Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Cartman
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Cartman » 13 dec 2014, 14:16

Sto to Hrvati zele Amara? Kontaju da je Ivica Hrvat? :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 13 dec 2014, 14:16

Cartman je napisao/la:Sto to Hrvati zele Amara? Kontaju da je Ivica Hrvat? :rol:

to su nebuloze Havazovih novinarčića, ne palite se bez veze
#Salihović

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 dec 2014, 14:17

Sheyi je napisao/la:Đe su oni što kažu da FSrs podržava Hadžišegića :tralala:
ma pusti ih druže, k'o da oni šta znaju :D

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 13 dec 2014, 14:17

Cartman je napisao/la:Sto to Hrvati zele Amara? Kontaju da je Ivica Hrvat? :rol:
:lol: :lol:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 13 dec 2014, 14:18

Pola forumaša ovdje više provodi vremena na vrijeđanju kandidata koji im se ne sviđaju nego da kažu koga bi to oni i zbog čega? Evo i ja za Šenera Bajramovića mislim da je tragikomedija što je on ikako bio na listi, ali nisam napisao 305 hiljada puta "Šener seljačina", "Šener Šaner" i ostale gluposti..

Ali očito ove što prozivaju ovoliko Amara boli to što postoje kakve takve šanse da bude selektor pa sebi dušu olakšavaju time što će ga vrijeđat..

Ja bih volio Mešu, po meni bolji trener od Hadžibegića i Sliškovića koji su imali priliku, Amara ne bih upravo radi ovakvih paćenika s kojim bi imao pritisak bilo šta čovjek da uradi, da osvoji EURO rekli bi "Morž, gol razlika nam nije neka".. Rajevac je za mene stranac i njega ne bih isključivo iz razloga što se ne bi borio za naše igrače, a nije dovoljno jak stručnjak da se zanemari ta okolnost, Štimca ni pod razno..

Barbarez je jedna velika legenda, ali iskreno sa njim bi bila velika kocka.. Ima dosta trenera koji nisu imali neka iskustva pa su ostvarili rezultate, ali nekako boli činjenica da nema ni dana na trenerskoj poziciji.. Ipak, da su kvalifikacije teoretski izgubljene navijao bih za njega, jer bolje je onda "praviti" trenera, ali pošto još imamo nekih šansi prije bih dao to nekom ko već ima nekog iskustva, a Sergeja bi bilo dobro za pomoćnika..

Al eto vidjećemo

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 dec 2014, 14:18

BozePetra je napisao/la:

to su nebuloze Havazovih novinarčića, ne palite se bez veze
Ti izgleda jedina pametna ovdje... Ovi se ostali pale ko papir na zvizdanu na gluposti novinara koji pogađaju i izmišljaju sta se dešava iza zatvorenih vrata!!

Sent from Angelina's bed

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 13 dec 2014, 14:19

Clutch je napisao/la:Aj tinks rezultat is open, US open

Bakira za selektora! :salut:
Jedan je Bakir! Bakir Baka Slišković! :salut: :salut: :salut:

E jeste li ikada vidjeli Arapkinju koja živi u arapskom svijetu, a da nije pokrivena? Pogledajte ovu djevojku. Zove se Meeriem i živi u Maroku. Prelijepa je i moderna, zapadnjački orjentirana. Studira i ima 22 godine.

slika

Ja je našao na fb i već sam se dopisivao s njom. Ali davno sam se dopisivao, proljetos.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 dec 2014, 14:20

Ovaj Caeruleus lud ko struja. :rol: :rol: :rol:

A ima njih dosta takvih, znam jednu iz Libana. :beba:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 dec 2014, 14:21

Caeruleus je napisao/la:Ja je našao na fb i već sam se dopisivao s njom. Ali davno sam se dopisivao, proljetos.
Koliko ti je godina ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 13 dec 2014, 14:22

Po mom sudu prevelika pompa oko izbora selektora.

Od početka sam stava da nam treba samo prelazno rješenje jer je realno da su šanse minimane za nekih 5 pobjeda.

Tako da, ko god da dođe bit će žrtveno janje, bolje recimo po Amarovu karijeru da ga ne izaberu jer ko god preuzme sada repku i ne ostvari taj nadrealni cilj će teško biti razmatran za funkciju selektora u budućnosti.

Jedini način da novimenovani selektor, ko god to bio, ostane na funkciji i nakon kvalifikacija je:
1. Da ostvari taj podvig i kvalifikuje nas i
2. Da iako nas ne kvalifikuje ostvari određene pobjede i da se jasno i nedvosmisleno vidi promjena u ekipi, kako na polju kvaliteta fudbala tako i na psihičkom planu, atmosfere u i oko repke, te dakako da poziva ono najbolje što imamo, bez predrasuda i ličnih animoziteta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 dec 2014, 14:23

Ako je sjednica zatvorena za novinare kako svaki portal ima nekog svog izvora, insajdera sa sjednice? Ko šalje poruke, članovi IO ili? :lol: :tokralju:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 13 dec 2014, 14:24

Sheyi je napisao/la:Ako je sjednica zatvorena za novinare kako svaki portal ima nekog svog izvora, insajdera sa sjednice? Ko šalje poruke, članovi IO ili? :lol: :tokralju:
konobari
#Salihović

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 13 dec 2014, 14:26

Ko da gledam da ce na kraju dana izjaviti da se nisu dogovorili, ali su ipak suzili izbor na dva i po kandidata
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 13 dec 2014, 14:29

stvarno ne znam zasto pojedini osporavaju Osima i njegove trenerske sposobnosti i dosadasnje uspjehe, kad pogledate unazad kad su 2006. godine Njemci birali selektora, izabrali su Joachima Lowa koji u to vrijeme nicim nije zasluziio da vodi jednu takvu selekciju.

u svakom slucaju po mom misljenju Rajevac bi bio najbolje rjesenje, a ni protiv ostalih nemam nista, sem Stimca, uostalom komisija je dobila zadatak da izabere najbolje rjesenje pa recimo da im vjerujem.
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 13 dec 2014, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 dec 2014, 14:29

Evo aktuelna nova insajderska informacija od mene i mojih izvora: Novi selektor jos nije izabran. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 13 dec 2014, 14:30

U Zenici trenutno grije sunce pa zrake padaju i na prostoriju gdje se održava cirkus. Trenutno vlada pauza jer se pojedini članovi IO se žale da im sunce ide u oči a zaboravili su sunčane naočare, pa je jedan od radnika u kampu trknuo kod Kineza ispod stadiona da im kupi po jedne kako bi u miru mogli nastaviti. Slavica u pauzi skicira grb sa svojim likom, a Salem tamani drugo janje. Toliko za sada, za više informacija, ostanite sa nama. :rol: :rol: :rol:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 13 dec 2014, 14:31

Principatus je napisao/la:Evo aktuelna nova insajderska informacija od mene i mojih izvora: Novi selektor jos nije izabran. :mrgreen:
Hvala :bow:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 13 dec 2014, 14:34

Izbor Pape kraće traje.
#Salihović

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 13 dec 2014, 14:36

Principatus je napisao/la:Evo aktuelna nova insajderska informacija od mene i mojih izvora: Novi selektor jos nije izabran. :mrgreen:
može li još jedna? :D

@Petra Pape je bivši, valjda ga neće vratit :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 13 dec 2014, 14:36

zale se na salema opuhao im ručak pa cekaju drugi poslije rucka pada dogovor ;)
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, denza, IQ200, jasmin10, kakarut, nerkolfc, Skojevska, Zglavkar i 57 gostiju.