Al si ti neki pacenikpingpong je napisao/la:Tandem:
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Al si ti neki pacenikpingpong je napisao/la:Tandem:
![]()
![]()
Petra djevojčice, iz Sa sam. Hoćeš na kafu da se uslikamo pa postavimo na forum?BozePetra je napisao/la:Predlažem da nam pingpong stavi svoju sliku, on je sigurno lijep.
pingpong je napisao/la:Petra djevojčice, iz Sa sam. Hoćeš na kafu da se uslikamo pa postavimo na forum?BozePetra je napisao/la:Predlažem da nam pingpong stavi svoju sliku, on je sigurno lijep.
Cartman, žao mi je. Ne izlazim s muškarcima.Cartman je napisao/la:pingpong je napisao/la:Petra djevojčice, iz Sa sam. Hoćeš na kafu da se uslikamo pa postavimo na forum?BozePetra je napisao/la:Predlažem da nam pingpong stavi svoju sliku, on je sigurno lijep.![]()
Je li ovo Jacky?
Srce drago, baš ti hvala na pozivu, ali ja izlazim isključivo s muškarcima.pingpong je napisao/la:Petra djevojčice, iz Sa sam. Hoćeš na kafu da se uslikamo pa postavimo na forum?BozePetra je napisao/la:Predlažem da nam pingpong stavi svoju sliku, on je sigurno lijep.
Hahahaha ok, vjerujem tiBozePetra je napisao/la:Srce drago, baš ti hvala na pozivu, ali ja izlazim isključivo s muškarcima.pingpong je napisao/la:Petra djevojčice, iz Sa sam. Hoćeš na kafu da se uslikamo pa postavimo na forum?BozePetra je napisao/la:Predlažem da nam pingpong stavi svoju sliku, on je sigurno lijep.
Dosta suzdržana i odmjerena izjava... Bez telećeg blejanja, gluposti, zatezanja i šutnje.....BozePetra je napisao/la:http://balkans.aljazeera.net/video/mehm ... -selektora
Jesu li ono sad kvale za SP ili EPBatko je napisao/la:Dosta suzdržana i odmjerena izjava... Bez telećeg blejanja, gluposti, zatezanja i šutnje.....BozePetra je napisao/la:http://balkans.aljazeera.net/video/mehm ... -selektora
Ako ništa, lijepo vidjeti selektora koji zna da priča!!!
Sent from Angelina's bed
Ovaj IO koji postoji dvije godine je uvijek odluke donosio jednoglasno... Ljudi se zaključuju, raspravljaju i dogovore i onda novinarima i svima kažu bilo je jednoglasno.... Pozdravljam takav način jer naši novinari stalno izmišljaju ovaj ovo onaj ono.. Bolje da se ne zna sta se priča tamo!!!firefirefirely je napisao/la:Evo na dnevniku kazu, u najuzem izboru bili Rajevac i Bazdarevic.. pa mi je suveli nesto da su i iz RS-a glasali za Mešu, jer je odluka jednoglasna bila.. da mozda nije obecano da ce Rajevac dobiti selektorsko mjesto za kvale za SP ..
A što je najjinteresantnije,čovjek koristi skypeBatko je napisao/la:Dosta suzdržana i odmjerena izjava... Bez telećeg blejanja, gluposti, zatezanja i šutnje.....BozePetra je napisao/la:http://balkans.aljazeera.net/video/mehm ... -selektora
Sent from Angelina's bed
Dobro se sjećam te utakmice. Meša je bio u odličnoj formi i jedan od najboljih igrača u tim kvalifikacijama za SP. Nakon jednog faula nad Mešom, kojeg sudija nije svirao, Meša je burno reagovao i pljunuo ispred sebe u pravcu sudije. Sudija je bio udaljen od njega u tom trenutku najmanje 15 metara. Meša je nastavio protestvovati i nakon toga mu je dao crveni zbog pljuvanja. Kažnjen je pola godine - godinu, nisam siguran, zabrane igranja za reprezentaciju. Bez Meše i bez Zvonimira Bobana (isto kažnjen) smo (ex YU) bili veoma hendikepirani na SP.Dado je napisao/la:BozePetra je napisao/la:Podržat bez rezerve, sad nam treba pozitivna atmosfera!
Sretno, Meša, i da pljuneš sudiju svaki put kad nas zezne!
Kad je Mesa pljunio sudiju? laz!!
[youtube][/youtube]
Bio si brziNoName je napisao/la:Pogledaj stranicu broj 2 ćorocalcio je napisao/la:Mesha odlazi!
rishaaa je napisao/la:A što je najjinteresantnije,čovjek koristi skypeBatko je napisao/la:Dosta suzdržana i odmjerena izjava... Bez telećeg blejanja, gluposti, zatezanja i šutnje.....BozePetra je napisao/la:http://balkans.aljazeera.net/video/mehm ... -selektora
Sent from Angelina's bedI to je veliki napredak
Nema više spuštanja slušalice
![]()
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Hansestadt i 45 gostiju.