Sto se Mintala tice, bas tako kao sto si reko, povrede mu **** znanje ( 1FCN je klub koji mi je u srcu).sukisp je napisao/la:Mintala su dvije teske povrede zahebale da napravi nesto vise.Rz88 je napisao/la:kako ste vi meni smijesni ljudi , bolan sport.de, jeste li ikad culi za njemacki rtl ili dsf, jesam li ja pravio ovo ili ne gleda se koliko ga klubova zeli kakav ibisevic ko inter nikad nije dao ponudu za njega, tottenham takodjer ovdje se gledaju igraci koji su dobili ponude, i zato citajte malo okolo a ne po nasim nekim stranicama koji dizu nase igrace do neba samo da bi bila gleedanija strana, malo gledajte realno ibisevic je u vrhunskoj formi ali tek nakon 2-3ovakvih sezona se moze reci da je vrhunski, isto ovako je bio mintal a gdje je sada 2 liga, bilo je jos mnogih takvih, po meni je dzeko bolje dosta od ibisevica a salihovic jos veca stepenica zato smanjite man utd zeli ibisevica i gledajte malo realnije
Razlika izmedzu Vede i Seje je da..........
Vedo zavisi od tima i igraca koji ce mu stvoriti sansu ili iskoristiti njegovu asistenciju
Dok kod Seje tim i igraci zavise od njega-ako ne igra ili ima los dan ode Hoffa u helac.
Za drugo...koji to izraziti spic igrac ne zavisi od tima...nema ga

I ostalo je tacno, ali ne potpuno...nikad ne moze nit' smije tim zavisiti od jednog igraca.