Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Elegant
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Elegant » 13 dec 2014, 23:12

Goalgetter je napisao/la:Cirina izjava je dospjela i do njemackih medija.
Senilna budala, do jucer se na sva zvona hvalio kako samo on moze da garantuje odlazak na EP, prije toga podrzavao Prosineckog, pa kad je otpao orkeno plocu na Stimca, da je bio jos neki hrvat i njega bi u nebesa digao.

A sada laje, a ovdje mu neki likuju i opet ga podrzavaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 13 dec 2014, 23:13

Mišljenja sam da bi Rajevac bio najbolji izbor, skeptičan sam u Mešine kvalitete jer mu je trenerska karijera lošija nego u Papeta :roll:, nadam se da će me razuvjerit. Ako bude pozivao najbolje igrače to će već bit veliki korak naprijed u odnosu na Papeta.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 13 dec 2014, 23:15

Denizli je napisao/la:Ma **** svoju kevu ovaj Ciro... Samo gura svoje ustase

Znao je Mesa kakav je to manipulator i prije 6 godina:

„To što je on selektor, to je smrt Bosne i Hercegovine“, kategoričan je u svom stavu, podsjećajući na susret sa Blaževićem u Bologni, kada je reprezentacija BiH igrala prvu utakmicu kvalifikacija za SP 1998. godine. „To što nam je tada govorio i šta je radio nisam nikada zaboravio. Kako će nam se napiti bosanske krvi, kako smo bijednici... Bilo je strašno. Neću ulaziti u detalje njegove stručnosti, mada je i ona upitna, no njegov karakter je užasan i to što je on selektor veliki je poraz Bosne.“

Ćiro **** bi mater sopstvenu dao za interes.Ima jedna izreka koja kaže "za sto lira u sto vira", to ti je Ćiro!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 dec 2014, 23:15

alan_kardec je napisao/la:Baždarević će uzeti dosta bodova, jer slijede dvije tekme sa Andorom, jedna sa Kiprom, Vels i izrael kod kuće, ali teško da može donese i baraž. Ipak, nek mu je sa srećom.
Evo nesto sam kalkulisao i mislim da ipak mozemo biti treci. Moci ce ovo Mesa iznijeti samo da se i drugi rezultati poklope.

Crvenom bojom oznacio sam buduce tekme u nasoj grupi, posto tacne rezultate ne mogu prognozirati stavljao sam 1-0 , 0-1 cisto da se zna pobjednik utakmice.

slika
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 dec 2014, 23:16

Elegant je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Cirina izjava je dospjela i do njemackih medija.
Senilna budala, do jucer se na sva zvona hvalio kako samo on moze da garantuje odlazak na EP, prije toga podrzavao Prosineckog, pa kad je otpao orkeno plocu na Stimca, da je bio jos neki hrvat i njega bi u nebesa digao.

A sada laje, a ovdje mu neki likuju i opet ga podrzavaju.
Podrzavao je i Baku :D

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 13 dec 2014, 23:17

Čekaj malo, Pape je vodio neke tamo turske klubove- nikad čuo, dok je Baždarević vodio klubove po Francuskoj tipa Sochaux, jest da nije napravio neki uspjeh, ali doduše nije ni Pape.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 dec 2014, 23:17

calcio brate nista od Amara i Adilovica ovog puta :tralala:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 13 dec 2014, 23:19

Biscione je napisao/la:Mišljenja sam da bi Rajevac bio najbolji izbor, skeptičan sam u Mešine kvalitete jer mu je trenerska karijera lošija nego u Papeta :roll:, nadam se da će me razuvjerit. Ako bude pozivao najbolje igrače to će već bit veliki korak naprijed u odnosu na Papeta.
Nažalost, nijedan ozbiljan kandidat nije bio u utrci.Ovi što su ostali nikad neće ni blizu sličnog angažmana,a i ne čudi jer izgleda da se stvari u savezu vraćaju na staro, tj na period Ilje, Sulje i Ušanovića.Teleću glavu su izlevatili, i ovoga će sigurno.Nije imao nikakve uslove kod kandidature, po meni znak da je bio spreman sve da uradi samo da sjede na klupu.Beskičmenjak ko i Pape, vrijeme će pokazati.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 dec 2014, 23:19

Mesa ima super tezak zadatak, bice vrlo tesko doci do baraza.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 13 dec 2014, 23:20

Mesa je vodio tri tima u francuskoj Leagu 1, bio najbolji trener 2. francuske lige, finalista africke lige sampiona. Nije to sad neka trenerska karijera ali nije ni za potcjenjivanje.
Ciro , koji je vec bio debelo potrosen, imao je bolju karijeru, svi ostali BH selektori su imali losiju.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 dec 2014, 23:21

Kad bi kojim cudom do kraja pobjedili sve utakmice sem gostovanja u Beligiji gdje bi igrali nerjeseno imali bi 18. bodova.

