Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sanjinzeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la sanjinzeljo » 25 mar 2010, 15:27

sudeci prema formi da je sutra derbi na kosevu bi bilo sarajevo-zeljeznicar0-5... :D to bi se sigurnoscu moglo reci ali ni mai nije daleko za par dobrih poteza i golova na kosevu... :D

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 mar 2010, 15:29

sanjinzeljo je napisao/la:sudeci prema formi da je sutra derbi na kosevu bi bilo sarajevo-zeljeznicar0-5... :D to bi se sigurnoscu moglo reci ali ni mai nije daleko za par dobrih poteza i golova na kosevu... :D
Edin Džeko? Veza?

Začatavate temu bespotrebno, pored tema o dotičnim klubovima.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2010, 15:32

NoName je napisao/la:
sanjinzeljo je napisao/la:sudeci prema formi da je sutra derbi na kosevu bi bilo sarajevo-zeljeznicar0-5... :D to bi se sigurnoscu moglo reci ali ni mai nije daleko za par dobrih poteza i golova na kosevu... :D
Edin Džeko? Veza?

Začatavate temu bespotrebno, pored tema o dotičnim klubovima.

Trebaš im crtati. :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 mar 2010, 15:45

johnnyHZ je napisao/la:
Kemo je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:žELJVACC...ponosis se igracem koji je igrao za vas ....hmmm..par tekmi ??? :roll: :roll:
budi realan pa reci da je ostao u Šumarku da bi i sad sjedio na klupi .....,da nije otisao u teplice i postao igrac sad bi trunuo ovdje ;)
Ma niko nije prepoznao njegov talenat u zelji, sreca pa smo ga uvalili cesima, a inace se ti netalentovani igraci i klocevi forsiraju sa 16, 17 godina u prvom timu. Osim je prepznao njegov talenat, ali u to vrjeme su puhali neki cudni vjetrovi u zelji. To ti je 1000 puta ispricana prica, ne znam koji vrag opet potezete to.
Hvala Bogu pa imam takvog igraca i ljudinu...
to kazem i ja HVALA BOGU DA IMAMO.....
Zeljovac.....Nmoj da vam Alen opet onu gripu posalje ž1s2 :D
Hajde, ionako će se sve ovo pobrisati. Nego, čuvajte se vi pravog Alena, najboljeg strijelca lige. Onog što ne izvodi penale ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 mar 2010, 16:16

KONGO je napisao/la:Samo da kazem da je Edin Dzeko dijamant :mrgreen:

Malo se o njemu pise, da ga imaju Hrvati oni bi cak i u Erotskim magazinima pisali o njemu ! Dzeko najjaci si, samo naprijed....
Za tvoju informaciju ,pola hrvatske reprezentacije igra za klubove koji su za 10 klasa bolji od kluba za koji nastupa Dzeko ,tako da nema logike ovo sto si napisao .
Vjerovatno je Dzeko bolji napadac od bilo kojeg njihovog ,ali da je toliko ,nije..znam ja da je on nama bolji od svih napadaca svijeta ,i da mislimo vise nego sto jest ,ali moramo malo realnije gledati stvari.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 mar 2010, 16:53

velez_mostar je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Samo da kazem da je Edin Dzeko dijamant :mrgreen:

Malo se o njemu pise, da ga imaju Hrvati oni bi cak i u Erotskim magazinima pisali o njemu ! Dzeko najjaci si, samo naprijed....
Za tvoju informaciju ,pola hrvatske reprezentacije igra za klubove koji su za 10 klasa bolji od kluba za koji nastupa Dzeko ,tako da nema logike ovo sto si napisao .
Vjerovatno je Dzeko bolji napadac od bilo kojeg njihovog ,ali da je toliko ,nije..znam ja da je on nama bolji od svih napadaca svijeta ,i da mislimo vise nego sto jest ,ali moramo malo realnije gledati stvari.
a koji su to njihovi napadaci eduardo ( klupa) , olic (klupa) to sto igraju u ovim jacim ....ostali.....a dzeko igra u PROSJECNOM klubu i prvi je strijelac ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 mar 2010, 17:46

Ma hrvatski napadaci su kloveci. Evo bas citam u jednim njihovim novinama da se brinu jer su Olic i Eduardo zajedno dali 1 gol ove godine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 mar 2010, 18:17

