Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Edin Džeko? Veza?sanjinzeljo je napisao/la:sudeci prema formi da je sutra derbi na kosevu bi bilo sarajevo-zeljeznicar0-5...to bi se sigurnoscu moglo reci ali ni mai nije daleko za par dobrih poteza i golova na kosevu...
NoName je napisao/la:Edin Džeko? Veza?sanjinzeljo je napisao/la:sudeci prema formi da je sutra derbi na kosevu bi bilo sarajevo-zeljeznicar0-5...to bi se sigurnoscu moglo reci ali ni mai nije daleko za par dobrih poteza i golova na kosevu...
Začatavate temu bespotrebno, pored tema o dotičnim klubovima.
Hajde, ionako će se sve ovo pobrisati. Nego, čuvajte se vi pravog Alena, najboljeg strijelca lige. Onog što ne izvodi penalejohnnyHZ je napisao/la:to kazem i ja HVALA BOGU DA IMAMO.....Kemo je napisao/la:Ma niko nije prepoznao njegov talenat u zelji, sreca pa smo ga uvalili cesima, a inace se ti netalentovani igraci i klocevi forsiraju sa 16, 17 godina u prvom timu. Osim je prepznao njegov talenat, ali u to vrjeme su puhali neki cudni vjetrovi u zelji. To ti je 1000 puta ispricana prica, ne znam koji vrag opet potezete to.johnnyHZ je napisao/la:žELJVACC...ponosis se igracem koji je igrao za vas ....hmmm..par tekmi ???![]()
![]()
budi realan pa reci da je ostao u Šumarku da bi i sad sjedio na klupi .....,da nije otisao u teplice i postao igrac sad bi trunuo ovdje
Hvala Bogu pa imam takvog igraca i ljudinu...
Zeljovac.....Nmoj da vam Alen opet onu gripu posalje ž1s2
Za tvoju informaciju ,pola hrvatske reprezentacije igra za klubove koji su za 10 klasa bolji od kluba za koji nastupa Dzeko ,tako da nema logike ovo sto si napisao .KONGO je napisao/la:Samo da kazem da je Edin Dzeko dijamant![]()
Malo se o njemu pise, da ga imaju Hrvati oni bi cak i u Erotskim magazinima pisali o njemu ! Dzeko najjaci si, samo naprijed....
a koji su to njihovi napadaci eduardo ( klupa) , olic (klupa) to sto igraju u ovim jacim ....ostali.....a dzeko igra u PROSJECNOM klubu i prvi je strijelacvelez_mostar je napisao/la:Za tvoju informaciju ,pola hrvatske reprezentacije igra za klubove koji su za 10 klasa bolji od kluba za koji nastupa Dzeko ,tako da nema logike ovo sto si napisao .KONGO je napisao/la:Samo da kazem da je Edin Dzeko dijamant![]()
Malo se o njemu pise, da ga imaju Hrvati oni bi cak i u Erotskim magazinima pisali o njemu ! Dzeko najjaci si, samo naprijed....
Vjerovatno je Dzeko bolji napadac od bilo kojeg njihovog ,ali da je toliko ,nije..znam ja da je on nama bolji od svih napadaca svijeta ,i da mislimo vise nego sto jest ,ali moramo malo realnije gledati stvari.
pa medunjanin dao vise nego njihovi napadaciCartman je napisao/la:Ma hrvatski napadaci su kloveci. Evo bas citam u jednim njihovim novinama da se brinu jer su Olic i Eduardo zajedno dali 1 gol ove godine.
Mozda je cak i imao vecu minutazujohnnyHZ je napisao/la:pa medunjanin dao vise nego njihovi napadaciCartman je napisao/la:Ma hrvatski napadaci su kloveci. Evo bas citam u jednim njihovim novinama da se brinu jer su Olic i Eduardo zajedno dali 1 gol ove godine.![]()
Kad vec govorimo o Eduardu i Olicu, moram da kazem kako su hrvatski novinari smjesni na onom portalu od Nove napisu 3 stranice teksta kad Eduardo ili Olic izvedu aut.Cartman je napisao/la:Ma hrvatski napadaci su kloveci. Evo bas citam u jednim njihovim novinama da se brinu jer su Olic i Eduardo zajedno dali 1 gol ove godine.
Uh, ako nastavi u novom klubu zabijati spadat će u sam vrh, ali teško će biti najbolji kraj Rooneya, Torresa itd.Legenda_BiH je napisao/la:Trenutno Džeko nije najbolji napadac, ali bit ce on za godinu 2,3. Prvo treba da ode u neki klub koji igra svake godine LS, pa onda ce on bit najbolji napadac.
Mrgood je napisao/la:Uh, ako nastavi u novom klubu zabijati spadat će u sam vrh, ali teško će biti najbolji kraj Rooneya, Torresa itd.Legenda_BiH je napisao/la:Trenutno Džeko nije najbolji napadac, ali bit ce on za godinu 2,3. Prvo treba da ode u neki klub koji igra svake godine LS, pa onda ce on bit najbolji napadac.
I ja mislim da bi odgovaro u Chelseau i Engleskoj ligi. Kakav bi samo to bio tandem Drogba-Dzeko. Dva tenka. A Ancelotti ga je htio dovest u Milan, tako da je sigurno zainteresovan.MaliMemo je napisao/la:Ja bi njega zelio vidjeti u Chelsea-u , samo ne u talijanskoj ligi.
imaju onog mladog crnca, ne mogu mu se sada sjetiti imena, ide nešto sa "s"Mrgood je napisao/la:Chelsea će ga dovesti kao tandem sa Drogbom a i za budućnost jer Anelki i Drogbi su preko 32 god. a mlađih nemaju..
SturridgeMirza_Hordas je napisao/la:imaju onog mladog crnca, ne mogu mu se sada sjetiti imena, ide nešto sa "s"Mrgood je napisao/la:Chelsea će ga dovesti kao tandem sa Drogbom a i za budućnost jer Anelki i Drogbi su preko 32 god. a mlađih nemaju..![]()
Mislis na Sturridga? ma kakav on Dzeko je Dzeko za njegaMirza_Hordas je napisao/la:imaju onog mladog crnca, ne mogu mu se sada sjetiti imena, ide nešto sa "s"Mrgood je napisao/la:Chelsea će ga dovesti kao tandem sa Drogbom a i za budućnost jer Anelki i Drogbi su preko 32 god. a mlađih nemaju..![]()