Jos da nam se rezultati Izraela i Velsa poklope, i da Belgija do kraja sve pobjedi sem NAS (nerjeseno) poklope mozda bi i mogli biti drugi.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 13 dec 2014, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 dec 2014, 23:21

Sabinho je napisao/la:Kako je zabranjeno diskutovati o nedodirljivim, forumas Virtu4l nece vise pisati na navedenom podforumu.
Forumaš Virto je uvrijeđen,jer je prepravio naziv teme Koga nakon Sušića u Mehmed Baždarević-Meša,a raja to nije ispoštovala i nastavila je pisat na temi koju je otvorio NoName :rol: :rol: :rol: Zamisli kako se usudio,on je trebao biti taj koji će otvoriti temu o novom selektoru... :rol: Al' eto vratio je stari naziv temi koga nakon Sušića,pomirio se s porazom :urnebes: Čita on nas.. Ranom zorom će on ovdje napisat komentar :rol:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 dec 2014, 23:25

Zar nije Meša uveo neke francuske klubove u prvu ligu i da nije toliki trenerski diletant kolkim se predestavlja, elem nek pozove ono najbolje čime mi raspolažemo ja sam zadovoljan, nesumnjivo je ima veče trenerske kvalitete nego Sušić. Meša, Baka, Hadžibegić su u pet deka ko treneri, jedino što Meša zna bolje progovoriti i što je elokventniji od svih pobrajanih. Ja sam u početku priželjkivao PRosinečkog, Meša mi je bio druga opcija, i eto bi Meša, imaće težak zadatak najpametnije mu je da odma krene gledat kasete :lol:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 13 dec 2014, 23:26

Steta sto nema vise lige sampiona da onaj levat Vugdalic dovede svog prijatelja Ciru i prepita ga oko selektora, mislim da Ciro Pofalice nbi napustio ziv bez opasne pratnje, a i Vugdalic bi bio pod upitnikom :mrgreen:
Staro djubre jos jednom pokazalo svoje pravo lice...
Mesa samo ne treba puno pametovati oko sastava, tj postaviti igrace gdje im je mjesto u timu i pozvati najbolje trenutno sto imamo, a svoje znanje ce najbolje pokazati formacijom koju ce izvesti i mogucim izmjenama u najbitnijim trenutcima.... i naravno sugestijama igracima u toku utakmice, a ne ko tele da prekrtsti ruke i zabacuje glavu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 dec 2014, 23:28

kimbo je napisao/la:
MA to je samo primjer , ocekivao sam nesto malo konketnije u njegovoj izjavi da se vidi da je covjek informisan i da vec ima ideje .. Licno bi mu odma utalio Duljevica, Okica , Suljica .. brzanere po krilima .. Kao i Djurica kao Edinu zamjenu neupitno. .. Sva ova imena bez razmisljaja bi mu utalio da sam neki menadzercic :mrgreen:

Ma koliko depresivno zvuci Tesko mi je biti pozitivan kada vidim neznanje i iskreno nezainteresovanost koju ispoljava evo i Bazdarevic. Amar je imao ako nista 100% uvid u BH fudbal. Bole sve propustene sanse za normalnim nekim rjesenjima ako toga uopste ima ovdje kod nas.

I varaju se svi cak i Bazdarevic ako misli da ima vremena .. Situacija je akutna i morao je pocet vec od dana kada je pomislio da bude selektor

@NoName
Svidja mi se tvoj stav. KLjuc je imati alternativu. Kakvu takvu alternativu i da je dio nekog osmisljenog koncepta .. kvalitet alternative se ne moze garantovati naravno jer nismo Brazil

Svi cemo s nestrpljenjem cekati njegov prvi spisak, to ce nam otkriti mnogo toga o tome kako Mesa namjerava raditi.
Svi mozemo nabrojati petnaestak igraca koji ce 100% biti na spisku, jer nema teorije da ih izostavi. Oni preostali su zanimljivi jer tu ce se vjerovatno naci par novih igraca. Ja bih volio takodje viditi nekoliko ovih potencijala iz Premijer lige.