Cartman je napisao/la:Ma hrvatski napadaci su kloveci. Evo bas citam u jednim njihovim novinama da se brinu jer su Olic i Eduardo zajedno dali 1 gol ove godine.
pa medunjanin dao vise nego njihovi napadaci :D 8-)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 mar 2010, 18:21

johnnyHZ je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma hrvatski napadaci su kloveci. Evo bas citam u jednim njihovim novinama da se brinu jer su Olic i Eduardo zajedno dali 1 gol ove godine.
pa medunjanin dao vise nego njihovi napadaci :D 8-)
Mozda je cak i imao vecu minutazu :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 25 mar 2010, 18:24

Moraju se brinuti svi napadači zajedno 13 golova u skoro 4 mjeseca. Dobro Eduardo je više manje povrjeđen, Kalinić igra ali pogodi u svakoj desetoj, Klasnić isto, Petrić isto, Bilić isto, jedino Mandžukić i Jelavić dižu prosjek :lol:

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 25 mar 2010, 18:25

Kad vec govorimo o Eduardu i Olicu, moram da kazem kako su hrvatski novinari smjesni na onom portalu od Nove napisu 3 stranice teksta kad Eduardo ili Olic izvedu aut.

A sve pricaju Dudu ovo Dudu on, svjetska klasa .... mos mislit.
× Plava krv ispod koze ×

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 25 mar 2010, 18:27

Trenutno Džeko nije najbolji napadac, ali bit ce on za godinu 2,3. Prvo treba da ode u neki klub koji igra svake godine LS, pa onda ce on bit najbolji napadac.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 25 mar 2010, 18:31

Legenda_BiH je napisao/la:Trenutno Džeko nije najbolji napadac, ali bit ce on za godinu 2,3. Prvo treba da ode u neki klub koji igra svake godine LS, pa onda ce on bit najbolji napadac.
Uh, ako nastavi u novom klubu zabijati spadat će u sam vrh, ali teško će biti najbolji kraj Rooneya, Torresa itd.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 25 mar 2010, 18:33

Ja bi njega zelio vidjeti u Chelsea-u , samo ne u talijanskoj ligi.
× Plava krv ispod koze ×

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 25 mar 2010, 18:37

Chelsea će ga dovesti kao tandem sa Drogbom a i za budućnost jer Anelki i Drogbi su preko 32 god. a mlađih nemaju..

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 25 mar 2010, 18:39

Mrgood je napisao/la:
Legenda_BiH je napisao/la:Trenutno Džeko nije najbolji napadac, ali bit ce on za godinu 2,3. Prvo treba da ode u neki klub koji igra svake godine LS, pa onda ce on bit najbolji napadac.
Uh, ako nastavi u novom klubu zabijati spadat će u sam vrh, ali teško će biti najbolji kraj Rooneya, Torresa itd.

neznam zasto nebi bio bolji, u nekim segmentima igre je cak daleko ispred njih, momak je beton, samo jos u jaci klub da ode ;) :)
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 mar 2010, 19:17

MaliMemo je napisao/la:Ja bi njega zelio vidjeti u Chelsea-u , samo ne u talijanskoj ligi.
I ja mislim da bi odgovaro u Chelseau i Engleskoj ligi. Kakav bi samo to bio tandem Drogba-Dzeko. Dva tenka. A Ancelotti ga je htio dovest u Milan, tako da je sigurno zainteresovan.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 mar 2010, 20:14

Mrgood je napisao/la:Chelsea će ga dovesti kao tandem sa Drogbom a i za budućnost jer Anelki i Drogbi su preko 32 god. a mlađih nemaju..
imaju onog mladog crnca, ne mogu mu se sada sjetiti imena, ide nešto sa "s" :D ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 mar 2010, 20:15

Mirza_Hordas je napisao/la:
Mrgood je napisao/la:Chelsea će ga dovesti kao tandem sa Drogbom a i za budućnost jer Anelki i Drogbi su preko 32 god. a mlađih nemaju..
imaju onog mladog crnca, ne mogu mu se sada sjetiti imena, ide nešto sa "s" :D ;)
Sturridge :mrgreen:

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 25 mar 2010, 20:19

Mirza_Hordas je napisao/la:
Mislis na Sturridga? ma kakav on Dzeko je Dzeko za njega :mrgreen:
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Micron i 18 gostiju.