Izjava godine umotana u pitanje!!HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Kako se zove brko što vas vodi?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Izjava godine umotana u pitanje!!HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Kako se zove brko što vas vodi?
HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Kako se zove brko što vas vodi?
ne znas kako se ON!!!! zoveHŠKZ MOSTAR je napisao/la:Zaboravio nikako se sjetit...
Zna on, nego malo provocira.... a da ga pitas ko je izgradio onaj "plus" nad Mostarom znao bi odmah.theM87 je napisao/la:ne znas kako se ON!!!! zoveHŠKZ MOSTAR je napisao/la:Zaboravio nikako se sjetit...
Ubjedljivo najjača.123456 je napisao/la:Joj ja bi njega slusao 100 godina.Nikola legendooooooooooooooooo.A na ovo sam oplako ko nikad.
60. Iako ste bili brzi niste mogli stici Papeta?
>>> - svabo mi je davno rekao: Nemoj se vracati preko centra i nemoj da
>>> razmisljas, kad razmisljas najopasnoiji si po nas gol.
manijaci.baButmiran je napisao/la:Koja je oficijelna web stranica manijaka?Themaniacs.org ili manijaci.ba?
Zove se deranje gurova Zrinjskog ove sezoneHŠKZ MOSTAR je napisao/la:Kako se zove brko što vas vodi?
Nemoj bogati imas glupo razmisljanje netrebaju nam takviNoName je napisao/la:Pošto ja živim blizu željezničke stanice (cca 100 m) da li bih i ja trebao da navijam za Želju?
Zar ne navijašNoName je napisao/la:Pošto ja živim blizu željezničke stanice (cca 100 m) da li bih i ja trebao da navijam za Želju?
Ma trenutno samo simpatišem i to zbog mog komšije Hamze iz djetinjstva, jer je on ludovao za Željom, pa meni to bilo simpatično. A ne znam reko, imal neki kriterij za ovo, recimo, da mi je neko iz familije bio željezničar (od žene dedo bio) ili ovaj radijus udaljenosti od željezničke stanice ili pruge.Virtu4l je napisao/la:Zar ne navijašNoName je napisao/la:Pošto ja živim blizu željezničke stanice (cca 100 m) da li bih i ja trebao da navijam za Želju?![]()
Daću ti ja kriterijNoName je napisao/la:Ma trenutno samo simpatišem i to zbog mog komšije Hamze iz djetinjstva, jer je on ludovao za Željom, pa meni to bilo simpatično. A ne znam reko, imal neki kriterij za ovo, recimo, da mi je neko iz familije bio željezničar (od žene dedo bio) ili ovaj radijus udaljenosti od željezničke stanice ili pruge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.