Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
"Mi smo raja ispod Trebevića, navijamo za Baždarevića..." 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Gdje li je onaj @head i njegov Hadzibegic za kojeg je imao 100% provjerene informacije da ce biti selektor.
A upitase Hadzibegica da prokomentarise izbor i ne htjede ni rijeci reci.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Sretno Meša, mislim da je i najbolje rješenje od svih kandidata koji su preostali, kad se sve sagleda. Mislim da njemu ne treba veći motiv od EURA u Francuskoj, ako bi nas odveo nakon svega od početka kvalifikacija svi bi bili u transu i onda ludnica sa EURU
U ovom trentku je najbitnija podrška selektoru i igračima, i da se krene sa poslom, prije svega da se popriča sa svim potencijalnim reprezentativcima.

U ovom trentku je najbitnija podrška selektoru i igračima, i da se krene sa poslom, prije svega da se popriča sa svim potencijalnim reprezentativcima.

Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 13 dec 2014, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno Mehmedu, od starta neka se prihvati posla !
Austrija prvi test.
Austrija prvi test.

U Banovicima, Aco ga poslao da mu nesto zavrsi. Vratit ce se uskoro.Harrison je napisao/la:Gdje li je onaj @head i njegov Hadzibegic za kojeg je imao 100% provjerene informacije da ce biti selektor.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- skyisthelimit
Harrison je napisao/la:Gdje li je onaj @head i njegov Hadzibegic za kojeg je imao 100% provjerene informacije da ce biti selektor.
Covjek nema nista protiv Mesa, ali je ocigledno da je izigran od ljudi iz Saveza. Otuda, nema komentara.
15.10 - 15.06 ...
Prezadovoljan izborom selektora,bravo Meša. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mesha odlazi!
- DragonGirl
- Kontakt:

Mehmed Baždarević: Svi moramo živjeti za plasman na Euro 2016
Novi selektor fudbalske reprezentacije Mehmed Baždarević ne krije sreću zbog nove funkcije koju će obnašati.
- Naravno da sam sretan i da je to funkcija koja imponuje svakom fudbalskom radniku koji voli svoju zemlju. - rekao je Mehmed Baždarević.
- Pred nama je puno posla. Svi moramo živjeti za uspjeh reprezentacije i plasman na Euro 2016. Ne nalazimo se u lakoj situaciji i trebaćemo puno raditi ako želimo napraviti uspjeh. – pouručio je popularni Meša.
- Ne znam još ko će sa mnom biti u stručnom štabu, ali ću gledati da okupim što bolji tim koji može napraviti rezultat. Svi sada moramo biti ujedinjeni, struka, igrači, mediji i naravno najvažniji – navijači. – zaključio je Mehmed Baždarević.
Goalgetter je napisao/la:
Tako je! Podržavati čak i kad ti nije bio favorit, a ne kao ovi dežurni pljuvači...

#Salihović
pitari su poznati po mahali i insajderima i nikad upravu nisuHarrison je napisao/la:Gdje li je onaj @head i njegov Hadzibegic za kojeg je imao 100% provjerene informacije da ce biti selektor.
http://z0r.de/L/z0r-de_439.swf" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Nadam se da cemo napokon vidjeti BH selektora na tribinama stadiona na kojima igraju nasi reprezentativci. Mislim da je nesto tako jos nezabiljezeno !
Pravi izbor. 

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Mnogi ne znaju da je bh. reprezentativac Sanjin Prcić potpisao ugovor kada je Baždarević bio u Sochauxu.
“Sjećam se da sam imao mnogo problema sa predsjednikom jer sam insistirao da ga angažujemo. Pamtim da mi je prvi čovjek kluba tada rekao kako ne želi da dovodim igrače iz Jugoslavije. Ja sam mu naglasio da ta država ne postoji. Nakon uloženog truda uspio sam u svojim namjerama. Vrijeme je pokazalo kako je to bio pravi potez. Prcić je izuzetno talentovan nogometaš i vremenom će biti još bolji“, kazao je nedavno za naš portal Baždarević.
Lijepo je vidjeti da je i u drugoj drzavi davao sansu nasim igracima..!
“Sjećam se da sam imao mnogo problema sa predsjednikom jer sam insistirao da ga angažujemo. Pamtim da mi je prvi čovjek kluba tada rekao kako ne želi da dovodim igrače iz Jugoslavije. Ja sam mu naglasio da ta država ne postoji. Nakon uloženog truda uspio sam u svojim namjerama. Vrijeme je pokazalo kako je to bio pravi potez. Prcić je izuzetno talentovan nogometaš i vremenom će biti još bolji“, kazao je nedavno za naš portal Baždarević.
Lijepo je vidjeti da je i u drugoj drzavi davao sansu nasim igracima..!
Znači završila se i ova sapunica
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pljuno sudiju i zbog toga propustio SP1990. Mislim da je Jugoslaviji falio Mesa na prvenstvu, bolje bi prosli protiv Argentine da je on bio tu.
- Cautinho
- Kontakt:
Mehmede,sretno!
Imam punu podršku u tebe,nadam se lijepoj atmosferi u ekipi,i nadam se da će ovo biti početak jedne pozitivne priče u BH fudbalu.
Jedva čekam da vidim prve promjene u i oko reprezentacije.
Imam punu podršku u tebe,nadam se lijepoj atmosferi u ekipi,i nadam se da će ovo biti početak jedne pozitivne priče u BH fudbalu.
Jedva čekam da vidim prve promjene u i oko reprezentacije.
Keep walking.
Sretno Meši, najmanje loš izbor od ovih što su nam bili kandidati.
Samo mi nije jasno što stalno zovu ovog Muzurovića da on pametuje, komentariše, koji je on faktor i šta glumi. Njega nešto potrošili, ma bježi matorac demagog, prosipaj šuplju nekom drugom.
Samo mi nije jasno što stalno zovu ovog Muzurovića da on pametuje, komentariše, koji je on faktor i šta glumi. Njega nešto potrošili, ma bježi matorac demagog, prosipaj šuplju nekom drugom.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, MrPink i 23 gosta.