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 13 dec 2014, 23:32

Ma je li moguće da imamo najgrdnijeg izbornika u Europi pa taj IO NS BIH i o tome morao voditi računa,ali oni kao moralisti vodili računa o moralu i podobnosti :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 13 dec 2014, 23:33

anel81m je napisao/la:
Biscione je napisao/la:Mišljenja sam da bi Rajevac bio najbolji izbor, skeptičan sam u Mešine kvalitete jer mu je trenerska karijera lošija nego u Papeta :roll:, nadam se da će me razuvjerit. Ako bude pozivao najbolje igrače to će već bit veliki korak naprijed u odnosu na Papeta.
Nažalost, nijedan ozbiljan kandidat nije bio u utrci.Ovi što su ostali nikad neće ni blizu sličnog angažmana,a i ne čudi jer izgleda da se stvari u savezu vraćaju na staro, tj na period Ilje, Sulje i Ušanovića.Teleću glavu su izlevatili, i ovoga će sigurno.Nije imao nikakve uslove kod kandidature, po meni znak da je bio spreman sve da uradi samo da sjede na klupu.Beskičmenjak ko i Pape, vrijeme će pokazati.
BiH su u nastavku kvalifikacija za EURO 2016. želeli da vode Robert Prosinečki, Lotar Mateus, Vojček Lazarek, Mehmed Baždarević, Amar Osim, Duško Bajević, Šener Bajramović, Faruk Hadžibegić, Luis Fernandes, Dragan Okuka, Vlatko Glavaš, Alberto Zakeroni, Aleksandar Zavarov, Jirgen Koler, Žak Snatini, Milovan Rajevac, Enco Šifo, Blaž Slišković, Sergej Barbarez i Igor Štimac.
jesu fakat ovi svi bili u igri?
Semper Fidelis

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 dec 2014, 23:33

Denizli je napisao/la:Ma **** svoju kevu ovaj Ciro... Samo gura svoje ustase

Znao je Mesa kakav je to manipulator i prije 6 godina:

„To što je on selektor, to je smrt Bosne i Hercegovine“, kategoričan je u svom stavu, podsjećajući na susret sa Blaževićem u Bologni, kada je reprezentacija BiH igrala prvu utakmicu kvalifikacija za SP 1998. godine. „To što nam je tada govorio i šta je radio nisam nikada zaboravio. Kako će nam se napiti bosanske krvi, kako smo bijednici... Bilo je strašno. Neću ulaziti u detalje njegove stručnosti, mada je i ona upitna, no njegov karakter je užasan i to što je on selektor veliki je poraz Bosne.“
Halo momak, nazivat Sliskovica Ustasom... :nene: Bi li Ustasa igrao za BiH u sred rata? Uozbilji se.

Virtuale vrati se, dosadno bez tebe. :pray: Evo vidis risha ne zna sta ce od sebe, preostaje mu samo Hareta prcat. :D
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 13 dec 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 dec 2014, 23:33

http://sportsport.ba/bh_fudbal/ciro-ma- ... pci/147878" onclick="window.open(this.href);return false;

Ćiro jest veliki trener, ali ova izjava o Meši je sramotna :puke: to samo pokazuje kakav je ko covjek :puke:
mogao je iz kurtoazije zaželiti novom selekotru srecu ili bar ništa ne izjavljivati....ovako, sa ovim sramotnim izjavama samo raspiruje strasti :shock: cak je i ljude u Savezu nazvao papcima....a zapravo, on je taj koji je ispao papak sa takvim izjavama

što mu to sad treba?? zašto je toliko nadrkan na Mešu i Savez :?: da nije možda ljubomoran što nije on ponovo selektor ?

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la JoseMourinho » 13 dec 2014, 23:35

aS_Roma je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la: treba samo iskren biti i realan, a čiro je upravu sve
AJ da ne psujem i čiru i sve da te pitam sta je upravu Ćiro? Samo me zanima kako je upravu? Ako možda normalno napisat kako je upravu?
Ja samo imam isto misljenje, trener koji nikoga nije trenirao ni sam ne pamti, dobro sad ces reci zar je morao nekoga trenirati, haj eto nek i nije morao, al mislim onako kao pojava dosta je slican Safetu ovakvi treneri nemaju autoritet nigdje niti ce ikad imati, izbor je trebao pasti na nekog iskusnijeg trenera.

Izbor je sam po sebi bio dosta los nije ni Hadzibegic dobar izbor, a ni Barbarez, ovaj Rajevac ima koliko toliko iskustva po meni je bolji on izbor bio, al eto vidjet cemo, sretno da mu bude
Realno gledajući jedino rajevac je bara bara sa njim, ostali imaju slabiji CV pogotovo dvojca koje majmun Ćiro brani...

Taj autoritet je smiješan, svi ce oni poštovat selektora dok je normalan jer su profesionalci ;)

Ne serite po čovjeku nije ni 24 sata selektor ma nije nijednu tek mu a već mu mane nalazite...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, CAZIN, denza, greenwood, HariTz, lol89, Normus90, Proximic i 52 gosta.