada je situacija pomalo nezavidna.
Postao/la Ibrahim dana 15 nov 2014, 03:46
U nedjelju da cekate postrojeni kad Pape nabije Jeveje, Ima da Pljuske prste na sve strane!
poslije ovakvih postova, mene bi bilo stid pisati dalje na ovom forumu

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 14 dec 2014, 00:35

:clap: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 14 dec 2014, 00:37

Ja sam oduvijek tvrdio da je Ibrahim = Virtual -------
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 14 dec 2014, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 14 dec 2014, 00:37

Ibrahim je napisao/la:Ovo se i ocekivalo jer realno samo se budala nadala da ce Vaha ili Dusko raditi kao selektor ako nemaju odresene ruke i minumum materijalnih potrazivanja. Mesa je dobar fudbaler bio, drag mi je,ali mislim da zaostaje za Susicem otprilike onoliko koliko je zaostajao i u igrackom pogledu. Medjutim sta je tu je, Susicu sve najbolje, da ako Bog da, sto prije nadje neki angazman jer ipak covjek ima porodicu, a Mesi da se posreci jer realno u pitanju je par utakmica posto cemo valjda dobiti ove Andore i Kiprove jer je pehova i previse. Ostaje Wels i Izrael kod kuce a ovdje su svi uvjeravali da je protiv njih u gostime BOD VELIKI NEUSPJEH, valjda cemo ih onda kuci poderati. Uz Boziju pomoc i remi protiv Belgijie mogli bi direktno na evropsko a najmanje u baraz. Mehmedu Bazdarevicu sve najbolje, a mislim da bi mu trebalo dati ugovor koji ce ukljuciti ove i bar jos jedne kvalifikacije da se covjek na opterecuje sa biti ili ne biti od utakmice do utakmice, posebno sada kada je situacija pomalo nezavidna.
LIJECI KOMPLEKSE NA DRUGOM MJESTU.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 dec 2014, 00:53

DonCorleone je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Supacki je u nedostatku argumenata udruzivati se u copore. Niko nikoga ne kopira ako dvije ili vise osoba imaju isto misljenja po nekim pitanjima.
Vec ti je neko ranije rekao da ga kopiras i da je to besmisleno. Doticni gospodin ne priznaje whoscored ranking, niti priznaje FIFA ocjene, tako da je nedostatak argumenata u tako jednom slucaju veoma sirok pojam, koji se u coporu treba terapirati u odredjenim institucijama.
Ne smatram da nekog kopiram, pisem kako pisem i to je to. Isto tako neko tebi moze napisati da si retardiran i da onda ja to kasnije uzmem kao ozbiljnu cinjenicu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 5 gostiju.