Ovo se i ocekivalo jer realno samo se budala nadala da ce Vaha ili Dusko raditi kao selektor ako nemaju odresene ruke i minumum materijalnih potrazivanja. Mesa je dobar fudbaler bio, drag mi je,ali mislim da zaostaje za Susicem otprilike onoliko koliko je zaostajao i u igrackom pogledu. Medjutim sta je tu je, Susicu sve najbolje, da ako Bog da, sto prije nadje neki angazman jer ipak covjek ima porodicu, a Mesi da se posreci jer realno u pitanju je par utakmica posto cemo valjda dobiti ove Andore i Kiprove jer je pehova i previse. Ostaje Wels i Izrael kod kuce a ovdje su svi uvjeravali da je protiv njih u gostime BOD VELIKI NEUSPJEH, valjda cemo ih onda kuci poderati. Uz Boziju pomoc i remi protiv Belgijie mogli bi direktno na evropsko a najmanje u baraz. Mehmedu Bazdarevicu sve najbolje, a mislim da bi mu trebalo dati ugovor koji ce ukljuciti ove i bar jos jedne kvalifikacije da se covjek na opterecuje sa biti ili ne biti od utakmice do utakmice, posebno sada kada je situacija pomalo nezavidna.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA