Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
EmirTM87 je napisao/la:
Ruch - Wisla.K 2 2,55
Ne znam cemu ovolika kvota, Wisla je ekipa koja se bori za sami vrh a ove sezone su posebno dobri u gostima. Sa druge strane Ruch je pretposljednji sa samo 17 bodova iz 18 utakmica.
evo ja prvi nisam ali zato SalkeHeller je napisao/la:Jel moguce da narod jos uvijek trpa na Dortmund
Druže, kad bi moglo kako još dva, bilo bi odlično!dr.van nostrand je napisao/la:Eto Fulhama, hajde jos jedan im utrpajte, jao kad bi ispao Leeds
![]()
![]()
I ja sam popušio na Šalkeu, al nema smisla svaki vikend pušit i na Dortmundu, triput je dostaarelinho je napisao/la:evo ja prvi nisam ali zato SalkeHeller je napisao/la:Jel moguce da narod jos uvijek trpa na Dortmundi to sudija kod 0:1 za goste svi penal koji nije bio
Dosta za večeras.Harrison je napisao/la:WBA KONACNO zabio![]()
Samo jos 10-tak minuta da Novara zavrsi i petobanka u djep, eh odavno se nije nista ubolo...
Evo Novara osigurava pobjedu, povela 2-0Carli je napisao/la:Dosta za večeras.Harrison je napisao/la:WBA KONACNO zabio![]()
Samo jos 10-tak minuta da Novara zavrsi i petobanka u djep, eh odavno se nije nista ubolo...
Šteta! Ogromna štetaCarli je napisao/la:Idemo Kilmarnock izjednačiti, nagradiću vas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.